Şimdi Ara

En iyi Program Kaldırma Yazılımı Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
25.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Your Uninstaller kullanıyorum ama işini yapamıyor, kaldıramıyor kısaca. Ücretli olsun farketmez en iyisi hangisi sizce?

• Tuneup Utilities kullanıyorum ben.Gayet memnunum.Tune uP Uninstall manager kısmından kullanabiliyorsun.Çok amaçlı 1 numara bir program.
  • Your Uninstaller 2008 kullanıyorum.Gayet etkili ve başarılı.
  • en güvenli kaldırmayı piyasa da ashampoo uninstaller yapıyor. Program kurulmadan önceki halden loglamaya başlayıp programı kaldırmak istediğin ana kadar programın nereye ne yaptığnı ,hangi dosyaya ne eklediğini loglayıp kaldırmak isterken bunları kullanarak siliyor..Diğerlerinin yaptığı iş genelde program files dan programı silmek ve basit reg temizliği yapmaktan ibaret ...

Aslına bakarsan bu tür programların hepsi tehlikeli. . Ben programı kendi uninstall i ile kaldırıyorum.. belli başlı bölgelere dosya atıyorlar. onları elimle siliyorum. son olarak da reg temizliği yapıyorum.
  • CCLEANER çok etkili
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Your Uninstaller kullanıyorum ama işini yapamıyor, kaldıramıyor kısaca. Ücretli olsun farketmez en iyisi hangisi sizce?

işini yapmıyor derken kaldırmıyor mu?

Kaç seneden beri Your Uninstaller! kullanırım hiçbir sorunla karşılaşmadım.Assampoo da alternatif olabilir tabii
  • your uninstaller biras gasıyor sistemi hacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneraslan7

your uninstaller biras gasıyor sistemi hacı

Gasmadan kasıt ram vahşeti midir acaba

eğer öyleyse cc daha fazla ram tüketiyo
  • yok be hacı cc daha az ram yiyo
  • Your Uninstaller 2008 programını tavsiye ederim. Çok güzel bir program. Ayrıca bir programı kaldırmanın yanında sistemdeki gereksiz dosyaları temizleyip başlat menüsünü de düzenleyebiliyorsun. Eğer kullanmak istersen sana upload edebilirim.
  • revo uninstaller..

gerek download.com da gerekse de softpedia.com da en iyi kullanıcı reytingine sahip.. hemde ücretsiz..ve de türkçe..

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

bir incele istersen.. işi sadece uninstaller..

kolay gelsin..
  • Kullandığım zaten 2008 versiyonu, Gerçi portable olanı kullanıyorum sıkıntım bundanmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser
    revo uninstaller..

gerek download.com da gerekse de softpedia.com da en iyi kullanıcı reytingine sahip.. hemde ücretsiz..ve de türkçe..

kolay gelsin..

bende revo kullanıyorum free ve gayet memnunum, abuk subuk işler yapmıyor, tam bir görev adamı
    + gereksiz dosya temizleme,başlangıç ayarlarını düzenleme gibi özellikler bu programda da mevcut

• quote:

revo uninstaller..

kolay gelsin..

Yorumlarınıza güvenerekten deneyeceğim, teşekkürler!!!!
  • kesinlikle your unninstaller

edit . pardon görmemişim ilk mesajda yazdığını :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 3 Eylül 2008; 15:02:09 >
  • quote:

revo uninstaller..

kolay gelsin..

Deniyorum Teşekkürler.
  • ccleaner ve your uninstall 2008 bence gayet başarılı ben kullanıyorum memnunum :D
  • Revo
  • your uninstaller 2006
  • Your Uninstaller 2008 kullanıyorum..Bence gayet iyi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.