|
Bu acı dolu dünyaya çocuk getirmenin zalimce ve bencilce olduğunun farkındayız ve bu suça ortak olmak istemiyoruz. Ama çok büyük bir sorun var: çocuk yapma kararı tek kişilik bir karar değil. Fikrimize saygı duyan ve bizle aynı düşünen antinatalist kız bulmamız çok zor. Kadınlar genelde daha duygusal olduğu için olaya mantıklı yaklaşamayıp çocuk isteyebilirler. Kara kara düşünüyorum daha normal kızlarla iletişimim iyi değilken antinatalistini nasıl bulacağım? Aklıma tek çözüm geliyor en iyisi kendini kısırlaştırtmak gibi. Eğer kendini kısırlaştırtırsan kadın seni öyle kabul etmek zorunda kalacak ve istese de çocuk yapalım diye ısrar edemeyecek. @hamza5806 @George Carlin12 @ulu beyaz tüy @PunisherLord @Akasha_Ether < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 1 Ocak 2022; 14:29:18 > |
|
Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
**Antiblok hareketi |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

he bana kalsa hiç yapmayalım hani varsın olsun ne diyeyim.
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt