Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.499.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17111712171317141715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun fullü yokmu ?dilime dolandı ,bak sarıp sarıp dinliyorum ,sesine kurban khaleesimm

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Adamın elindeki silaha bakın.

aga şifreli konuşup duruorsun 3. kitaptaym son 4 bölümü izlesem mi kitaptan ayrılsada sonuç aynı olacağından her okuduğumda aklıma öleceği gelmesin her kim ölecekse

birde senin nickini önceden gördüğümde aegon targeryan gelecek sanıyordum diziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 22 Mayıs 2015; 23:43:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

quote:

aga şifreli konuşup duruorsun 3. kitaptaym son 4 bölümü izlesem mi kitaptan ayrılsada sonuç aynı olacağından her okuduğumda aklıma öleceği gelmesin her kim ölecekse

birde senin nickini önceden gördüğümde aegon targeryan gelecek sanıyordum diziye

Dostum adamın elinde buzdan kılıç var, Ak Gezenler işte.
    Herkes öyle sanıyordu, dizi senaristleri ters köşe yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 22 Mayıs 2015; 23:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Allah vermişte vermiş abi ses,güzellik,tatlılık,zeka,akıl ne ararsan var biraz boyu kısa zaten uzun yakışmazdı bu tatlılığa

Bunun full olanı yok mu ? Süper ya

• Altin Pelerinliler saglam savasci diye biliyorum. Onlara karsi yenilceklerini pek sanmam sayilari az da olsa.

quote:

quote:

Dostum adamın elinde buzdan kılıç var, Ak Gezenler işte.
    Herkes öyle sanıyordu, dizi senaristleri ters köşe yaptı.

ahahah harbiden çok bariz belli oluyor kılıca bakmaya gerek bile yok hareketleri bile belli ediyor ama ben baltalı adama bakıyordum hiç o adama bakmak aklıma gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 23 Mayıs 2015; 0:46:04 >

• Kitapta Jaime'nin Brienne'a sürekli fahişe demesi Brienne'ın Ben fahişe değilim benim adım Brienne diyerek sinirlenmesi çok komik olmuş Jaqen Hqar'ın yanındaki rorge ve ısırık'ı jaqen'ın arkadaşları sanıyordum bildiğin canavar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 23 Mayıs 2015; 0:49:26 >
    http://youtu.be/JVqFkJ3suxQ
    http://youtu.be/1URvDyzh8uI
    http://youtu.be/RfI_mUIvYq8
    http://youtu.be/WV0MH_ANco0
    Hepsi burada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Jack -- 23 Mayıs 2015; 0:54:03 >

• Bunların hepsi teaser diye geçiyor yalnız. Sanırım tam olarak hala yayınlanmamış.

S5.E6'ya dair spoiler.

Sansa sonunda gerdeğe girebildi

Orijinalden alıntı: Darkness

Vay arkadaş.

S5.E6'ya dair spoiler.

Sansa sonunda gerdeğe girebildi

Pek gerdek sayılmaz
  • Emilia clarke çok güzel söylüyor ve tatlı gözükmüş birde ygritte ile john snowun ikisinin birbirine göz kırpması tam komedi olmuş birinin elindede patates kızartması herhalde. Kocası Ramsayi Mirandaya kaptırmış Sansa yoktu orda .

quote:

0:18'e bakın.

kim o anlayamadım

Sap kısmı hilal şeklinde Akgezen dövüşü izleyeceğiz sanırım.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• quote:

Orijinalden alıntı: All Father

quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

dizide mantık hatası olmazdı normalde. son bölüme kadar. kraliçeyi dindarlar nasıl götürdüler ben hala anlamadım. muhafızlara kraliçe emir verebiliyor ki kral da sevdiğini söylüyordu ama müdahale etmedi.

sansa stark o psikopata neden izin verdi. sansaya muhtaçlar kıştepesine hükmetmek için.

İnanç askerleri herkezi alıp götürebilir. Kralıda Kraliçeyide. Sansa İntikam için oraya gitti ama petrynin başka planları var gibi duruyor kızı harcıcak heralde.

Olmaz ama, o durumda Cersei gibi biri olsaydı kimse alıpta götüremezdi. Cersei her daim özel muhafızlarıyla geziyor, toyluktan olsa gerek kendisine öyle birinin bulamamış yeni kraliçe. Ve kralı annesinden daha fazla manipüle edemiyor. Yedi krallığın kralı olacaksın ve daha dün gelmiş "inanç fanatikleri" gelip kraliçeyi götürecek, gülünecek bir durum. Kevin L. diğerlerine göre daha düzgün duruyor başkomutan yerine kral eli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gerçekten mantıklı düşünüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Altin Pelerinliler saglam savasci diye biliyorum. Onlara karsi yenilceklerini pek sanmam sayilari az da olsa.

Altın pelerinlilere giren coğu adam aç karnını doyurmak için giriyor.

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Altin Pelerinliler saglam savasci diye biliyorum. Onlara karsi yenilceklerini pek sanmam sayilari az da olsa.

Altın pelerinlilere giren coğu adam aç karnını doyurmak için giriyor.

Kesin bilgi yayalım.

• Çalışma aşaması bunlar daha

Kitaptan spoiler vermeyin lütfen

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Trailer 2 de 38.sn yede kamp çadırları yanarken stannis ve davos un kacmaya çalıştığı sahne var. Bu orduda yalan olcak stannis tekrar kaybedecek. Ben öyle anladım.

Kitaptan spoiler vermeyin lütfen

İsteseler de veremezler zaten savaşın sonucu kitapta da belli değil

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Kalesii döktürmüş resmen
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.