|
F1 Türkiye'ye resmen geri döndü: 5 yıllık anlaşma imzalandı
1 Mobil
-
-
keşke daha önce gelseydi.. mevcut araçlwr cok kötü ama buna da şükür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güzel haber. MotoGP de gelmeli...
-
Ve sonunda 😍🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Süper haber. Bakalım yıllar sonra ilk yarışı kim kazanacak. Diabolica deneyimlemeyi özlemiş olmalılar. Antonelli ve Piastri ilk kez yarışacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Nisan 2026; 15:58:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o bölge civarında yaşayanlar için çok iyi haber. artık oraya en hızlı 5g baz istasyonlarını koyarlar.
-
Sonunda be kardeşim ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yapılsın tabi, hiç çıkarılmamamız lazımdı
_____________________________ -
Hadi hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harika bir haber , hayirli olsun.Umarim MotoGP ve SBK da ulkemize gelir.
-
F1 i çok uzun zamandır takip etmiyordum elektrikli motor ve rejenerasyon kelimelerini duyunca çok şaşırdım açıkçası. Güzel şeyler eskide kaldı demek ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2005 ve 2006'da iki kez gittiğimde aldığım hazzı halâ unutmama, tabii gençlik yıllarıydı. 2020'deki yağmurlu havada geçen yarış da pandemiye rağmen etkileyiciydi, ona gidemedik. 2027 bakalım nasıl olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
İstanbul'un F1 takvimine girmesi gerçekten güzel haber
Canlı TV de verseler de izlesek diyecem de, hayatta vermezler, onu da paralı izletirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BAY VURAL -
Zaten şuan bile paralı hocam ayrıca izlenecek bişey yok artık sinek vızıltısındaki araçları. Eski saf kan f1 izleyicileri hiç memnun değil ama yeni nesil bi değişik bundan bile zevk alıyorlar!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: Consequenses -
İran savaşı dolayısıyla ortadoğudaki yarışları iptal etmek zorunda kaldıkları için olsa da ülkemiz için olumlu bir gelişme.
Keşke dönmeseydi. Gene halkın cebinden çıkacak masraflar. Oraya dolduracaklar olayla alakasız tiktokçu, youtuber vb. influencerları. Gitmek isteyen zaten gidemeyecek. Sırf gösteriş için yapılmış bir durum. 2007'deki Raikonnen'in 2.ci bitirdiği yarışa gitmiştim. Şimdi normal bir vatandaş hangi alım gücüyle gidebilir yarış izlemeye. Şimdiki fiyatlar kim bilir ne kadar olacak.
Kim ne derse desin spa ve barcelona dönüşümlü olurken reis geldi 5 yıllık direkt imzalattı. Bu iş Reis sayesinde oldu
_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
2005 ve 2006'da da hafta sonu, 3 günlük ve Silver 7 tribünden bilet almıştım bir akraba ile. O zamanın behrinde bilet fiyatına 1 düzgün PC alınabiliyordu, fiyatlar yine kayda değer pahalıydı valla. Şimdi dediğiniz gibi tam geçirmeye teşebbüs edeceklerdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
o bölge civarında yaşayanlar için çok iyi haber. artık oraya en hızlı 5g baz istasyonlarını koyarlar.
|
|
Güzel haber. MotoGP de gelmeli...
|
|
keşke daha önce gelseydi.. mevcut araçlwr cok kötü ama buna da şükür
|
|
F1 i çok uzun zamandır takip etmiyordum elektrikli motor ve rejenerasyon kelimelerini duyunca çok şaşırdım açıkçası. Güzel şeyler eskide kaldı demek ki
|
|
Keşke dönmeseydi. Gene halkın cebinden çıkacak masraflar. Oraya dolduracaklar olayla alakasız tiktokçu, youtuber vb. influencerları. Gitmek isteyen zaten gidemeyecek. Sırf gösteriş için yapılmış bir durum. 2007'deki Raikonnen'in 2.ci bitirdiği yarışa gitmiştim. Şimdi normal bir vatandaş hangi alım gücüyle gidebilir yarış izlemeye. Şimdiki fiyatlar kim bilir ne kadar olacak. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt