|
Bildirim

|
Haberden iq akıyo toplamayan kalmasın. Yahu bu bilgi için araştırmaya ne gerek var. Primatlardan hallice zeka sahibi herkesin bileceği bir şey. Kaldı ki şuana kadar kabaca 70 ışık yılı mesafeye kadar kendimizi gösterdik. Milyarlarca ışık yılı olan sadece gözlemleyebildiğimiz evren düşünüldüğünde bu mesafe dünya koşullarındaki 1 milimetreden fazla değil. Çokta şaapmamak lazım. Ülkeyi 23 yıldır erdoğan yönetiyor varsın uzaylılara biz burdayız diyelim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 9 Temmuz 2025; 19:27:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kim bilir, yarin, putin veya trump reis, yataktan ters kalkar da 2070 e tas devrini yasatirlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir ara solucan delikleri diye bir mevzu okumustum, acaba ne oldu o teoriye? Bu teoriye gore hayli hatli isinlanma mumkundu. Hatta, olasiliksiz diye bir kitap okumustum, orda bambaska bir mevxlzu vardi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 9 Temmuz 2025; 20:9:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() 100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 9 Temmuz 2025; 22:49:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bilinmeyen bir cisim hızla bize doğru yaklaşıyor. Dünyayı kurtaran adamın oğlu :) |
|
|
Beğeni almak için değil, trolleri avlamak için olta atıyorum her defasında işe yarıyor. Blok listeme hoş geldin |
| _____________________________ |
|