Şimdi Ara

Logitech Vx Nano Laser Oem Mouse 50.13 lira (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
0
Favori
20.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar vx nano bugun ulastı elime hb den. Ama ben begenmedim. Daha önce microfot un 39 tl lik wireless notebook mouseunu kullanıyordum. Onun hassasiyetinin yanından bile geçmiyor. Sanki atlıyarak gidiyor ve bazen hareketi geç algılıyor. Yazılımını indirip kurdum. Birçok konfigürasyon alternatifi denedim. Ama iyi değil. Bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Sizde durum böyle değil mi? Öneriniz var mı?

valla hocam ben online cod2 bile oynadım. sorunsuz geldi bana. tabi biraz garip te geldi, bu kadar küçük mouse kullanmamıştım hiç :)

Yüzeyde seçiyor. Mesela yemek masası üstünde düzgün hassasiyeti yok. Takıla takıla gidiyor ki microsoft u sorunsuz kullanıyordum. Şimdi altına A4 kagıt koydum biraz daha iyi oldu ama süper değil, biraz garip :( Pişman oldum aldığıma..

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar vx nano bugun ulastı elime hb den. Ama ben begenmedim. Daha önce microfot un 39 tl lik wireless notebook mouseunu kullanıyordum. Onun hassasiyetinin yanından bile geçmiyor. Sanki atlıyarak gidiyor ve bazen hareketi geç algılıyor. Yazılımını indirip kurdum. Birçok konfigürasyon alternatifi denedim. Ama iyi değil. Bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Sizde durum böyle değil mi? Öneriniz var mı?

valla hocam ben online cod2 bile oynadım. sorunsuz geldi bana. tabi biraz garip te geldi, bu kadar küçük mouse kullanmamıştım hiç :)

Yüzeyde seçiyor. Mesela yemek masası üstünde düzgün hassasiyeti yok. Takıla takıla gidiyor ki microsoft u sorunsuz kullanıyordum. Şimdi altına A4 kagıt koydum biraz daha iyi oldu ama süper değil, biraz garip :( Pişman oldum aldığıma..

Alıntıları Göster
    mause benimde dikkatimi cekti alanların geneli memnun sanırım bende siparişi vericem birazdan bakalım hayırlısı insallah iyi bişey cıkar benim icin önemli olan ileri geri tuslarının olması onlarda sorun cıkmaz insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

mause benimde dikkatimi cekti alanların geneli memnun sanırım bende siparişi vericem birazdan bakalım hayırlısı insallah iyi bişey cıkar benim icin önemli olan ileri geri tuslarının olması onlarda sorun cıkmaz insallah

ileri geri tuşu bu kadar büyütülecek tuş değil be hocam, kaç sitede ileri geri yapıp duruyosun :)

dün V550 gördüm, malzeme kalitesi açısından kesinlikle vx nanoyu 2 ye katlar. ergonomisi tuhaf biraz ama olsun
  • quote:

quote:

ileri geri tuşu bu kadar büyütülecek tuş değil be hocam, kaç sitede ileri geri yapıp duruyosun :)

dün V550 gördüm, malzeme kalitesi açısından kesinlikle vx nanoyu 2 ye katlar. ergonomisi tuhaf biraz ama olsun

ileri geri tusu şuan kullandıgım mause den kalma bir alıskanlık baska mause kullanınca cok garibime gidiyor
    v550 nin tipi cok kayık bunun görünümüde güzel insallah cabuk alısırım verdim bende siprarişi

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Uzun süredir bu mouse'u kullanıyorum. Garanti kapsamında 3 kere değişti. Genelde nano alıcıda sorun oluyordu.

Ancak yine de son derece memnunum. Bu fiyata bence kaçırılmaz. Bir süre önce V550 kampanyası varken 4-5 tane alıp tüm ihtiyacı gidermiştim. Şimdi ihtiyaç yok, olsa düşünmeden alırdım.

bende v550 almıştım. şimdi mouse a ihtiyacım yok. keşke biraz bekleseymişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Uzun süredir bu mouse'u kullanıyorum. Garanti kapsamında 3 kere değişti. Genelde nano alıcıda sorun oluyordu.

Ancak yine de son derece memnunum. Bu fiyata bence kaçırılmaz. Bir süre önce V550 kampanyası varken 4-5 tane alıp tüm ihtiyacı gidermiştim. Şimdi ihtiyaç yok, olsa düşünmeden alırdım.

bende v550 almıştım. şimdi mouse a ihtiyacım yok. keşke biraz bekleseymişim

Alıntıları Göster
    her ikisini de kullanmış biri olarak VX nano yerine kesinlikle m705 tercih edilmeli derim, özellikle uzun süre bilgisayar kullanıyorsanız...
    bu arada v550 bunlartın yanına yaklaşamaz bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

her ikisini de kullanmış biri olarak VX nano yerine kesinlikle m705 tercih edilmeli derim, özellikle uzun süre bilgisayar kullanıyorsanız...

Ben kullanamadım o mouseu lazeri merkezden çok kenarda devamlı sapma yaptı vx nanoda o kadar belirgin değil solda olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

arıza veriyorsa alınmaz gibi geliyor

Şuan elimde kullanıyorum 1 sene olmadı gerçe ama içerde de ikincisi var şuana kadar hiçbirinde problem olmadı umarım da olmaz.Arkadaşlar arıza demişler ben yaşamadım sanırım uzun vade 2-3 sene için konuşuyolar.Bu risk tüm mouse larda var zaten 2 sene içinde garanti dahilindesin 2 sene sonra çöpe bile atsan sen çoktan faydasını görüp kullanmış olursun bu fiyata göre.Ki bi yandan o kadar kullanmana gerek kalmadan ilerde gönlün yeni çıkan başka bi mousa kayıp onu alırsın artık insanlar ihtiyaç anında teknolojiyle buluşmuyolar sizde biliyosunuz.Telefonu varken telefon alan insanlar bu değişikleri sadece ihtiyaçtan mı yapıyor hayır.Görüntüsü şekli vs vs. mouse da ekstra özelliği olan çıkar emin ol senin de gönlün ilerde bizim gibi ona kayar.Kısacası bu fiyatı kesinlikle hak ediyor.

Alıntıları Göster
    Vatandan alınan Vx nanoda Kılıf ve Usb kablosu çıkıyor.. Ürün Orjinal ufak bir kutu içerisinde... HB de gelenler nasıl ??

• quote:

Orijinalden alıntı: leon kennedy

Vatandan alınan Vx nanoda Kılıf ve Usb kablosu çıkıyor.. Ürün Orjinal ufak bir kutu içerisinde... HB de gelenler nasıl ??

kılf, usb kablosu çıkıyor. sadece fark oem kutusu içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saslaner

quote:

Orijinalden alıntı: leon kennedy

kılf, usb kablosu çıkıyor. sadece fark oem kutusu içinde.

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş stoklar hala bitmedi gitti

Ne stok varmış adamlarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vay arkadaş stoklar hala bitmedi gitti

Ne stok varmış adamlarda..

Alıntıları Göster
    iyi mouse da kablosuz mouse ile oyun oynanmaz kanımca bir kere aldım çok soğudum kablosuz olayından. Hardcore gamer kablolu ile oynar.
  • quote:

Ürün bugün elime ulaştı. Bu yoruma katılmam mümkün değil. Sanırım V550'nin içindeki pillerin AA olmasından ötürü, ağır olması nedeniyle, insanlarda kalite hissi uyandırıyor. Fakat benim için böyle bir şey söz konusu bile değil. Aynı kaliteyi daha hafif bir ürünle almış oluyorsunuz. Ayrıca VX Nano'yu küçük olduğu için tercih etmiştim fakat şu anda iki ürünü yanyana koydum ve boyut olarak bir farkları olmadığını gördüm. Hatta VX Nano bariz biçimde daha geniş!

V550'nin hiçbir kısmında lastik malzeme kullanılmamış. VX Nano'da sağ ve sol taraflar lastik. Dolayısıyla çok daha rahat hareket ediyor. Ayrıca V550'de monoton bir tasarım söz konusu. O yüzden ergonomi belirgin derecede zayıf. VX Nano'da ise elin şekli düşünülmüş. Kavramak çok daha kolay. Bir de fazladan iki tuş var VX Nano'da. Özellikle, internette ileri-geri özelliği için biçilmiş kaftan.

VX Nano'nun tek eksiği, V550 gibi ufak bir aparatla bilgisayara tutturulamaması. Kısa mesafede taşımak için iyi bir çözümdü bu. Tabi kılıfıyla geliyor. Çantaya falan atarken bazen sıkıntı oluyordu V550'de. Bunda da o sıkıntı yok. Kaliteli ve şık bir kılıfı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ürün bugün elime ulaştı. Bu yoruma katılmam mümkün değil. Sanırım V550'nin içindeki pillerin AA olmasından ötürü, ağır olması nedeniyle, insanlarda kalite hissi uyandırıyor. Fakat benim için böyle bir şey söz konusu bile değil. Aynı kaliteyi daha hafif bir ürünle almış oluyorsunuz. Ayrıca VX Nano'yu küçük olduğu için tercih etmiştim fakat şu anda iki ürünü yanyana koydum ve boyut olarak bir farkları olmadığını gördüm. Hatta VX Nano bariz biçimde daha geniş!

V550'nin hiçbir kısmında lastik malzeme kullanılmamış. VX Nano'da sağ ve sol taraflar lastik. Dolayısıyla çok daha rahat hareket ediyor. Ayrıca V550'de monoton bir tasarım söz konusu. O yüzden ergonomi belirgin derecede zayıf. VX Nano'da ise elin şekli düşünülmüş. Kavramak çok daha kolay. Bir de fazladan iki tuş var VX Nano'da. Özellikle, internette ileri-geri özelliği için biçilmiş kaftan.

VX Nano'nun tek eksiği, V550 gibi ufak bir aparatla bilgisayara tutturulamaması. Kısa mesafede taşımak için iyi bir çözümdü bu. Tabi kılıfıyla geliyor. Çantaya falan atarken bazen sıkıntı oluyordu V550'de. Bunda da o sıkıntı yok. Kaliteli ve şık bir kılıfı var.

Alıntıları Göster
    Dün aldım tedarik sürecinde artık 1 ay içinde gelir allahın izniyle

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaycafer

nerden aldın bende dün aldım HB den bendede aynı tedarik sürecinde yazıyor
  • quote:

Katılıyorum
    Evde VX nano kullanıyorum çok iyi ve hafif
    Ayrıca 15 gundur pil bitti ışığı yanıyor ama halen çalışıyor ben PC yi kapatınca VX nano alt ışığı da sönüyor
    Yarın işyerindeki PC için vatana uğrayıp M705 almayı planlıyorum
    Bir de onu kullanayım
    elime alıp bakacağım nasıl duruyor
    beğenmezsem HB dan gene VX nano sip ederim.

Bu arada V550 pek çok kere elime aldım oyuncak gibi maket gibi bir şey fareye hiç benzemiyo dümdüz..
    Alınacak bir fare değil yanii
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Katılıyorum
    Evde VX nano kullanıyorum çok iyi ve hafif
    Ayrıca 15 gundur pil bitti ışığı yanıyor ama halen çalışıyor ben PC yi kapatınca VX nano alt ışığı da sönüyor
    Yarın işyerindeki PC için vatana uğrayıp M705 almayı planlıyorum
    Bir de onu kullanayım
    elime alıp bakacağım nasıl duruyor
    beğenmezsem HB dan gene VX nano sip ederim.

Bu arada V550 pek çok kere elime aldım oyuncak gibi maket gibi bir şey fareye hiç benzemiyo dümdüz..
    Alınacak bir fare değil yanii

katıldığın nokta v550 olayı sanırım :) m705 kullanmadan vx nanodan daha iyi olduğunu ve tercih edilmesi gerektiğine katılmıyosundur :)

• quote:

neyse siparişi verdik bakalım.

ama bişey merak ediyorum.

hediye çeki indirimi ile verilen siparişlerde iptal edersek iade işlemi nasıl oluyor ?

çeki çek olarak kalan kısmı da nası ödendiyse oraya mı iade ediyorlar yada tamamını çek ya da tamamını karta/hesaba vs havale mi yapıyorlar ?

bu konuda bilgisi olan var mı ?

bu arada mouse 2 değil 3 sene garantili yazıyor.

Biraz geç fark ettim mesajı ama açıklayayım; zaten hediye çekiyle düşülen miktar alışverişinize yansımadığından kartınızdan çekilmemiş oluyor. Siz iade seçeneğini kullandığınız da yaratmış olduğunuz çek geri geliyor ve sadece kartınızdan çekilen kısım karta geri iade yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

allah hb yi bildigi gibi yapsın pazar gecesi sipariş verdim hala tedarik sürecinde bugun aksam üstüne dogru baktıgımda üründe süper hızlı gönderi vardı ben iki günden fazla olmus ürünü sipariş edeli hala tedarik sürecinde bugun sipariş veren birine nasıl 24 saat icinde göndericekler merak ediyorum zaten mail attım bastım kalayı

• Beyler bugün mail + cep den bilgi ulaştı kargoya verilmiş.Artık bugün gündüz gelir öyle tahmin ediyorum. Bakalım !!!!!

Sizin durumlar halen aynı mı ?

quote:

quote:

quote:

allah hb yi bildigi gibi yapsın pazar gecesi sipariş verdim hala tedarik sürecinde bugun aksam üstüne dogru baktıgımda üründe süper hızlı gönderi vardı ben iki günden fazla olmus ürünü sipariş edeli hala tedarik sürecinde bugun sipariş veren birine nasıl 24 saat icinde göndericekler merak ediyorum zaten mail attım bastım kalayı

• quote:

Beyler bugün mail + cep den bilgi ulaştı kargoya verilmiş.Artık bugün gündüz gelir öyle tahmin ediyorum. Bakalım !!!!!

Sizin durumlar halen aynı mı ?

quote:

quote:

quote:

evet bende durum hala ya değişen bişi yok tedarik sürecinde diooo

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.