Şimdi Ara

En İyi Video Convert Programı Hangisidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
39.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hlprouser

Total video converter ya da xilisoft video converter

+1 xilisoft video converter ultimate
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

birde bana vhs kasetlerdeki görüntüdeki karıncalanma olayını parazitleri azaltıcak yada engelleyebilicek bi program söylerseniz sevinirim

Görüntü kalitesini gerçekten iyileştirmek mümkün değil diye biliyorum.Bazı programlar soft efektlerle görüntüyü bulanıklaştırarak karıncalanmanın önüne geçselerde netlik kaybı sorunuyla karşılaşılıyor bu seferde.

Videolarda gőrűntű iyleştirmek için (avi) VirtualDubMod un filtrelerinden biri olan danisör.vdm pluguni ile yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xilisoft Video Converter Ultimate cuda ile birlikte akar
  • Format Factory bu alanda tek programım.
  • quote:

Total Video Converter kullanırım,istediğin uzantıya istediğin kalitede çevirirsin.Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım,bi dene istersen

Ben de Total Video Converter kullanıyorum ama kalitede düşüş oluyo. Ne yapmak gerek ???
  • totel video bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: ladycroft

quote:

Total Video Converter kullanırım,istediğin uzantıya istediğin kalitede çevirirsin.Bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım,bi dene istersen

Ben de Total Video Converter kullanıyorum ama kalitede düşüş oluyo. Ne yapmak gerek ???

Kalite düşüşünün sebebi, dönüştürdüğünüz video biçimidir. Hangi video türünü, hangisine dönüştürdüğünüzde kalite düşüşü yaşıyorsunuz?

• Bende Xilisoft Video Converter Ultimate diyorum. Ekran kartı (cuda, amd app) teknolojileriyle hızıda bayağı artıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ladycroft

quote:

Kalite düşüşünün sebebi, dönüştürdüğünüz video biçimidir. Hangi video türünü, hangisine dönüştürdüğünüzde kalite düşüşü yaşıyorsunuz?

mp4'ü wmv'ye çevirdiğim zaman. Movie maker 2.6 başka tür kabul etmiyor. :( Live Movie Maker'ı da yükleyemedim o ayrı bi sorun zaten :S

• FreeMake Video Converter var iyi sayılır.
  • hepsi bir tarafa, DVDFab kesinlikle öneririm. Baya hızlı. Cuda hızlandırıcısı süper. birçoğunu denedim ama dvdfab en iyisi.
  • Format factory
  • total video converter

• İwisoft free video converter
    format factory

• navitech qxv 714 cihazımda video izleme için çözünürlüğün 400X240 olması gerekiyormuş..mevcut videolarımı bu formata çevirecek program önerebilirmisiniz..bulduklarımda hiç 400X240 seçeneği yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

navitech qxv 714 cihazımda video izleme için çözünürlüğün 400X240 olması gerekiyormuş..mevcut videolarımı bu formata çevirecek program önerebilirmisiniz..bulduklarımda hiç 400X240 seçeneği yoktu.

Öneri yapabilmek için; sadece çözünürlükten ziyade, cihazın desteklediği video biçimlerini de bilmemiz gerekir. Video uzantısı (mpg, flv, mov, mp4...) cihaz tarafından desteklenmediği sürece, çözünürlüğün 400x240 olması bir şey ifade etmez.

@_u_Ğ_u_R_
  • format factory
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    naviteche mail göndermiştim..uzantısının avi olması gerektiğini söylediler...format factory adlı programı buldum...görüntü çok güzel..bu kezde indirdikten sonra filmden ses gelmiyor..görüntü işini bu programla hallettim..gayet net ama ses gelmiyor.bunu nasıl çözebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.