Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.725
Cevap
337
Favori
1.642.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İdarelik bunu aldım, baktım Babalar gününe özel indirim de varmış;

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

545₺’dan 380₺’ya aldım, tam bakmadım kokusuna eğer hoşuma giderse kalıcılığı falan yazarım, gerçi bu fiyattan güzel bir şey beklemek hata olur ama bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 50 üstü yaş için yazlık parfüm tavsiyesi alabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levonder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Almış olduğum, Dekant ve Parfümlerin Yorumlarım:

Rasasi Hawas Black: Açılışı Limon ve Sedir ağacı, Kuruduktan sonra sadece sedir ağacı insanların övdüğü kadar güzel değil.

Rasasi Hawas İce: Orjinal hawas ın daha az sentetik versiyonu tam bir invictus olmuş diyebilirim. Hala bi sentetiklik yok değil ama.

Rasasi Hawas Tropical: JPG-Paradise Garden in 1-1 klonu olmuş, şahsen ben sevmiyorum paradise garden onun için öneremem.

Rasasi Hawas : Sentetik invictus performansı çok güçlü olduğu için beğendiğim bir parfüm öneririm. Kalıcılık iyi yayıcılık çok iyi

Rasasi Hawas Fire: Kırmızı meyveli bir parfüm açıklaması zor meyve suyu gibi pek sarmadı. Kalıcılık iyi yayıcılık çok iyi

Kenzo Homme Marine EDT: Sentetik bir Çam iğnesi gibi kokuyor.

Kenzo Homme EDP: EDT versiyonunun daha yoğun kokulusu, bu daha iyi bence.

Al Haramain Amber Oud Aqua Dubai: Açık parfümcülerde satılan imagination muadili parfümlerle 1-1 aynı koku.

Afnan Supremacy Collector's Edition:

Afnan Supremacy Not Only Intense Extrait de Parfum:

Lattafa Asad: Biberiye gibi kokuyor, dior suavage elixirin hafif versiyonu diyolar. Kalıcılık iyi yayıcılık orta

Lattafa Khamrah: Şekerli bir koku herekse gitmez çünkü bi tık kadınsı.Kalıcılık iyi yayıcılık iyi

Lattafa Khamrah Qahwa: Khamrahın baskın kahve notlusu. Kalıcılık iyi yayıcılık iyi

Lattafa Royal Sapphire: Baskın safranlı narenciye kokusu. Kalıcılık ve yayıcılık orta önermem açıkcası bizlik değil.

Azzaro Wanted by Night:

İnvictus Parfume: Sentetik sabunsu bir parfüm, orjinal invictusla pek bir alakası yok açıkcası. Kalıcılık iyi yayıcılık iyi

JPG - Le Male Elixir: Tatlı bisküvi kokusu yazın sıkılmaz bayar. Kalıcılık iyi yayıcılık iyi

JPG - Le Male Elixir Absolu: La Male Elixirin daha hafif hali. Kalıcılık iyi yayıcılık iyi

JPG - Scandal Pour Homme Intense: Kalıcılık orta yayıcılık orta (fiyatını asla haketmeyen bir parfüm)

JPG - Le Beau Le Parfume: Şekerli incirli hindistan cevizli bir parfüm. Kalıcılık iyi yayıcılık orta-iyi

Zara Hı-Lo: Ultra male muadili denebilir, ilk sıktığımda kalıcılığı çok zayıftı ve kokusu badem kabuğu gibiydi şuan dinlendi heralde iyice oturdu koku tam ultra male oldu diyebilirim. kalıcılık orta-iyi yayıcılık orta

Zara W/END till 8:00 PM: Fresh aquatic bir koku anlatmak zor kalıcılık fiyatına göre çok başaralı. (kalıcılık iyi - yayıcılık orta-iyi)

Versace Eros: Naneli narenciyeli bir koku. Kalıcılık zayıf yayıcılık orta (ilk sıkıldığında odayı deli gibi dolduruyor fakat hızlı sönüyor)

Versace Eros Energy: Aventus havasında, baskın limonlu, sanki gitmişimde bargellodan aventus çakması almış gibi hissettiriyor önermem Kalıcılık orta-iyi yayıcılık orta-iyi

Versace Dylan Blue: Tam bir ofis kokusu, kalıcılık ve yayıcılığı malesefki orta seviyelerde. Günde 3 kere minimum sıkmak lazım sürekli üstünüzde kalması için.

Tommy impact intense: tamamen odunsu bir koku kalıcılık odunsu olmasına rağmen orta seviye, yayıcılık orta. Kör alış yapmıştım gram sevmedim. Olgun insanlara gidebilir. (kullanmıştım)

Nikos Sculpture EDP: Yasemin in baskın olduğu bir koku, %60 yasemin %40 mandalina gibi, yayıcılığı bence fiyatına göre başarılı Kalıcılık orta yayıcılık orta-iyi (ilk sıkıldığında sentetiklik geliyor)

Carolina Herrera Bad Boy Extreme: Le male elixir dnasında bi tık daha koyu gibi ama kalıcılığı ve yayıcılığı bence jpg ye göre daha başarılı daha hissedilir bir koku.

Dekantlardaki performanslarını daha sonra ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 19 Ağustos 2025; 21:40:3 >

• Issey Miyake Le Sel D'Issey Erkek Edp hakkında yorum yapıcak var mı acaba kalıcılığı nasıl ?

Jean Paul Gaultier Scandal EDT almıştım malesef kalıcı kalmadı üzerimde hiç. neden acaba? keşke EDP versiyonunu alsaydım. EDT versiyonu daha güzel kokuyor gibi gelmişti fakat kalıcılık 0. EDP versiyonunu deneyen var mı. kokusunu cok seviyorum scandal ın fakat ne üzerimde ne elbisemde hiç kalıcı değil. neden böyle acaba

bi de Franck Boclet Cocaine bu perfumun orjinali neden bulunmuyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Ağustos 2025; 23:54:42 >
  • 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.