Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hk@n

Dayanamadım bugün gittim DR den aldım şimdi kuruyorum

Hayırlı olsun, SS paylaşırsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

Hayırlı olsun dostum.

Alıntıları Göster
    bide 60 dolar yapmışlar steam den.. 100 yapsalardı bari düz..

battlefield bad company 2 gibi en az 1 yıl sıkmadan multi oynanacak oyunu 45 liraya alabiliyoruz TR içindeki kutulu satışlarda..(EA nın Türkiye pazarına verdiği önemi gösterir bu.. ) Ubi hiç adamdan sayıp pahalıya bile sokmuyor Türkiye ye.. sadece single oyuna da steam den 90 lira gibi bir para istiyor.. saçma sapan koruma da cabası.. marifetmiş gibi yaptığı 3 bölümüde oyundan çıkarıp fazladan paraya satıyor.. yok konsol versiyonunda olmayan fazladan bölümmüş.. oyun zaten 3-4 ay sürüyor bitirmek ya.. hatta 1 bölüm koysaymış diğer her bölüm başına para isteseymiş.. fazladan 6 ay bekletmeyi saymıyorlar hiç..

• quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Ben steam den aldım hiç bir bağlantı sorunum yok..Oyundaki beyaz ekran , oyundan atma , siyah ekran , işte adam konuşuyo ses çıkmıyo türü zıpır sorunlar anca crack çakma oyunlarda olur..Orijinal oyunlarda OLAMAZ...

Özelden soran Shivam nickli arkadaşa buradan cevap verdim..Kusura bakmayın Telefon nosu girmeme rağmen DH e bir tülü üye olamadım....4 tane farklı telefon denedim her seferinde bu no kullanılıyor diyor..

İnsanlar ubisoft EAGames gibi firmaları çoluk çocuk firması zannediyor..Bu firmaların hisseleri DJI de işlem görüyor Türkiyede olmayan Mühendisler yazılımcılar iş görüyor..Check edilecek bilgi velli ortalama satış rakamı belli koyarsın üzerine yüzde 50 de pay tamam mı koyarsın server ların önüne bir multilayer cisco switch çakarsın birde 10.000 yada 12.000 serisi cisco router..zaten vardır ya..

Siz her girdiğinizde ADSL kullanıcı adınız ve şifreniz check edilir..Sorun oluyor mu..? TT net in kaç tane müşterisi var..

Forumda her duyduğunuza inanmayın..Adam burada duyduğunu başka nickle başka forumda kendi düşüncesi kendi tecrübesi gibi yazıyor..Saçma bir bilgi forumdan foruma yayılıyor..Al sana bilgi kirliliği..

Oyunu sevenler gönül rahatlığı ile alabilirler..Bu kadar..Nokta..

Aslında cevap vermezdim ama yabancı forumlarda birçok insanın dile getirdiği bu sorunu hala yalanlamanız yüzünden cevap veriyorum. Sizin oyunda sorun almamanız oyun sorunsuzdur demek değildir. Siz tek kişisiniz. Herkesin aynı sorunu yaşaması mı gerekiyor oyunun ve serverların sorunlu olması için? Cidden bu mantıkla mı yazdınız?

Millet serverlardan şikayetçi siz tek halinizle diretiyorsunuz. Noktayı da koymuşsunuz. Bu oyun hakkında ubi'yi savunan bir sizi gördüm. Ubisoft yetkilisi bile kalkıp özür diledi ve en kısa zamanda düzeltileceğini söyledi.

Evet arkadaşlar server sorunu yaşayanlar yalan söylüyor hiçbir şeyden anlamıyor, baksanıza Budfox nickli üye oyunu sorunsuz oynuyor, demek ki sorun yokmuş ne hakla serverlara sorunlu diyebilir bu insanlar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Mart 2010; 18:32:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canpii

bide 60 dolar yapmışlar steam den.. 100 yapsalardı bari düz..

battlefield bad company 2 gibi en az 1 yıl sıkmadan multi oynanacak oyunu 45 liraya alabiliyoruz TR içindeki kutulu satışlarda..(EA nın Türkiye pazarına verdiği önemi gösterir bu.. ) Ubi hiç adamdan sayıp pahalıya bile sokmuyor Türkiye ye.. sadece single oyuna da steam den 90 lira gibi bir para istiyor.. saçma sapan koruma da cabası.. marifetmiş gibi yaptığı 3 bölümüde oyundan çıkarıp fazladan paraya satıyor.. yok konsol versiyonunda olmayan fazladan bölümmüş.. oyun zaten 3-4 ay sürüyor bitirmek ya.. hatta 1 bölüm koysaymış diğer her bölüm başına para isteseymiş.. fazladan 6 ay bekletmeyi saymıyorlar hiç..

Alıntıları Göster
    valla dün gittim d&r'dan bad company 2 aldım ac2 fiyatına baktım 78 tl..dedim bunu alıcağıma bad company alır multi oynarım daha iyi dedim..er yada geç kıralacak o zaman oynarız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

valla dün gittim d&r'dan bad company 2 aldım ac2 fiyatına baktım 78 tl..dedim bunu alıcağıma bad company alır multi oynarım daha iyi dedim..er yada geç kıralacak o zaman oynarız...

