Şimdi Ara

PCI x16@x4 sorunu. Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İmzamdaki sistemi kullanmaktayım. Sorun şu; GPU-Z programı ile baktığımda ekran kartımın başlıkta görüldüğü gibi x4 olarak çalışması. Araştırdım fakat pek bişey bulamadım. Bu sorunu düzeltmenin bi yolu varmıdır? Ne yapmalıyım?
    Sistemime göre ideal değerlermi bilmiyorum ama, COD u 13-18, Wow u raidlerde 7-8 Fps ile oynuyorum.
    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

PSN: Angelmaker00
  • Bende de asus p5gz-mx var ve aynı olay bendede var.Pcı-e x16 slotu maksimum x4 hızında çalışıyo ve çözümü anakartı değiştirmek:D galiba on board ekran kartı olan anakartların pci-e slotları yavaş çalışıyo ama kesin bilgim yok.
  • varmı bu soruna bir çözüm aynı problem bendede var
    p35 neo-f ve 8800gt ikilisi ile yaşıyorum sorunu.
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • dx leri , driverleri ve frameworkleri güncelleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI'MI Onboard'mu ???
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki güç kaynağındanmış hallettim. tek bir 12v kablosunu direk ekran kartına ayırdım
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.