< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Neredeyse 1.290 tl ye captur icon alacaktım.
Hanım 2008 alalım dedi, gittik bayide yeni 2008 allure benzinliyi 1.450 ye bıraktılar. Sonra nasıl denk geldiyse chery bayisinin önünde bulduk kendimizi. İçeri girdik, ilgi alaka güzeldi. Tiggo 7 yi showroomda incelerken hayran olduk. O kadar şaşkınım ki ağzım açık aracı inceliyorum ve elimle her detayını okşarken buldum kendimi. Test sürüşü yaptık. Budur dedik. İnşallah biz ve bizim durumda olanlar pişmanlık yaşamayız. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. |
Hahhha, 2.3 milyonluk R-line Tiguan'ın koltuklarına bakalım. Kapılardaki buram buram plastik kokusu ile beraber 2.3 milyonluk bu babaanne kanepesi kumaşına sahip aracı alanları tebrik etmek lazım. ![]() Yahu genius Alman mühendisleri, zahmet etmişsiniz, şöyle birşey de yeterdi ![]() Üstelik R-line'da bir tane aktif güvenlik donanımı yok. Adam donanım bulamadığından 3 noktalı emniyet kemerini donanıma eklemiş ![]() Dalga geçtiğiniz chery neredeyse yarı fiyatına en azından şöyle bir iç mekan sunuyor. Troller de gelmiş yakıtı yüksek diyor, lan arada 1 milyon var benzini içse o fark kapanmaz Asıl soruyu chery sahiplerine değil, 2.3 milyona gelmiş geçmiş en ruhsuz, en donanımsız, fiyat performansı en düşük aracı alanlara sormanız lazım. ![]() |
Hayırlı uğurlu olsun, tekere taş değmesin. Foruma fotoğraf koymayın gerçekten forum nazarına inanıyorum |
Markacılığı bırakmadınız hala Renault boklarken elindeki diğer marka Chery farkında mısın ? Mercedes değil yani. |
Ben kardeşimin Omoda 5'ine binince benim C5 Aircross'u taş devrinden kalma buldum, siz Captur - 2008 falan denişsiniz. Aynı cümlede anmak bile büyük hata. Hele ki Duster. Arazi - köy kullanımı hariç Duster bu aracın yanında Lada Vaz gibi kalır.
|
Çok güzel araba güle güle kullanın, laf edenlere hiç kulak asmayın. Kendileri bomboş Polo ları 200 bin hava parası vererek aldıkları için kimsenin güzel arabaya uygun fiyatlara binmelerini istemiyor. Neymiş birde ikinci eli yokmuş, dünya üstünde başka bir millet yoktur ki kendisinden çok malın sonraki sahibini düşünen. Adam sonraki sahibi için araba alıyor, böyle bir mantık olamaz. Alın bindiğinize keyfinize bakın, satmak gerekirse muhakkak herşeyin olduğu gibi bu araçlarında alıcısı olacaktır. Şu anda olduğu gibi. |
Hayırlı uğurlu olsun, tekere taş değmesin. Foruma fotoğraf koymayın gerçekten forum nazarına inanıyorum |
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiyem...
|
Türkiyem...
|
Türkiyem...
|
Resmen direkten dönmüşsünüz nasibinizde bu varmış... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone6s
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 18 Eylül 2023; 23:6:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Capturu bence haksız kötülüyorsunuz. Captur bence b suv segmentinde üst sıralara oynar. Bu sınıfın gerekliliklerini yerine en iyi getiren modellerden birisi. İç hacim, bagaj, kullanışlılık, kullanım kolaylığı hepsi var. Fiyatı da uçuk değil. Kazık görmek istiyorsanız bence troc, 2008 falan bakın. Asıl sıkıntı onlar. 1290bibe icon captur gayet normal. Chery, mg falan varken hiçbiri alınmaz o ayrı konu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |