|
Merhaba değerli arkadaşlarım sizin değerli fikirlerinizi almak için bu satırlarımı yazıyorum . Ben 66 yaşındayım elimde babamdan kalan 2012 model Opel Astra Sedan arabam var . Bu araba temiz sayılır kilometreside 30.000 km (otuzbinde) . Arabaya 2. sene önce BRC lpg sistemi taktırdım . Uzun yolda 1 lt Lpg ile 12 km yol alıyorum . Bu arabamın beni huzursuz eden bazı sıkıntıları var . 1)- Uzun yol sürüşünde dışarıdaki sesleri içeriye alıyor araba içinde rahat müzik dinlenmiyor . 2)- Arabanın çekiş gücü bayırda kamyon veya bir araç arkasında kalırsam kalkışı ve toparlaması zayıf kalıyor sadece lpg den değil . 3)- Ankara İzmir gibi yerlerde biliyorsunuz çok bayır var ve kırmızı ışıkta durunca kalkışta kayma yapabiliyor . Benim sizin yorumlarınıza ihtiyacım olmasının nedeni şu bu arabayı satıp üzerine 500-600 bin para ilavesi yaparak benzinli autohold lu manuel turbo passat , super b , octavia gibi bir arabamı alsam yoksa bu arabamın sorunlarını giderebilme şansım varsa onları yaptırıp kendi arabamla devam mı etsem . Maddi durumum da çok iyi değil emekli insanım . Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıklı huzurlu günler diliyorum . |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.