Bildirim
Hiçbir güncelleştirme yapmazsam ne olur?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vistanın SPlerini Yüklemeniz yeterli
Galiba şu anlık sadece sp1 var
güncelleştirmeleri kapatsanız birşey degiştirmez -
Bir yerde Windows Defender güncelleşemelrinin USB kullanımını kapattığını okumuştum. Sanırım seninki de bu sorundan. Ama ben hep güncellemeleri yapıyorum. Şu ana kadar USB'lerde bi sorun olmadı. -
usb genelde hp markalarda sorun yaratıyor -
Bilgisayarım masaüstü, toplama Vista X64. Bu güncelleştirmeler yüzünden uzun süredir usb mausu bile kullanamıyorum bu yüzdn format attım. Tekrar her şeyi yüklerken acaba güncelleştirmeleri kapatsam mı diye ikilemde kaldım. Ne menem bir şeymiş Vistada usb problemleri. Daha önce de konu açmıştım yanıtsız kalmıştı. -
Bilgisayarın güncelleştirmelerini yapmanız önemli. Güncelleştirmeler sadece güvenlik güncelleştirmeleriyle kalmıyor, performans düzeltmeleri, internet explorer executable dosya değiştirmesi, onarımlar, aksaklıkları giderme, office güncelleştirmeleri, outlook güncelleştirmeleri gibi bir çok güncelleştirmeyi içeriyor. Bunlardan hiçbirini kullanmasanız dahi, en azından sistemi hızlandıran güncelleştirmeler için güncelleştirme yapmanızı tavsiye ederim. Vista sp1 kurduktan sonra dahi güncelleştirmeler devam edecektir -
1 yıldır vista kullanıyorum devamlı güncelleştirmeleri yapıyorum her seferinde.
bu sp1 i falan yüklemem gerekmiyor değil mi, yani sonuçta hepsini yüklemişimdir ???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X