Şimdi Ara

Hiçbir güncelleştirme yapmazsam ne olur?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vista'nın ara sıra yaptığı günclleştirmlerin hiç birisini yapmazsam ne olur acaba? Bir süre sonra yapılan güncelleştirmeler Usb'yi kullanılmaz hale getirdi bu yüzdn format attım. Önerilerinizi bekliyorum...

• Vistanın SPlerini Yüklemeniz yeterli
    Galiba şu anlık sadece sp1 var

güncelleştirmeleri kapatsanız birşey degiştirmez
  • Bir yerde Windows Defender güncelleşemelrinin USB kullanımını kapattığını okumuştum. Sanırım seninki de bu sorundan. Ama ben hep güncellemeleri yapıyorum. Şu ana kadar USB'lerde bi sorun olmadı.
  • usb genelde hp markalarda sorun yaratıyor
  • Bilgisayarım masaüstü, toplama Vista X64. Bu güncelleştirmeler yüzünden uzun süredir usb mausu bile kullanamıyorum bu yüzdn format attım. Tekrar her şeyi yüklerken acaba güncelleştirmeleri kapatsam mı diye ikilemde kaldım. Ne menem bir şeymiş Vistada usb problemleri. Daha önce de konu açmıştım yanıtsız kalmıştı.
  • Bilgisayarın güncelleştirmelerini yapmanız önemli. Güncelleştirmeler sadece güvenlik güncelleştirmeleriyle kalmıyor, performans düzeltmeleri, internet explorer executable dosya değiştirmesi, onarımlar, aksaklıkları giderme, office güncelleştirmeleri, outlook güncelleştirmeleri gibi bir çok güncelleştirmeyi içeriyor. Bunlardan hiçbirini kullanmasanız dahi, en azından sistemi hızlandıran güncelleştirmeler için güncelleştirme yapmanızı tavsiye ederim. Vista sp1 kurduktan sonra dahi güncelleştirmeler devam edecektir
  • 1 yıldır vista kullanıyorum devamlı güncelleştirmeleri yapıyorum her seferinde.
    bu sp1 i falan yüklemem gerekmiyor değil mi, yani sonuçta hepsini yüklemişimdir ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.