Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.499.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu sezon hangi kitaptan acaba, izlemesi bile bu derece sıkıcıysa kitabı nasıldır?.. Şahsen şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu bu sezon benim içim.

Bir de
    Ramsay ölecek mi, son sahnede Theon eline bir şey alıp sokacak gibi geldi sanki... Ölecekse de kim öldürecek onu, bilen biri söylerse sevinirim.

Kesinlikle haklısınız. İnanın geçmiş sezonları bayılarak izleyen biri olarak, bu sezon benim için tam bir hayal kırıklığı şeklinde ilerliyor. her bölüm, bir öncekinden daha da sıkıcı. Büyük ihtimalle 4 bölümü de bilerek sızdırdılar. Kendileri de bu sezonun en kötü sezon olduğunun farkında.

• Bu bölüme kadar bu sezon tam anlamıyla sıkıcıydı diziden soğudum umarım bu bölümde birşeyler olur

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Dizide bel bağlanacak adam kalmadı

Tyrion
    Littlefinger
    Jon Snow
    Brandon Stark
    Jaime Lannister

Jon snow ve little finger hariç diğerlri çöp . Özellikle khal drogo reis ölmeseydi ortalığı yakardı
    Ki jon snow uda kaç sezondur bekliyoruz çocuk gibi daha kaleden çıkamadı nasıl alıcak babasının intikamını. Ah be eddard reis sen gittin ortalık kimlere kaldı :/

Alemlerin en daşşaklı adamı Tyrion çöp demek? Sabah sabah iyi güldürdün.

Şikayet edildi troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın

kitapta tyrion acayip çirkin anlatılıyor benim adamıma ayıp ediyorlar burnunun yarısı karasu savaşında kesiliyor sansadan 45 cm kısa olduğu yazıyo o çok isabetli olmuş peter dinklage için biçilmiş kaftan rol bu adamdan başka kim oynayabilirdi bu rolü aklıma isim gelmiyor

Zaten sadece peter dinklage'a teklif gitmiş dizi daha proje aşamasındayken, kabul etmeseydi dizi iptal dizi vefat

• Artık diziden o kadar sıkıldım ki açtım ekşiyi okudum bütün spoilerlari. Kavak yellerinden bir farkı kalmadı benim gözümde. Elbette izlesene saygım sonsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. kitap 3. sezonu kapsar sanıyordum kılıçların fırtası II'de 4. sezonun tamamı anlatılıyor o zaman kitaptan görmediğimiz bissürü olay var 6. sezonda onlar anlatılır mı yoksa direk yeni kitabamı geçer kış rüzgarlarıydı sanırım o sezon çıta baya yükselir
    ...
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Beyler 5x2 ye kadar zorla izledim. 5. sezon hep böyle sıkıcı mı geçiyor

6 Bölüm de aynı düzeyde devam etti. Umudumuz kalan bölümlerde iyi olması yönünde.

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

6 Bölüm de aynı düzeyde devam etti. Umudumuz kalan bölümlerde iyi olması yönünde.

Anlamıyorum böyle dizileri. 254 gün de 10 bölüm dizi çekmişler ve hala izleyicileri memnun edemiyorlar. İlk 4 sezona yakışmayan bölümlerle karşı karşıyayız.
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

Anlamıyorum böyle dizileri. 254 gün de 10 bölüm dizi çekmişler ve hala izleyicileri memnun edemiyorlar. İlk 4 sezona yakışmayan bölümlerle karşı karşıyayız.

Aynen çok soğuk geçti bölümler hiç heyecan yoktu.

• kitapta sam'in yabanıl manitasının adı şebboy diyor dizide gilly :D belki ilerki bölümlerde gilly adım der bilmiyoum ilginç geldi

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

kitapta sam'in yabanıl manitasının adı şebboy diyor dizide gilly :D belki ilerki bölümlerde gilly adım der bilmiyoum ilginç geldi

Gilly zaten şebboy çiçeğinin ingilizce karşılığı. Jon Snow'un Jon Kar olarak çevrilmesi gibi Sibel Alaş bunu da çevirmiş.

Dizide de ismim şebboy çiçeğinden geliyor demişti Gilly.

Orijinalden alıntı: Yafoo

Yarın yeni bölüm yok değil mi ?

Olması lazım. Sebep?

Orijinalden alıntı: byjackal911

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Yarın yeni bölüm yok değil mi ?

Olması lazım. Sebep?

Bir arkadaş ara vercek 1 hafta diye yazmıştı sanki konuda yanlış mı hatırlıyorum ki

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

kitapta sam'in yabanıl manitasının adı şebboy diyor dizide gilly :D belki ilerki bölümlerde gilly adım der bilmiyoum ilginç geldi

Gilly zaten şebboy çiçeğinin ingilizce karşılığı. Jon Snow'un Jon Kar olarak çevrilmesi gibi Sibel Alaş bunu da çevirmiş.

Dizide de ismim şebboy çiçeğinden geliyor demişti Gilly.

Hmmm :D aklıma geldi okurken ama kitapla dizi değişik diye farklı bir ismimi var dedim acaba Sibel Alaş bir çeviri yapıyor iyi güzel insan tartışır böyle şeyleri meslektaşlarıyla. Her kar kelimesi geçtiğinden Jon ile ilgili bir şey mi söyliyecekler diye kafam karışıyor
    Tazı - Beric Dondarrion karşılaşması öncesi konuşması efsaneydi Tazı gibi adam yok dizide umarım orda ölmemiştir

@yafo

yarın bölüm var diye biliyorum zaten çoktan çekilmiş bölümler neden ara verilsinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 24 Mayıs 2015; 21:23:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın

kitapta tyrion acayip çirkin anlatılıyor benim adamıma ayıp ediyorlar burnunun yarısı karasu savaşında kesiliyor sansadan 45 cm kısa olduğu yazıyo o çok isabetli olmuş peter dinklage için biçilmiş kaftan rol bu adamdan başka kim oynayabilirdi bu rolü aklıma isim gelmiyor

Çaycı hüseyin

Aynen.

• 
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.