Şimdi Ara

## DirectX 10.1 İçin Korkulan Olmayacak ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx57

Arkadaşlar bu arada Windows Vista SP1 ile gelmesi beklenen DirectX 10.1'in Beta SDK'sı da geliştiricilere yollanmaya başlamış durumda.

Alıntıları Göster
    ya ben bu microsoft a daha ne diim.vista satmak için ne bahaneler uyduruo. vista çok performas kaybettirio ve çok janjanlı.
    ben dx10 kart almış olsaydım

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orijinalden alıntı: madator

bende dc 9 kart almayı dusunuyordum sırf bu yuzden artık rahatlıkla dc 10 kart alabilirim

Alıntıları Göster
    ohh calibre'm rahat bir nefes aldı
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatli6061

quote:

Ayrıca yapılan açıklamada DirectX 10 destekli donanımların DirectX 10.1 ile gelecek özellikle 3D render kalitesini arttırıcı bazı özelliklerini desteklemeyebileceğini fakat hiçbir geliştiricinin de "bu oyun DirectX 10.1 destekli" gibi özel bir vurgu yapacağını tahmin ettmedikleri Sam Glassenberg tarafından vurgulandı

iyide bu nedemek? 10.1 destekli oyun yapılacak amma dx 10.1 destekli denmeyecek, böylece dx10 destekli donanımların dx10.1'i desteklemedeğini çaktırmıyacaz kavga çıkmasın diye. demek mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

quote:

Ayrıca yapılan açıklamada DirectX 10 destekli donanımların DirectX 10.1 ile gelecek özellikle 3D render kalitesini arttırıcı bazı özelliklerini desteklemeyebileceğini fakat hiçbir geliştiricinin de "bu oyun DirectX 10.1 destekli" gibi özel bir vurgu yapacağını tahmin ettmedikleri Sam Glassenberg tarafından vurgulandı

iyide bu nedemek? 10.1 destekli oyun yapılacak amma dx 10.1 destekli denmeyecek, böylece dx10 destekli donanımların dx10.1'i desteklemedeğini çaktırmıyacaz kavga çıkmasın diye. demek mi?

Hayır orda vurgulanmak istenen DirectX 10.1'in DirectX 9'dan DirectX 10'a geçiş kadar önemli bir adım olmadığı

• quote:

bende dc 9 kart almayı dusunuyordum sırf bu yuzden artık rahatlıkla dc 10 kart alabilirim

Alıntıları Göster
    Korkulan olmayacak.

Korkulacak birşey yok dedik ama dinleyen kim.......

Orijinalden alıntı: rec

Korkulan olmayacak.

Korkulacak birşey yok dedik ama dinleyen kim.......

Alıntıları Göster
    çok bir I TOLD YOU SO adamı diilim ama diğer başlıkta yazmıştım;

Microsoft bu keleği ati ve nvidiaya atamaz die

o yüzden I TOLD YOU SO :P

ps.

birebir söylediğim post :D

"bu arada bu kadar gaza gelmeyin, microsoft ne kadar dev bir şirket olsa da ati ve nvidianın güvenini böyle yerlerde süründürecek bir hamle yapmaz yapamaz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 15 Ağustos 2007; 12:46:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

quote:

Hayır orda vurgulanmak istenen DirectX 10.1'in DirectX 9'dan DirectX 10'a geçiş kadar önemli bir adım olmadığı

Alıntıları Göster
    güzel haber ama ben yinede pcı2.0 kartları bekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel_winchester

Alıntıları Göster
    Valla ben böyle olacağını biliyordum onun için hiç canımı sıkmadım

Alıntıları Göster
    Haaa render kalitesini arttıcı bazı özelliklermiş. Ben de bi şey sandım. DirectX 10 ekran kartları 3D render kalitesini arttırıcı bazı özelliklerini desteklemeyebilir ama siz dert etmeyin diyor. Ne var bunda böyle bir lafı ben de derim. Hatta DirectX 9 sahipleri için bile derim ve diyorum. Eyy DirectX 9 ekran kartı sahipleri!!! Ekran kartınız DirectX 10 ve 10.1 'in getireceği 3D render kalitesini arttırıcı bazı özellikleri desteklemeyebilir ama siz bunu dert etmeyin. Ekran kartını yine de çalır.
    Ne oldu şimdi? Ne oldusu var mı, DirectX 9 ekran kartı sahiplerinin yüreğine su serpildi. Ohhh be kartımız çalışacakmış. Hadi eğlenelim

Afferim len Sam böyle bir açıklamayı yapmasaydın DirectX 10 ekran kartlarını nasıl satardık. Bizim sadık müşterilerimiz bile kazan kaldırmaya başlamıştı. Heh heh heee... Şimdi sırada ne var?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: max975

Sen PCI 2.0 kart aldığında PCI 3.0 haberleri ortada dolaşmaya başlamış olur gene alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Haaa render kalitesini arttıcı bazı özelliklermiş. Ben de bi şey sandım. DirectX 10 ekran kartları 3D render kalitesini arttırıcı bazı özelliklerini desteklemeyebilir ama siz dert etmeyin diyor. Ne var bunda böyle bir lafı ben de derim. Hatta DirectX 9 sahipleri için bile derim ve diyorum. Eyy DirectX 9 ekran kartı sahipleri!!! Ekran kartınız DirectX 10 ve 10.1 'in getireceği 3D render kalitesini arttırıcı bazı özellikleri desteklemeyebilir ama siz bunu dert etmeyin. Ekran kartını yine de çalır.
    Ne oldu şimdi? Ne oldusu var mı, DirectX 9 ekran kartı sahiplerinin yüreğine su serpildi. Ohhh be kartımız çalışacakmış. Hadi eğlenelim

Afferim len Sam böyle bir açıklamayı yapmasaydın DirectX 10 ekran kartlarını nasıl satardık. Bizim sadık müşterilerimiz bile kazan kaldırmaya başlamıştı. Heh heh heee... Şimdi sırada ne var?

Alıntıları Göster
    tam tahmin ettiğim gibi. Zaten hic mantıklı gelmemişti...

• quote:

Alıntıları Göster
    8800leri boş boşuna aldınız diyenler nerde

Orijinalden alıntı: Sith

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sith

+1907

Bilmiyorum Nerdeee

• quote:

Alıntıları Göster
    Fx-57 dx 10.1 le ilgili bir önceki konuyu açtığında bende bunları anlatmaya çalışmıştım, o kadar birşeyi etkilemeyeceği söyleniyor diye ama pek kimse dinlememişti beni nedense. Zaten inquirer ı takip edenler birkaç gündür bunun böyle olacağını biliyordu. İsteyen arkadaşlar bir önceki fx-57'nin dx 10.1 dx 10 kartlarda çalışmayacak isimli konusundan mesajımı bulabilirler.

Son olarak; yine de ileride dx 10.1 kartı alanlar, 8800 gtx yada ultrası olanlara takılmak için bunu bir koz olarak kullanacaklardır, nede olsa muziplik yapmak arada sırada çok eğlenceli olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

Fx-57 dx 10.1 le ilgili bir önceki konuyu açtığında bende bunları anlatmaya çalışmıştım, o kadar birşeyi etkilemeyeceği söyleniyor diye ama pek kimse dinlememişti beni nedense. Zaten inquirer ı takip edenler birkaç gündür bunun böyle olacağını biliyordu. İsteyen arkadaşlar bir önceki fx-57'nin dx 10.1 dx 10 kartlarda çalışmayacak isimli konusundan mesajımı bulabilirler.

Son olarak; yine de ileride dx 10.1 kartı alanlar, 8800 gtx yada ultrası olanlara takılmak için bunu bir koz olarak kullanacaklardır, nede olsa muziplik yapmak arada sırada çok eğlenceli olabiliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

aynen o dediğin gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Alıntıları Göster
    Çok şükür 300$'ı boşa atmadık.

Artık açılan topiclere şu işareti yollamak farz oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Alıntıları Göster
    güzel haber

• quote:

Alıntıları Göster
    onlar şimdi pci 2.0 bekliyorlar

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: rec

quote:

+1907

Bilmiyorum Nerdeee

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rec

quote:

+1907

Bilmiyorum Nerdeee

Burdayım. Yukarıya da yazdım.
    Ama ben DirextX 10 ekran kartlarının ölmeyeceği haberini herkesden önce verdim. Yalansa yalan deyin.
    Ekran kartına SETUP yapılarak DirectX 10.1 destekli hale getirilir. demedim mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ewet bence de bu topicde hiç yoklar :)

8800 rocks

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orjinalden alıntı: rec

quote:

+1907

Bilmiyorum Nerdeee

Burdayım. Yukarıya da yazdım.
    Ama ben DirextX 10 ekran kartlarının ölmeyeceği haberini herkesden önce verdim. Yalansa yalan deyin.
    Ekran kartına SETUP yapılarak DirectX 10.1 destekli hale getirilir. demedim mi?

Alıntıları Göster
    benmi yanlış anladım ama aslında çok da sevinecek bişey yok gibi çünkü adam 10.1 destekli oyunlar 10 u da desteklicektir gibi bir ön görüde bulunmuş tabi oyunun tüm grafik nimetlerinden faydalanamaycak anladığım kadarıyla direct x 10 kullanıcıları öyle yada böyle daha dx10 tam olarak kullanılmadan dx10.1 microsoftun kazığı olacak kullanıcılara tabiki dx10 kartlar boşuna değil ama şimdi 300$ verip gelecek yıl oyundaki tüm grafik özelliklerini kullanamıyacaksak yazıklar olsun microsoft a. gerçi şimdi almazsak da seneye dx10.2 cıkacak diyecekler onu beklicez sonuçta mertlik bozuldu eskiden ne güzeldi celeron300a intel740 8mb ekran kartıyla 3 sene sorunsuz oyun oynamıştım Hepsini Allah'a havale ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.