Şimdi Ara

Aslında Grid Legends ismi gibi efsane olmuş Bir oyun olmuş.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun keşfedilmeyi bekleyen bir cevher. Sırf fiyat politikası yüzünden kimsenin alıpta oynamadığı bir oyun diye düşünüyorum fakat oyunun içeriği çok dolu. Haa birde Forza horizon 5 ve gran turismo 7 nin çıkışına denk gelen sessiz sedasız çıkan bir oyun oldu. Fakat oyunun film gibi hikayesi birde kariyer modu var. Simcade tarzında bir oyun olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oyunu oynadım ve 3 saat zor dayandım. Fiyat nedeniyle değilde oyunu beğenmediğim için oynamadım. Neden beğenmediğime gelecek olursam 2019 yılında Reboot edilen oyunun üzerine pek bir şey katmamış olmaları, tek bir artısı var oda hikaye modu ama ara sahnelerde gerçek oyuncuların kullanılması dışında hiç bir olayı yok, en azından F1 2021 deki Braking Point gibi gibi bir hikaye bekliyordum ama çok klişe ve zorlama ara sahneleri olunca izlemeden hızlıca geçtim. Hikaye modunu dahi season pass' a bırakmışlar yani Deluxe sürüm olmadan hikaye içeriğini bile tam oynanmıyor. İçerik olarak dolu gibi görünüyor ama aynen 2019 Reboot oyununda olduğu gibi az sayıda pistte hep aynı yarışları yapıyoruz. Yapay zeka adına ve sürüş mekanikleri adına hiç bir gelişme yok. EA Codemasters' ı satın alınca daha iyi bütçeye sahip oldular ama oyun fiyatları artması dışında bir etkisi olmadı. Herkesin kendi tercihi fakat bu oyun efsane olarak görülüyorsa diğer yarış oyunlarına büyük hakaret demektir. Denemek isteyenlerin satın almasına yada malum yerlere düşmesini beklemesine gerek yok. EA Play aboneliğine 10 saat oynama süresince dahil ve bu sürede bu oyuna fazlasıyla yeterli gelir.  

//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyuna yakın başka pist oyunu öner de bizde nemalanalım. Forza horizon 5 gibi arcade olmasın istiyorum. Ama çok simülasyon da olmasın Oyun önerilerine açığım.

• Codemaster firmasının tüm oyunlarını aldım. Severim de firmayı. Bundan önce çıkan reboot oyununu deluxe sürümünü almıştım. Fakat o kadar az pist vardı ki aynı yerlerde yarışmaktan çok yoruldum.Ek pakette bile aynı yerlerde yaristiriyordu . Hikaye sunumu falan da yoktu. Bu oyunu bu yüzden almadım. Eski oyunlarda az pisti anlarım sonuçta bağımsız firma belirli bir sürede oyunu çıkarmak zorunda . Ama EA çatısı altındasın bari pist sayısını artır. Oyunu almak isteyenlere tavsiyem 10 saat deneme sürümünü oynayıp geçin. Yaza doğru EA play'e gelir devam edersiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 4 Nisan 2022; 8:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MAG CORELIQUID I360
    Kingston BEAST 32GB 6000MHZ
    ASUS TUF GAMİNG GT302
    MSI MPG A1250GS 1250W 80+ GOLD
  • Olsa olsa kestane olur.

eski demezsen atası toca3 öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok eski bir RPG oyunu vardı
    12 yıl önce açıldı
    Çok eski bir oyun!..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • designr kullanıcısına yanıt
    Eski hocam yaa 😂

• Sakın bu oyuna ₺277 vermeyin sayın arkadaşlar kesinlikle değmez. Çok istiyosanız platiden 2 dolara offline hesap alıp oynayın daha iyi. Aynı şey f1-2021 içinde geçerli. Alternatif arayanlar için forza horizon 4 ₺30, the crew 2 ₺45, nfs payback ₺45 ve pcars 3 ₺89 tavsiye ederim. saygılar.

Hocam the crew 2 de online varmj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

forza motosport 6 apex ve 7

Korsan indir hocam o zaman sen de

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.