Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026 🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (2869. sayfa)

5 sn
58.593
Cevap
301
Favori
1.279.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstikrar iyi fakat bizim young boys sonrası hocayı göndermemiz lazımdı avrupada olmuyor hoca ile. yatsın kalksın dua etsin geçen sene osimhen piyangosu olmasa bu takım avrupa potasına bile zor girerdi.

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • Arkadaşlar hala Tr de oynanan futbola göre adam değerlendiriyorsunuz. Davinson Sanchez totenham bu elemanı neden şutladı savruk olduğu için. Bakın Tr maçlarına esasında davinson bir ton hata yapıyor. Ama rakipler tr de beceriksiz hantal düşük kapasiteli oyunculardan kurulu olduğu için hataları telafi ediliyor. Avrupada ise adamlar anında cezayı kesiyor. Sen bırak frankfurt u geçen sene alt düzey takımlara madara oldun davinson sağda oynarken. Tr ligine göre adam değerlendirirsen böyle şapa oturursun. Okanda bu kafada, ben basayım arkadaki hızlı oyuncular atılan topları süpürür. Ama rakip senden hızlı ve hızlı pas yapıyor. Sen istersen yüzde 80 topa sahip ol yan pas yap önemli olan efektif futbol oynamak. Zidane lı real madrid üstüste 3 şampiyonlar ligi kazandığında çoğu zaman rakipten az topa sahip oluyordu ama efektifti topu aldımı 20 saniyede rakip kalede idi sen algülüm ver gülüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt

Okan'ın biraz otoritesini koyup artık saneyi kesmesi gerekiyor, özellikle avrupada 10 kişi bırakıyor takımı.Ayrıca artık icardi'nin de avrupada oynayamayacak bir fizikte olduğunu kabullenmeli o da girdiği her avrupa maçında 1 kişi eksik bırakır takımı.

Haddini bilerek anadolu takımlarının bizim ligde oynadığı gibi 3lü oynarsan daha fazla rezillik çıkmadan turnuvayı atlatabilirsin aksi taktirde iş çok garip yerlere doğru gidiyor.

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bence tam tersi tarafttarın desteğiyle ben iyi oyun bekliyorum.Bu maçı unutmak için Konya maçını iyi oynamaları lazım.Oradada mıy mıy oynarlarsa içinden çıkılmaz durumlar olur.

Hocam adam Lemina'yı çıkartıp Icardi'yi oyuna aldı sizce yapabilir mi öyle bir şey 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Düşün Lemina'yı çıkartıp orta sahayı tamamen boşaltıyorsun

Kimin için? Koşmaya mecali olmayan Icardi için. Adam dün 2 defa topa dokunmuş galiba ilk top ayağına dakika 80de falan geldi, 35 dakika sahada kaldı 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hayır Icardi'yi alma demiyorum bu arada ama Leminayı çıkartmak nedir, dünyada şu hamleyi yapacak bir tane TD yok

bari Sane'yi çıkar BAY'ı kanata çek, hadi ilerde koşamasa da striker bi santrafor var diyelim

orta sahayı boşalttın eline ne geçti yani 5-1 6-1'in önünü açtın bu sadece

Dediğim hamleyi yapsa en azından 3-1 3-2 biterdi bu maç

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sizin oynayacağjnız topa sıçayım ya 5 tane mi yenir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • Dun baris, sane ve sakatlığından mi formsuzligundan mi.eren bence aksayan taraf oldu.

Ozellike eren kendi tarafındaki adami hic tutamadi.

Singo ve ilkayi begendim

Lemina toreira idare ederdi.

Yunusu da golden dolayi idare eder klansmanina koyuyorum

Kalecinin bir kusuru yoktu bence.

Baris ilkayin asistini atsaydi biz farka giderdik iste orda o gobekli icardi olsaydi doksana takmisti topu
    Baris ve sane ocakta gonderilmeli bize hayri yok artik

Bir daha da yildiz kanat almayalim.bizde yildiz kanat olmuyor.

Zaha sane tete yeter be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Eylül 2025; 11:6:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hocayla olmaz okan ile ligde başarı alırız ama avrupada averaj takımı oluruz. Sistem taktik teknik hicbir bilgisi yok bu adamın. Ekibi de hademelerden oluşuyor. Ne bekliyonuz ki. İnşallah kevgire dönmeden atlatırız avrupayi tek temennim bu

Hocam afedersin de sokayim Konya maçına. Ne Konyasi? Konyayi yensen ne olur? Yenmesen ne olur? Liverpool'dan 10 gol yiyebiliriz bak cok ciddi söylüyorum 10 yiyebiliriz. Tarihi leke kapimizda. Lig mig umurumda degil

Ben galatasaraylı arkadaşlarımla izliyordum maçı icardinin topa dokunduğunu hiç görmedik aramızda bunun konusu konuşuldu hatta, 2 kere dokunduysa onlar da gol sonrası santrada olabilir mi ?

