Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onca fantastik seri var, birini adam gibi bir dizi yapsalar ne güzel olur sahiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Silmarillion'un filmi yapılırsa çok daha müthiş olucaktır LOTR'dan, tabi yapılabilirse. Ama ileride mutlaka yapılacaktır..

Bence yapamazlar.Yani bir bütün halinde yapamazlar.Mesela beren le luthuenin aşkını ayrı bir film,feanor ve silmaril leri ayrı bir film. Bence böyle daha güzel olurdu...
  • Bu filmler çıkana kadar bizi tatmin eder derseniz "Born of Hope" tavsiye edebilirim. Çok görsel beklemeden izleyin yanlız sadece aragornun doğuşunu anlatan 1 saatlik bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bu filmler çıkana kadar bizi tatmin eder derseniz "Born of Hope" tavsiye edebilirim. Çok görsel beklemeden izleyin yanlız sadece aragornun doğuşunu anlatan 1 saatlik bir film.

ne zaman çektiler onu ya hiç görmemişim =)
  • quote:

Bu filmler çıkana kadar bizi tatmin eder derseniz "Born of Hope" tavsiye edebilirim. Çok görsel beklemeden izleyin yanlız sadece aragornun doğuşunu anlatan 1 saatlik bir film.

Böyle bir film mi varmış hiç duymadım. 2009 yapımıymış hemde..

Bir ara bakarım mutlaka, keşke başrolde bizim Aragorn oynasaymış.
  • fan yapımı bir film, bütçesi çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Silmarillion'un filmi pek olası değil. Tanrıları vs anlatıyor. Çok saçma olur. Ki kitabı bile okuması çok zor. Senaryoya aktarması çok zor olacaktır. Tolkien'in yazdığı en iyi kitapları film yapıyorlar. Yani lotr serisi ve the hobbit kitabı. Bu kitapları dışında diğerleri hep karalama şeklinde yazılmış. Tolkien kafasında canlandırdığı orta dünyayı yazmaya çalışmış ancak lotr serisi ve hobbit kadar başarılı kitapları yok aralarında. Kitapların hepsini okuyun bana hak vereceksiniz. Orjinal ingilizcesindekileri bilmem ama Türkçe çevirilerinden bir şey anlamazsınız .

İnşallah filmin müzikleri lotr'dakiler kadar güzel olur. Lotr'un o atmosferini yaratan asıl o şarkılarıydı.

Bencede,hele The Elves arrive at Helm's Deep sayesinde o sahne hayatımda izlediğim en muhteşem sahnelerden biri olmuştur.

Dinlerken tüylerim diken diken oldu,muhteşem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Böyle bir film mi varmış hiç duymadım. 2009 yapımıymış hemde..

Bir ara bakarım mutlaka, keşke başrolde bizim Aragorn oynasaymış.

O fan filmi diye biliyorum. Yoksa hunt for gollum muydu o? Böyle bir film daha vardı çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Silmarillion'un filmi pek olası değil. Tanrıları vs anlatıyor. Çok saçma olur. Ki kitabı bile okuması çok zor. Senaryoya aktarması çok zor olacaktır. Tolkien'in yazdığı en iyi kitapları film yapıyorlar. Yani lotr serisi ve the hobbit kitabı. Bu kitapları dışında diğerleri hep karalama şeklinde yazılmış. Tolkien kafasında canlandırdığı orta dünyayı yazmaya çalışmış ancak lotr serisi ve hobbit kadar başarılı kitapları yok aralarında. Kitapların hepsini okuyun bana hak vereceksiniz. Orjinal ingilizcesindekileri bilmem ama Türkçe çevirilerinden bir şey anlamazsınız .

İnşallah filmin müzikleri lotr'dakiler kadar güzel olur. Lotr'un o atmosferini yaratan asıl o şarkılarıydı.

Bencede,hele The Elves arrive at Helm's Deep sayesinde o sahne hayatımda izlediğim en muhteşem sahnelerden biri olmuştur.

Dinlerken tüylerim diken diken oldu,muhteşem.

orda legolas gelince elfler sola dönüp hazır ola geçiyolardı acaba legolas elf prensi olduğu için mi?

• Legolas kuyut ormanlıdır,onlar lorienli. O sebepten dolayı bir hazır ola geç yok zaten.legolas gelmeden önce duruyorlar.Ayrıca kitapda elfler yardıma gelmiyorlar.PJ'ının filme kafasına göre eklediği bir bölümdü.Bana sorarsanız çok iyi düşünülmüş...
  • kitapda böyle bir bölüm yok ama Legolas iç geçiriyordu ah 300 tane lorien okçularından olsaydı burada herşey çok farklı olurdu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 14 Şubat 2010; 12:18:32 >
  • İnşallah oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

herhalde sinema tarihinin gişe rekoru bu film serisi ile kırılacak bu kadar büyük bir beklenti ile gidilecek başka bir film düşünemiyorum iple çekiyorum gösterim gününü

yavaş gel.. iyi bir hasılat elde eder ama rekor falan kıramaz..

Ben özellikle yıllar yıllar sonra lotr efsanesinin remake ini merak ediyorum.. Nasıl manyak bir teknoloji ile izliycez acaba..

gösterim tarihi gelsin çatsın o gün görüşürüz hobbit için yapılacak reklam avatarın katlayacak çünkü kadro hikaye ve çekim ekibi kendini kanıtlamış zaten hikayenin meşhurluğu konusuna değinmiyorum bile yüzbinlerce lort hayranının yanına normal izleyici kitlesini eklediğinde neler olacak tahmin bile edemiyorum
    tamam hobbit olay örgüsü olarak lort dan düşük ancak lort da olamayan bazı olayları filme ekleyerek ne kadar güzel işler yaptıkları ortada zaten hobbitte de böyle eklemeler olacağına eminim çok güzel şeyler olacak...

• filmin kurgusunu bilemem nasıl olacak ama görsel efekt yönünden sıkıntı çekmeyeceğiz bence.çünkü lotr 1 mesela, taa 2001 de vizyona girdi,çekimlerse belki 99 larda falan başlamıştı ama o efektler,şimdi izlediğimde bile süper herşey gerçekçi,animasyon gibi oldukları hiç belli olmuyor. yaratıkların olsun,geçen mekanlar olsun vs.. şimdi 2010 lardayız kimbilir ne mükemmlel olacak, gerçekten iştahım kabardı . çünkü görüyoruz ,bir çok 2009 2008 veya bu yıllara yakın filmlerin, berbat görüntü kalitesi ve animasyon olduklarını . . .80 yaşındaki ninem bile anlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 16 Şubat 2010; 8:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

filmin kurgusunu bilemem nasıl olacak ama görsel efekt yönünden sıkıntı çekmeyeceğiz bence.çünkü lotr 1 mesela, taa 2001 de vizyona girdi,çekimlerse belki 99 larda falan başlamıştı ama o efektler,şimdi izlediğimde bile süper herşey gerçekçi,animasyon gibi oldukları hiç belli olmuyor. yaratıkların olsun,geçen mekanlar olsun vs.. şimdi 2010 lardayız kimbilir ne mükemmlel olacak, gerçekten iştahım kabardı . çünkü görüyoruz ,bir çok 2009 2008 veya bu yıllara yakın filmlerin, berbat görüntü kalitesi ve animasyon olduklarını . . .80 yaşındaki ninem bile anlıyor..

Örnek olarak Bez Bebek'in animasyonlarını gösterebiliriz

• LOTR'un efektleri gerçekten müthişti bencede.
    WETA Digital firması bu efektleri yapmıştır.
    97 kurulan bir firmaymış bu arada.

AVATAR'ın efektlerinin bir kısmını da bu firma yapmış
    Doğa efektlerini harika yapıyorlar.
  • Umarım kitabından aldıgım zevki filmden de alabilirim.Lotr de aynı şeyi yaşamıştım çünkü
  • Peter Jackson’un yapımcılığını, Guillermo del Toro’nun yönetmenliğini üstlendiği 2 filmden oluşacak The Hobbit uyarlamasının çekimleri Haziran ayında Yeni Zelanda’da başlayacak. Filmde Gandalf karakterine bir kez daha hayat verecek olan Ian McKellen’ın kendi sitesinde yaptığı açıklamaya göre çekimler bir yıl kadar sürebilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

peter jackson yok diye biliyordum eğer varsa müthiş olur.o adamın yaptığı her film süper oluyor.ve bütçe

birçok muhteşem filmin altında imzası var.peter jackson muazzam bir sinema adamıdır.
  • Bir filmide beklemek zor oluyor ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.