Alıntıları Göster
    şimdi diğer oyun firmalarıda aynı kopya korumasını kullanırlarsa yandık ki ne yandık zaten original almıyorduk pc bileşenlerini sırf oyunlar için güncelliyordum artık bana ne ekran kartından işlemciden ram den DONANIMHABERİ DE takip etmeye gerek yok ubisoft yerine kına yaksın ...ne diyelim başka..benden de nokta...

• quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

şimdi diğer oyun firmalarıda aynı kopya korumasını kullanırlarsa yandık ki ne yandık zaten original almıyorduk pc bileşenlerini sırf oyunlar için güncelliyordum artık bana ne ekran kartından işlemciden ram den DONANIMHABERİ DE takip etmeye gerek yok ubisoft yerine kına yaksın ...ne diyelim başka..benden de nokta...

Alıntıları Göster
    Korsan hep olacaktır zaten..Korsana çözüm de olacaktır.Arasıra böyle ubipuf firmalar çıkarıyor işte...
  • quote:

Bende şimdi aldım DRden havaleyle 66 liraya...

Vay be zorla orjinal aldırdı adamlara bak,demekki kafamıza vura vura aldırıyolarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Vay be zorla orjinal aldırdı adamlara bak,demekki kafamıza vura vura aldırıyolarmış

yürübe parası olan konuşuyor ağızı olan konuşmuyor artık...
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ne yalan söyleyeyim bnde ciddi ciddi oyunu orjinal almayı düşünüyorum artık.Hafta sonuna kadar bekliyecem...

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dante:
    Adam ubisoft yetgilisi gibi konuşuyor boşuna laf anlatmaya çalışma onların doğrusu her zaman kendi söledikleridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Dante:
    Adam ubisoft yetgilisi gibi konuşuyor boşuna laf anlatmaya çalışma onların doğrusu her zaman kendi söledikleridir.

Alıntıları Göster
    şuanda login olmaya çalıştığımda olmuyor sanırım kullanıcı hesabımı banlamışlar şifrede isteyemiyorum böyle bir hesap yok diye uyarı veriyor

• quote:

Dante:

Alıntıları Göster
    Bana o ubisoft taki sabah ilk iş bakacak olan yetkilinin adını versene çok merak ettim..

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_II_DRMsinde_Koca_Bir_Sorun-4796.htm

al haberin kaynağınıda verdim..hadi kim o yetkili..adını ver mail atacam soracam..yada sen sor en iyisi..

yada ubisoft un us forumuna gir.Bak bakalım derinlemesine tartışılan DRM topiği kaç sayfa..Yada normal oyun tartışması kaç sayfa..Giremeyenlerin nedenleri neler yada..Okudun mu araştırdın mı ?..

Kimse oyundan soğutmayın..Buna hakkınız yok..Nette dolaşan bir iddiayı herkesin başına geliyormuş gibi yapıp orijinal alacak insanları gereksiz yere korkutmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

şuanda login olmaya çalıştığımda olmuyor sanırım kullanıcı hesabımı banlamışlar şifrede isteyemiyorum böyle bir hesap yok diye uyarı veriyor

Alıntıları Göster
    Adamlar boşuna yatırım yapmamış demekki korumaya...
  • quote:

Dante:

Alıntıları Göster
    Valla yukarda biri orjinal oyunlarda sorun olamaz demiş,benim arkadaş geçen bioshock 2 ve ac 2 yi almış orjinal. İkisindede sorunlarla uğraşmış o öyle söyledi bana... Orjinal oyunlardada sorun bal gibi olur benim l4d 2 im de orjinal bir haftadır hiçbir servera girmiyordu kendim düzelttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyunun Florance kısmını bitirdim baya sürükleyici olmuş.verilen paraya değiyor L.Da Vinci oyundan baya geyik karakter olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

Oyunun Florance kısmını bitirdim baya sürükleyici olmuş.verilen paraya değiyor L.Da Vinci oyundan baya geyik karakter olmuş

360da bitirdim daha önce,bayılıyorum o adama yaw,ben soylu bi herif beklerken naber lan kanka diyeceğim bi adam çıktı

Bu arada belirtmeden geçmeyelim,oyun AC1den çok farklı arkdaşlar,sürükleyici bir senaryo ve assasinate bazlı olsada birbirinden oldukça farklı görevler içeriyor,özellikle yan görevlerde hazine avına çıkmak ayrı bi oyalıyo insanı.Yani orjinal almaya değer bi oyun emin olun,çok kazık yemeden almaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 8 Mart 2010; 19:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyuna girmekte sıkıntı çeken varmı acaba ben şuanda giremiyorum kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor. Hatta ubi sitesinde login bile olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: you know who

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Frapstan okadar ss çektim ama şimdi baktım hepsi simsiyah gözüküyor
    Bu arada oyun çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: you know who

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de dr den orjinal aldım oyunu kurdum bu kayıt işlemini orjinal alanlar bir anlatabilir mi nasıl yapıcaz çözemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

arkadaşlar ben de dr den orjinal aldım oyunu kurdum bu kayıt işlemini orjinal alanlar bir anlatabilir mi nasıl yapıcaz çözemedim :D

Alıntıları Göster
    Hafta sonu DR 'a gitmeyi düşünüyorum alacağım orjinal sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.