Osimhen olsa oda ayni olurdu 2.yari kaleye bile gidemedik sorun forvetlerde degildi ki

savunma hattı ile çıkmak riskti ve rakip bunu iyi değerlendirdi.

Barış ve Sane yokları oynadı.

Sanchez sol stoper olmayacağını defalarca göstermişti ama inatla böyle bir dizilişi seçmesi bir hata değil bence tamamen yüksek para verilen oyunculara şampiyonlar ligi sözü

verilmesinden kaynaklı bu neden ile bu kadro ile çıktı fakat bu sözlerin sahada bir geçerliliği olmayacağını hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz.

Bi defa dakika 80 civarı dokunduğunu hatırlıyorum hocam ben arkadaşlarla geyiği oldu aha oyundaymış diye, diğeri gerçekten santra olabilir 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Yani gerçekten hadi bi striker alacaksın başka oyuncun yok Icardi'yi oyuna sokuyorsun buna eyvallah dedik diyelim, abi bari Sane'yi çıkar koşmayan etmeyen bir adamı koşmayan etmeyen biri ile değiştirmiş olursun

Sahada hayaleti oynayan birini oyuna sokup orta saha çıkartmanın mantığı nedir resmen 10 kişiye düştü takım. Dünya üzerinde şu oyuncu değişikliğini yapacak bir insan daha yok

Beyin ameliyatı değil abi Icardi - Sane değiştir BAY'ı kanata at

Lemina'yı çıkaracaksan çıkar Sara'yı oyuna al

risk almadan 2. golü kovala korner olur duran top olur Frankfurtlu birinin orasına burasına çarpar bakarsın girer 3-2 olur o zaman risk alırsın

Dakika 50'de orta sahayı bomboş bırakmak ne demek

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Okan Buruk hücum pres dışında bir taktik oturtamaz. Eğer takıma göre taktik yapacaksak, takıma göre teknik direktör buluruz bu kadar basit.

Okan Buruk’un ilk geldiğindeki takım şu anki takımı top diye oynar ve gol manyağı yapar. Rashica’lı, Mertens’li, Oliveira’lı, Nelson’lu takımdan bahsediyorum.

O tarihten itibaren yapılan transferlerin %99’u sistemle alakası olmayan adamlar. Son dakikada şans eseri alınan Osimhen ve Davinson + taraftar baskısıyla yapılan Lemina dışında yararlı transfer yok. Rezillik resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konya maçı çok önemli maç. Konyayı yeni biz anadolu fatihiyiz diyeceksiniz 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Mevzu oyuna giren değil oyundan çıkan hocam,

Lemina'yı çıkartıp santrafor aldığı dakika bu maçın 5-6'ya gideceği belli oldu, hoca maçın kaderini mühürledi

Sane'yi çıkartıp Icardi'yi sokmalıydı, sakince 2. golü kovalamalıydı girerse girer o zaman son 5 dakika risk alırsın girmezse 3-1 biter yapacak bir şey yok. İlla fark mı yemek lazım dakika 50'de orta saha boşaltılır mı orta sahanın göbeğindeki adamı çıkartıp santrafor oyuna sokmak nasıl bir akıl

Yeminle burada bile devamlı Okan Buruk u savunanları okudukça kesinlikle her türlü rezaleti hak ediyoruz diyorum. Adamda taktik yok, oyuncu değişikliğini becerme oyunu okuma yok üstüne idman yaptırma da yok. 45 yaşındayım şu ana kadar gördüğüm en kötü Galatasaray ama en yüksek bütçeli Galatasaray. Adamın tek olumlu hareketi yoktu dün gece gene. Sağ stoperi sol yap hiç oynatmadığın belki 1-2 antrenmanda ancak denediğin adamı sağ stoper yap, 2 kanadı da savunma yapmayan fiziksiz oyuncularla doldur, saçma sapan topu devamlı ayağında tut, kimsenin yapmayacağı saçmalıkta değişklikler yap sonra bir de verdiğin demeçte daha da fazla saçmalamayı başar. Herhangi bir kulüp dün gece kovardı kimse kusura bakmasın. Yeni nesil Galatasaray taraftarık endine tek amaç FB yi geçmeyi koyduğundan Okan Buruk her Avrupa maçının içine ediyor ama fark etmiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.