Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaşlar az öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım orjinal oyunu olupta oyuna giremiyen varmı acaba
  • 36 euro'luk oyun steam'de 60 dolar.. ilginç
  • Hocam oyunu açınca ilk önce güncelleme yapacak ondan sonra bir küçük sayfa çıkacak orada register diye birşey olacak ona tıkla üye ol sonra kullanıcı adı şifreni gir oyna
    quote:

Orijinalden alıntı: for153

arkadaşlar ben de dr den orjinal aldım oyunu kurdum bu kayıt işlemini orjinal alanlar bir anlatabilir mi nasıl yapıcaz çözemedim :D
  • oyunu orj. olupta şuan hatalı şifre hatasını alan varmı. ya da server a bağlanabiliyormusunuz caba? izmirdeki bir arkadaşım bağlanmıyormuş. acaba sorun kendisinde mi diye merak ediyoruz da. varsa oyunu olan bir deneyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

oyunu orj. olupta şuan hatalı şifre hatasını alan varmı. ya da server a bağlanabiliyormusunuz caba? izmirdeki bir arkadaşım bağlanmıyormuş. acaba sorun kendisinde mi diye merak ediyoruz da. varsa oyunu olan bir deneyebilir mi?

evet dostum aynı sorun bendede var sadece bendemi diye düşünüyordum. İyice oyunun içine ettiler koruma felan derken serverleri çöktü sanırım server hatası veriyor sürekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekinokx

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

oyunu orj. olupta şuan hatalı şifre hatasını alan varmı. ya da server a bağlanabiliyormusunuz caba? izmirdeki bir arkadaşım bağlanmıyormuş. acaba sorun kendisinde mi diye merak ediyoruz da. varsa oyunu olan bir deneyebilir mi?

evet dostum aynı sorun bendede var sadece bendemi diye düşünüyordum. İyice oyunun içine ettiler koruma felan derken serverleri çöktü sanırım server hatası veriyor sürekli...

adam çıldırmıştır. zaten 4-5 saatlik bir arası vardı. o arada oynarım hep diyordu. şimd sinirden küpürüyordur. böyle saçma iş olur mu yaa? ayıp valla herkese kendilerine küfür etirdiler. bi diğerinin de cd-keyi yanlış falan diyomuş. 3-4 saat önce. acayip bir durum var ortada

• Serverlara saldırı olmuş sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Bana o ubisoft taki sabah ilk iş bakacak olan yetkilinin adını versene çok merak ettim..

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_II_DRMsinde_Koca_Bir_Sorun-4796.htm

al haberin kaynağınıda verdim..hadi kim o yetkili..adını ver mail atacam soracam..yada sen sor en iyisi..

yada ubisoft un us forumuna gir.Bak bakalım derinlemesine tartışılan DRM topiği kaç sayfa..Yada normal oyun tartışması kaç sayfa..Giremeyenlerin nedenleri neler yada..Okudun mu araştırdın mı ?..

Kimse oyundan soğutmayın..Buna hakkınız yok..Nette dolaşan bir iddiayı herkesin başına geliyormuş gibi yapıp orijinal alacak insanları gereksiz yere korkutmayın..

Yahu sana burada isim cisim vermek zorunda değilim ki. Sanki bu sorun benim hatam da bir şey kanıtlamaya çalışıyormuşum gibi. Oyunun server problemi olduğunu orjinal alanlar ve ubisoft yetkilisi söylüyor buyur sana linkler, mail mi atacaksın telefon mu açacaksın beni ilgilendirmez o konu.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/7481010838/p/1
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/7481010838?r=6531081838#6531081838

Bunlar da yalan. Budfox'un dedikleri dışında her şey yalan. Resmi forumdaki üyelerin de hepsi fake, ubisoft yetkilisi de fake. Oyunu da ubisoft yapmamış o firma da fake. OYunda hata yok bir tek bu doğru. Server'larda mis gibi çalışıyor.

Arkadaş öyle bir diretiyor ki sanırsın Ubisoft çalışanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Mart 2010; 21:19:16 >

• anladığım kadarıyla serverlar bir gidip bir geliyormuş. oyun içinde beyaz ekran oluiarak oyundan atmalar olmuş bazı kişilerde. server ile baülantı kesildiğinden beyaz ekran sorunu oluyormuş. 3-4dk bekledikten sonra bi ara devam ediyormuş ama görevi bitirirken yine anı olay oluyormuş. yine 4-5 dk bekledikten sonra geçiyormuş. arkadaş yavaş yavaş oynuyorum diyor.
  • UBInin EU serverları tamamiyle uçmuş durumda....

Orjinal alanların karşınına çıkan mesaj kısa ve öz

Forum bile göçmüş,serverlar göçmeden oyunu bitirdiğine şükredenler var,paranla rezillik durumunun ben daha iyi bi örneğini görmedim

Bütün gruplar birleşip bi saldırı düzenlediler herhalde,ben savaş çıkacak demiştim..

• aha. kavga çıktı. normal ayırmaya uğraşırdım ama bırak bunlar hınçlarını alsınlar birbirlerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

UBInin EU serverları tamamiyle uçmuş durumda....

Forum bile göçmüş,serverlar göçmeden oyunu bitirdiğine şükredenler var,paranla rezillik durumunun ben daha iyi bi örneğini görmedim

Bütün gruplar birleşip bi saldırı düzenlediler herhalde,ben savaş çıkacak demiştim..

Evet şu anda bende denedim bir türlü forum sayfasına ulaşılamıyor. Chip de falanda aynı konu mevcut ordada serverların uçtuğu konusu yani. Paranla rezil olmak bir yana, aslında bu durumdan sonra eğer daha ciddi boyutlara ulaşırsa durum bence Ubi satın alan kişilerden oyunu memnuniyetsizlik gerekçesi ile iade almaya bile gider hatasını düzeltmek adına.

Neymiş korsanla öyle mücadele edilmezmiş. Aslında üniversite öğrencilerine tez konusu bile olur bu durum.

Savaş için de şunu diyebilirim : Herkesin kazası mubarek olsun...

• quote:

Yok fake bu photoshop olamaz öyle şey serverlar çok iyi çalışıyor baksana Budfox oynuyormuş. Kesin fake niye karalıyorsunuz ubi'yi arkadaşlar

• ubisoft kadar rezil bir oyun firması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Yok fake bu photoshop olamaz öyle şey serverlar çok iyi çalışıyor baksana Budfox oynuyormuş. Kesin fake niye karalıyorsunuz ubi'yi arkadaşlar

Arkadaş bu kadar tecrübeye sahip ise google'dan aramasını sorunu ingilizce yazarak araştırsın; bize, o kadar insana, ubi yetkilisinin mesajına inanmadı o sitelere belki inanır. Hoş bu gayret ile o sitelerede fake gözü ile bakarsa da şaşmam.

• Forum açıldı,8 sayfalık bir "can not login" konusu

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/1601001838/p/8
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

Oyunun Florance kısmını bitirdim baya sürükleyici olmuş.verilen paraya değiyor L.Da Vinci oyundan baya geyik karakter olmuş

daha dur ne geyikler çevirecek o sana hele sonlara doğru bir plan yapıyorki aman diyim
  • Buyrun fake !

Sağ tıklayın ve kullanılan programlara bakınKullanılan program Paint.Net

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Buyrun fake !

Sağ tıklayın ve kullanılan programlara bakınKullanılan program Paint.Net

görüntüyü prt sc ile alıp paintten kaydetmiş olamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Buyrun fake !

bu program bmp yi jpeg e yada kaydedilen görüntü almak için kullanılabiliyorsa kesin fake diyemeyiz.
    ayrıca bilmem kaç cevaplık bir konu var ubiforum da. o fake değil yalnız. yani millet orda küfür ediyor ve mesajları siliniyor. biraz dikkatli bakabilirseniz görürsünüz. sadece küçük hakaretler var.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.