Şimdi Ara

En İyi Video Convert Programı Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
39.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en iyi video convert programı hangisidir söyleyebilirmisiniz kendi cektiğim videoların mesela full hd ben bu 1080p yi 720 p ye cevirmem lazım yalnız ÇÖZÜNÜRLÜK DIŞINDA HİÇBİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEMESİ GEREKİYOR KALİTEDEN ZERRE KAYIP VERMESİN varmı böyle bir program

ben tunebite kullanıyorum ama mesela 1080p yi codec dahil herseyi orjinal kalmak kaydıyla tekrar 1080p ye convert edince boyut aynı kalıyor ama convert edilen video da resimdeki gibi karelikler cıkıyor orjinalinde yok

En İyi Video Convert Programı Hangisidir?

• Total Video Converter kullanırım,istediğin uzantıya istediğin kalitede çevirirsin.Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım,bi dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 12 Mayıs 2011; 4:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Total Video Converter kullanırım,istediğin uzatıya istediğin kalitede çevirirsin.Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım,bi dene istersen

teşekkürler denicem buraya yazılan her programı denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

quote:

Total Video Converter kullanırım,istediğin uzatıya istediğin kalitede çevirirsin.Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım,bi dene istersen

Bu işinizi halledecektir zaten
  • quote:

quote:

quote:

Bu işinizi halledecektir zaten

Alıntıları Göster
    birde bana vhs kasetlerdeki görüntüdeki karıncalanma olayını parazitleri azaltıcak yada engelleyebilicek bi program söylerseniz sevinirim

• quote:

birde bana vhs kasetlerdeki görüntüdeki karıncalanma olayını parazitleri azaltıcak yada engelleyebilicek bi program söylerseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Free Studio İndirirsen İçinde Tüm Araç Gereçleri bulursun En Kalitelilerini ben kullanıyorum ve de tavsiyem olur.
  • quote:

Görüntü kalitesini gerçekten iyileştirmek mümkün değil diye biliyorum.Bazı programlar soft efektlerle görüntüyü bulanıklaştırarak karıncalanmanın önüne geçselerde netlik kaybı sorunuyla karşılaşılıyor bu seferde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Görüntü kalitesini gerçekten iyileştirmek mümkün değil diye biliyorum.Bazı programlar soft efektlerle görüntüyü bulanıklaştırarak karıncalanmanın önüne geçselerde netlik kaybı sorunuyla karşılaşılıyor bu seferde.

Alıntıları Göster
    freemake video converter kullanıyorum bi dene istersen açık kaynaklı ücretsiz

ayrıca splash pro isimli video oynatıcıda yazılımsal olarak kalite artırma detay artırma gibi seçenekler var ancak karıncalanma olaylarını düzeltir mi bilemicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

ayrıca splash pro isimli video oynatıcıda yazılımsal olarak kalite artırma detay artırma gibi seçenekler var ancak karıncalanma olaylarını düzeltir mi bilemicem

Alıntıları Göster
    Total video converter ya da xilisoft video converter

• quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Total video converter ya da xilisoft video converter

Alıntıları Göster
    allok to mp4 media converter'da baya başarılı elimdeki dizi ve film arşivini yaklaşık 2 yıldır 5800'a atıp yolda işyerinde izliyorum ayrıca hem basit bi program çok çeşitliliğiyle her türlü formatı birbirine dönüştürebiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

allok to mp4 media converter'da baya başarılı elimdeki dizi ve film arşivini yaklaşık 2 yıldır 5800'a atıp yolda işyerinde izliyorum ayrıca hem basit bi program çok çeşitliliğiyle her türlü formatı birbirine dönüştürebiliyo

Alıntıları Göster
    Total video converter kullanıyorum dene istersen bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomce -- 12 Mayıs 2011; 11:05:35 >
  • quote:

Supersin dostum yardimci olmak buna derim sana çok tesekkurler sayende total ve benzeri programlarla asamadigim avi format engelini astim çok sagol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedayi03

quote:

Supersin dostum yardimci olmak buna derim sana çok tesekkurler sayende total ve benzeri programlarla asamadigim avi format engelini astim çok sagol..

Sorununuzun çözülmesine sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    total video converter serial number var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierman82

illegal paylaşımlar yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

quote:

Alıntıları Göster
    xilisoft video converter ya da format factory

format factory kullanışlı vede ucretsizdir tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

ok o zaman size bir sorum var aof e-ogrenme portalından ders videoları indirdim, sanırım wmv uzantılı olabilir, windows 7 kullanıyorum ve ne yaptıysam videolardan ses alamıyorum, görüntü var ama ses yok, her türlü codec' i indirdim, her türlü oynatma programını indirdim, yardımcı olabilirmisin, sınavlara çok zaman kalmadı benimde tek dersim kaldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

ok o zaman size bir sorum var aof e-ogrenme portalından ders videoları indirdim, sanırım wmv uzantılı olabilir, windows 7 kullanıyorum ve ne yaptıysam videolardan ses alamıyorum, görüntü var ama ses yok, her türlü codec' i indirdim, her türlü oynatma programını indirdim, yardımcı olabilirmisin, sınavlara çok zaman kalmadı benimde tek dersim kaldı.

Alıntıları Göster
    Xilisoft Video Converter Ultimate ayarlarınıda ayarlarsan çeviriyi başlatmadan önce kalitesi bozulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Allok Video Converter basit ve kullanışlıdır. Aklınızda bulunsun.

Evet allok dediğiniz gibi kullanışlıdır da bunun da key sorunu var.. Güncel key bulmak sorun olmasa tek geçerim.

Edit: Ama şurada bir yazı buldum dilerseniz siz de bakın >> en iyi video dönüştürme programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 28 Nisan 2013; 15:23:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Allok Video Converter basit ve kullanışlıdır. Aklınızda bulunsun.

Evet allok dediğiniz gibi kullanışlıdır da bunun da key sorunu var.. Güncel key bulmak sorun olmasa tek geçerim.

Edit: Ama şurada bir yazı buldum dilerseniz siz de bakın >> en iyi video dönüştürme programı

Alıntıları Göster
    http://www.techsupportalert.com/best-free-audio-video-format-conversion-program.htm

http://www.techsupportalert.com/best-free-video-encoder.htm

http://lifehacker.com/316478/top-10-free-video-rippers-encoders-and-converters

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.