Şimdi Ara

Aracım sizce ne kadar eder? (Megane 4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2017 model 2018 çıkışlı Renault Megane 4 1.5 DCI 110 HP Joy paket, otomatik vites, 199.000 km'de beyaz renkli sedan araca sahibim. Boya, değişen, tramer yok. Trinksat üzerinden teklif aldığımda 780.800 TL teklif veriyor ki ön çamurluk boyalı seçiyorum, çünkü boyalı değil ama çizikler var diye öyle belirtiyorum ki oraya gidince bundan fiyat düşürmesinler diye. Otobid açık artırma 740.000 TL'den başlıyor. Trinksat fiyatı fena gelmedi. Dışarıda kendim satmaya uğraşsam sizce kaça gider, kaç liraya ilana koymalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 860dan ilana girilir sanki tesla ekran vs var mı? Az pazarlıkla verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 22 Şubat 2025; 19:34:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Üstüne ek olarak herhangi bir işlem yapmadım hocam. Triger setini yeni değiştirdim, daha 4000 km olmamıştır. Görsel olarak sadece ön panjura krom detaylar yaptım internetten krom çıta falan alıp. Birde logoya ve Megane yazısına siyah şerit aldım, makyajlı kasa logosu gibi gözüküyor.

• Hızlı satar fiyatı 770 den ilana girer, 750 ye biter. Trinksat gibi yerler aracı götürdüğünde 700 e alır.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Piyasa fiyatını bu gösteriyor, 838.000 TL

780.800 TL direkt gel, bakayım her şey anlattığım gibiyse ben senden bu fiyata alayım fiyatı. Çevremden de trinksat'a satanlar oldu, her şeyi olduğu gibi söylersen en az fiyat kıran uygulamaymış, oradaki verilen fiyata satan arkadaşlarım var. Ben acaba şahsi olarak ilan verip satsam 800.000 civarına gider mi diye sizlere bir danışmak istedim.

• aracınız piyasası olan bir marka, model, vites, yakıt tipi :)

Allah göstermesin çok acil bir ihtiyacınız yok ise, trinksat veya benzeri şeyleri düşünmeyin, çünkü zaten satılabilir bir araç bu. dediğim gibi piyasası hızlı.

yazacağınız ücreti de diğer ilanları inceleyerek, yıl km hasar kaydı filtreleyerek belirleyebilirsiniz .hayırlı satışlar

• johnny-bravo J kullanıcısına yanıt

Dostum bir sakin ol neyin tribi bu? Sana hızlı satar fiyatını söyledim. İlanda touch paket aynı araçlar 800'e ilanda bekliyor. Sen istersen 900 yaz beni bağlamaz. Fikir istemişsin belirttik. Hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2020 megane touch edc dci aracimi takasa 1m ye verdim. Simdi 1.150 bine satisa cikartmislar. 1.1m ye satarlar gibi. Fiyatlar hakkinda bilginiz olsun

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Yok hocam estağfurullah, bence siz mesaj dilinde yanlış anladınız beni. Ben aslında gayet tebessümle okudum mesajınızı ve cevapladım. Yardımcı olmaya çalıştığınıza eminim zaten. Bende bu konu üzerinden başka arkadaşlara da referans olsun diye ss atıp tecrübesi olan arkadaşlarımı söyledim. 1.050.000 TL trinksat ön fiyatı alan arkadaşım 1.035.000'e sattı o platforma. O yüzden dedim az fiyat kırıyorlar her şeyi olduğu gibi söylerseniz diye. Benim tahminimde 760'a falan düşerler, ben dışarıda 800'e satmaya çalışsam çok uğraşır mıyım, onun derdindeyim :)

• johnny-bravo J kullanıcısına yanıt

Acil nakit ihtiyacı yok ise biraz beklenilip satılır tabiki. Özellikle faiz indirimleri ve şimdi ihtiyaç kredilerinin de vadeyi artırdıkları için talep artabilir. . Ayrıca altın şu an yükselişte, altında düzeltme olduğunda insanlar satarak ihtiyaçlarına yönelebilir. Özetle 800 e çok uğraşacağınızı düşünmem, satılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.