|
Microsoft’tan korkutan açıklama: Windows 11, halüsinasyon görebilir
Tudors Erkek Standart Fit Rahat Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Düz Pike Uzun Kollu Lacivert Polo Yaka Tişört-32838 Lacivert L Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/tudors-erkek-standart-fit-rahat-kesim-pamuklu-yumusak-dokulu-duz-pike-uzun-kollu-lacivert-polo-yaka-tisort-32838-lacivert-67407046
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İstediğini görsün, isterse çamaşır yıkasın; macOS ve Linux çöpünü kullanmayacağız. MacBook kullandığım dönemde bile tamamen Windows'lu kullandım. Bunla geldik, bunla gideriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kendi kendisini silsin daha iyi
custom windows > digerleri XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MS yapdigi her hamle ve aciklamayla acikca Win11 kullanmayin diyor.Win12 cikana kadar Win10 ile mecbur devam edecegiz...
-
şu meme, önümüzdeki yılları anlamak açısından gayet faydalı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 1 Aralık 2025; 16:30:39 >
-
Microsoft uzun zamandır halusinasyon görüyor zaten.
-
Halüsinasyon görmesi kör olmasından iyidir, wi98'le başlayan aşkımız asla bitmeyecek, seviliyorsun Windows.. :) 
-
Aynen öyle. Windows candır ya can can her şeyi yapabilirsin her şeyi dünyanın en güzel işletim sistemi adamlar MacBook alıyor ancak Google Chrome kuruyor. Leş gibi bir işletim sistemi her gün kullanıyorum Bu arada b** gibi. O kadar sevmiyorum ki macbook'u sırf Word Excel için Windows bilgisayar kullanıyorum o kadar yani nefret ediyorum iğrenç o işlemleri bile yapmıyorum macbook'tan Sadece bir işim var Onu görüp kapatıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 1 Aralık 2025; 17:41:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen!
-
haydaa, atilla mayda desin biri şu firmaya ya , durun artık. sorunsoft
-
Deneysel özellikle niye denek olsun vatandaş Mikropsoft'a. Her ihtimale karşı bankalara ve Microsoft'a dava açmaya hazırlayabilir kendini. Tatsız olaylar müşteri lehine sonuçlanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbejust -- 1 Aralık 2025; 18:53:59 >
-
win 10 da sorunlu. arkaplan işlemleri elle değil. kendiliğinden yükleme yapıyor. copilot gibi mağaza uygulamalarını da yüklendiğini görüyoruz. sürücü yüklemelerinde de sorması gerekirdi. win10 22H2 de sorun. ortalama sistemlerde yavaşlık anında hissediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 1 Aralık 2025; 20:10:14 >
Windows 10/11 LTSC kullananlar 10 adım ilerde bloatware vs sıkıntılar yok. Bu arada Linux'cular nedense yoklar her Windows haberinin altına Linux reklamı yapıyorlar. Arada MacOS'ciler de kaynıyor
-
Hocam iyi misin gerçekten? Direkt nefret kusuyorsun hiçbir argüman öne sürmeden. Hadi Linux stabil değil o yüzden kullanmıyorum desen anlarım.
Çöp dediğin Linux ile elindeki telefon, karşındaki bilgisayar üretiliyor farkında olmanı isterim.
_____________________________ -
Argüman sunmamam linux'un son kullanıcı için çöp olmasını ve Windows'un tırnağı etmeyeceğini değiştirmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 1 Aralık 2025; 21:56:26 >
"Windows 11 Build 26220.7262'yi yükleyen kullanıcılar" demiş fark ettiyseniz yani bu güncelleme sıradan kişilerin bilgisayarına gelmedi zaten windows insider programına katılmış gönüllü insanların bilgisayarına geldi yani "denek" olmayı seçen kişilere geldi. O yüzdem bilip bilmeden böyle çok bilmiş yorumlar yapmayın lütfen
Windows 11 gittikçe daha kötüye deg‘il iyiye gidiyor dostum windows 11 in ilk versiyonlarını kullandım gerçekten berbattı kasıyor dinuyor crash veriyor. Ama şuan 25h2 ye geçtim hiç bir sıkıntı kalmadı bilgisayarda gayet stabil çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Microsoft uzun zamandır halusinasyon görüyor zaten.
|
|
İstediğini görsün, isterse çamaşır yıkasın; macOS ve Linux çöpünü kullanmayacağız. MacBook kullandığım dönemde bile tamamen Windows'lu kullandım. Bunla geldik, bunla gideriz.
|
|
şu meme, önümüzdeki yılları anlamak açısından gayet faydalı:
![]() |
|
Kendi kendisini silsin daha iyi
|
|
MS yapdigi her hamle ve aciklamayla acikca Win11 kullanmayin diyor.Win12 cikana kadar Win10 ile mecbur devam edecegiz...
|
Benzer içerikler
- help. instagram com hesap kurtarma
- konumsal ses nedir
- whatsapp sohbet sabitleme kalktı mı
- en iyi mp3 dönüştürücü
- whatsapp geri yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt