Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (1714. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Beyler hardhome ne demek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
7. bölümden resimler sızdırılmış. Link olarak koyuyorum spoilerın içine, isteyen bakabilir
_____________________________ -
Game of Thrones dizisi = Pçlerin cirit attığı yer olmuş. Bu Ramsay çok mu önemli bir karakter ki Arya'dan falan daha fazla görüyoruz. Kitapları okumanın zamanı geldi. _____________________________ -
İleriki bölümlerde ortaya çıkma olasılığı olan bir kaç karakter hakkında;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu
quote:
Orijinalden alıntı: xAsTx
Kesin bilgi yayalım.
Yanlışmı kardeşim. Stannis şehre doğru gelirken insanlar içcek su bulamıyorlardı. Eli silah tutmayanlar bile altın pelerinli oldu hırsızlar eşkiyalar serseriler. Bir tas çorba için._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen
Manderly'nin çıkacağını hiç sanmıyorum. Onun işini Sansa'ya yüklemişler bence. Aegon, Jon Connington falan bunlar da gelmeyecek. Ve tabi ki Greyjoylar :S_____________________________ Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tristan23
quote:
Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen
Manderly'nin çıkacağını hiç sanmıyorum. Onun işini Sansa'ya yüklemişler bence. Aegon, Jon Connington falan bunlar da gelmeyecek. Ve tabi ki Greyjoylar :S
Dizide belli ediyorlar zaten hangi karakterleri çıkardıklarını,
Dorne'lu Süvari'nin: ''Dorne'da köpekbalığı yoktur.'' sözünün aksine kitapta Dorne Denizi'nde köpekbalığı ve kraken olduğu söylenir.Bu replikten yola çıkarak Greyjoy'ların diziden çıkarıldığını düşünebiliriz.
Veya Tyrion'un ''Neredeyiz biz? Burası Rhoyne değil.'' sözünden de anlaşılabilir.Kitapta Aegon, Tyrion ve mürettebatı ile Rhoyne'a yelken açıyordu.
-
Bu sezon hangi kitaptan acaba, izlemesi bile bu derece sıkıcıysa kitabı nasıldır?.. Şahsen şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu bu sezon benim içim.
Bir de
_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa -
kitapta tyrion acayip çirkin anlatılıyor benim adamıma ayıp ediyorlar burnunun yarısı karasu savaşında kesiliyor sansadan 45 cm kısa olduğu yazıyo o çok isabetli olmuş peter dinklage için biçilmiş kaftan rol bu adamdan başka kim oynayabilirdi bu rolü aklıma isim gelmiyor
_____________________________ imzam kural dışı değil bir kere tamam mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Bu sezon hangi kitaptan acaba, izlemesi bile bu derece sıkıcıysa kitabı nasıldır?.. Şahsen şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu bu sezon benim içim.
Bir de
Sezon sadece tek bir kitaptan değil. Zaten büyük ölçüde kitaplardan farklı ilerliyor bu sezon._____________________________ If you loved me you'd all kill yourselves today.
-
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Bir de
Kitaptan çok kopmaya başladı dizi.
-
Taht için tahminlerim
Stannis % 43
Daenerys % 26
Little finger (petyr baelish) % 15
Doran martell % 9
Akgezenler milli ittifakı % 5
quote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın
kitapta tyrion acayip çirkin anlatılıyor benim adamıma ayıp ediyorlarburnunun yarısı karasu savaşında kesiliyor sansadan 45 cm kısa olduğu yazıyo o çok isabetli olmuş peter dinklage için biçilmiş kaftan rol bu adamdan başka kim oynayabilirdi bu rolü aklıma isim gelmiyor
Çaycı hüseyin
Stannis'i Brienne'e öldürtmezlerse beni öldürün. Dizide kimi seviyorsak onu aldılar bizden Ve şu anda Stanisi sevdiriyorlar. Hiç olmadığı kadar göstermeye başladılar ve Podrik ile Brienne'nin sohbetinde Podrik: "Bir gölgeyi öldüremezsiniz leydim" diyor Brienne : "Herkes öldürülebilir" diyor. Bu niye önemli? Çünkü Arya Stark bu sözü Tywin reise söylemişti. :) _____________________________ Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green -
Dizide bel bağlanacak adam kalmadı . En azından ned stark , khal drogo , robb stark üçlüsünden biri yaşasaydı.
Meydan boş kaldı ya resmen. Joffrey i bile özledim. Özellikle tommen den sonra
quote:
Orijinalden alıntı: CarllGallagher
Dizide bel bağlanacak adam kalmadı
Tyrion
Littlefinger
Jon Snow
Brandon Stark
Jaime Lannister_____________________________ If you loved me you'd all kill yourselves today. -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: CarllGallagher
Dizide bel bağlanacak adam kalmadı
Tyrion
Littlefinger
Jon Snow
Brandon Stark
Jaime Lannister
Jon snow ve little finger hariç diğerlri çöp . Özellikle khal drogo reis ölmeseydi ortalığı yakardı
Ki jon snow uda kaç sezondur bekliyoruz çocuk gibi daha kaleden çıkamadı nasıl alıcak babasının intikamını. Ah be eddard reis sen gittin ortalık kimlere kaldı :/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X