|
hocam modem kira bedelinden nasıl kurtulurum ? aboneliğim telekomdandı. miilenicoma geçtim. |
|

|
hocam modem kira bedelinden nasıl kurtulurum ? aboneliğim telekomdandı. miilenicoma geçtim. |
|
Aynen telefon işi karışık olur hiç bilmiyorum fiberde nasıl yapılır hatta ilk sizde gördüm telefon girişli ont |
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
|
Tekrar Tt'ye geçerek. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf21 -- 9 Temmuz 2025; 12:42:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
evet, iade edip istediğin router'u kullanabilirsin. |
| _____________________________ |
|
Şuan tam da o konudasın hocam. |
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Telekom deilde telekomun modemi kullanan bi isp deysek nolur. Netspeed gibi. Iade edebilirmiyiz. Her ay 50 kesicek. Bugun basvurdum geçişe. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kullandığın gün kadar faturalandırıyorlar. @jubeii farklı firma muhtemelen iade seçeneği sunmaz, telekom'un sunduğu altyapı hizmet anlaşması buna müsaade etmiyor olabilir. |
| _____________________________ |
|
Merhaba, teslim ettiğinizin yerine hangi marka, model bir modem aldınız? |
|
|
Online’a Özel Efsane İndirim Kampanyası 100 mbps fiber için internet üzerinden başvuru oluşturdum. Kurulum gerçekleşsin. Modem işini de çözeceğim. Modem için letgo'yu da incelerim. Sağ olun. Ben şunu düşünüyordum: TP-Link TD-W9960 | WiFi 4 VDSL/ADSL Modem Router | 2 Harici Fiyatı https://app.hb.biz/KI0dpdctsGhm |
|
Tekrardan merhaba, şimdi TT çalışanıyla bir görüşme daha yaptım modem iadesiyle ilgili. Fiber altyapılı müşterilerimiz modemi iade ettiklerinde internetleri kesiliyor ve cayma bedeli ödemek durumunda kalıyorlar dedi. Benim yaşadığım bina yeni ve ilk kurulan altyapı fiber. Ve ben buraya yeni abonelik alıyorum. VDSL olan bir yerden transfer değil yani. Acaba bununla mı ilgili? Çözemedim olayı. |
|
|