Kafası Delindi, Beyne Şırınga Yedi, Ama Bana mısın demedi... E Yuh Artık Kim mi o. Polatman tabiki... Bu kadar da senaryoyu zorlamaya gerek yok be kardeşim. Ben bile daha iyi senaryo yazardım.
quote:Orijinalden alıntı: Plenusss isterükkkYESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUVVVVVVV HEPİMİZ POLATIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz
quote:Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirinmillet de ağzını açıp bunları izliyor iştequote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin millet de ağzını açıp bunları izliyor işte
quote:Orijinalden alıntı: Plenusss isterükkkSevmiosanız Ve ya Beğenmiosanız İzlemeyin Arkadaşım Herkes Herşeyi Sevcek die bişi yokki
quote:Orijinalden alıntı: Plenusss isterükkkBaşkası yapsa hadi be derim de Boru değil olum Polat o Hep destek ,Tam destek
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli YarbayRambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt...SS isterük
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli YarbayRambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt...hadi ordan verdigi ilacın etkisi geçti görmedin mi saat diye bişey koymuşlar oraya Helal olsun POLAT'a Senin canını almadan canımı teslim etmiyecem dedi ve bom Lağamdan bakalım nereye gidecek
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli YarbayRambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt...quote:Orjinalden alıntı: dejaay Rambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt... +1905
quote:Orijinalden alıntı: Tamacti Junquote:Orjinalden alıntı: dejaay Rambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt... +1905 Alıntıları Göster adamın beynını deldıler hala sapasaglam cok abarttılar iyice
quote:Orijinalden alıntı: Tamacti Junquote:Orjinalden alıntı: dejaay Rambo aynısını yapınca.. vay anasını !!! Polat yapınca.. Yürü lan Polatt... +1905 Alıntıları Göster amerikan budalalarına Lost ve Prison Break hasta(!) larına ithaf olsun.Yürü be polatım Allah yardımcın senin..!
quote:Orijinalden alıntı: Enspektöramerikan budalalarına Lost ve Prison Break hasta(!) larına ithaf olsun.Yürü be polatım Allah yardımcın senin..!Alıntıları Göster geçen hafta polatın sakalı hiçmi çıkmaz dediler hastabakıcıya polatı traş ettirdiler kesin bu forumu okuyorlar
quote:Orijinalden alıntı: Enspektöramerikan budalalarına Lost ve Prison Break hasta(!) larına ithaf olsun.Yürü be polatım Allah yardımcın senin..!Alıntıları Göster Beler POLAT orda bişi yaptikca sanki ben yapmişim gibi oluor Hep destek Tam destek Hepimiz polatiz
quote:Orijinalden alıntı: Enspektöramerikan budalalarına Lost ve Prison Break hasta(!) larına ithaf olsun.Yürü be polatım Allah yardımcın senin..!Alıntıları Göster Diziyi izlemediğin ne kadarda belli. Sayacı ne diye koydu doktor oraya?
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNDiziyi izlemediğin ne kadarda belli. Sayacı ne diye koydu doktor oraya? Alıntıları Göster uzun zamandır izlemiyodum bakiyim dedim, polat süper güçler felan kazanmış
quote:Orijinalden alıntı: get a lifeuzun zamandır izlemiyodum bakiyim dedim, polat süper güçler felan kazanmışAlıntıları Göster Bazı yorumlarda düzeysizlik hakim, lütfen izleyenlere saygılı olalım
quote:Orijinalden alıntı: 0nur!Bazı yorumlarda düzeysizlik hakim, lütfen izleyenlere saygılı olalımAlıntıları Göster ya gidin lost izleyin prison break izleyin onlar yapsın alkıslayın ama kvp izleyicilerine de saygı duyun