Şimdi Ara

Taksiciler kızgın 😡: 'İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu"

Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu"

Kahve parası denilen de zıtarbakslarda içilen latteler galiba Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Ağustos 2021; 12:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akşam saat 7 8 den sonra Eminönü sahilin oraya gıdın 20 tane taksi boş duruyor.Hiç biri yolcu almıyor bilerek Taksim'e gitmek ısteyen turiste 100tl çekıyorlar. Kabul eden olursa gitmekteler.Türk gelirse moladayız diyip almıyorlar.Taksicilerın %80 para göz sehtakar olarak bakıyorum.İmamoğlunun taksi projesini destekliyorum

1- Taksiciler beter olsunlar. Kaportalarini yiyecek duruma gelirler umarim.

2- Sorunun nedeni AKP Hukumetinin bu konuda bir direnc gostermesidir. UBER'i iptal ettiler, yeni taksi plakalarini onaylamiyorlar.

3- Taksiciler ve AKP su anda Istanbul halkinin uzerinde birsey deniyor. Resmen halki zor durumda birakiyor.

4- Taksiciler beter olsunlar. Dikiz aynalarini yiyecek duruma gelirler umarim.

Taksi =
    - yazın klima açmaz
    - kışın camı kapatmaz
    - Corona'ya maske takmaz
    - yasağa rağmen sigarasını söndürmez
    - para üstü vermez
    - fiş istersin yok der vermez
    - tüm bunlara rağmen birinci sınıf hizmet ücreti alır

ki tüm bu rezilliği eğer taksicinin daha sen binmeden: "nereye gideceksin" sorusundan geçebilecek kadar şanslıysanız yaşarsınız.

İstanbul'daki taksicilik "tekel" olayının getirdiği rezilliğin son noktasıdır. senin verdiğin ücretten hiçbir iş yapmayan 2-3 kişi fix para kazanır ömür boyu.
  • Sırf şu Kero kısa mesafe yolcu almadı, taksimetre yerine multimetre açtı diye adamların başına gelene bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ağustos 2021; 12:43:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam saat 7 8 den sonra Eminönü sahilin oraya gıdın 20 tane taksi boş duruyor.Hiç biri yolcu almıyor bilerek Taksim'e gitmek ısteyen turiste 100tl çekıyorlar. Kabul eden olursa gitmekteler.Türk gelirse moladayız diyip almıyorlar.Taksicilerın %80 para göz sehtakar olarak bakıyorum.İmamoğlunun taksi projesini destekliyorum

• Bunlar bildiğin İstanbul'u tekellerine almışlar...

Herhalde devlet içinde devlet olmak buna denir..

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

ameriğadaki kuzeninin anlattığı uber maceraları ile youtube'ta hatunlu matunlu Uber videolarını izleyen kero, onlara özenip taksici olsa duraktaki herkesle kavga eder, sürekli duraklardan atılmaktan yorulup en sonunda korsan olurdu.

Hayaller Uberde hatunlar , gerçekler korsan takside dayılarla para üstü kavgası Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Ağustos 2021; 13:12:32 >
  • anlamadım taksi ucreti artınca nasıl taksi bulunacak? bu ikisi arasında bağlantı kurabilen var mi? insanla dalga geçiyorlar. imamoglunu destekliyorum. zorla adama secim kazandiracaklar

• Tüm taksilerin, dolmuşların, otobüslerin devlete bağlı olmasını, memur statüsünde olmalarını ve sabit ücret ve sabit maaş almalarını destekliyorum. Başka türlü düzelmez bu sorun. İt kopuk kim varsa taksici, dolmuşcu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 19 Ağustos 2021; 13:46:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksicilerin karşısında kim varsa o kişi dogru yoldadır. İmamoglu'na helal olsun Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu" 

• 2021 yılındıyız ve Türkiye'nin toplu taşımada kullandığı 1. araç tipi, sıvı yakıtla çalışan lastik tekerlerkli vasıtalar...

Alt yapı diye bir kavramın olmadığı bir ülkede yaşıyoruz.

• Beter olsun istanbullu taksiciler ağlayın ağlayın keyifli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim taksici Antalya'da. Tarife ücretlerine zam burada da gelmedi, hala aynı, ucuz yani. Ama 2-3 kat kadar fazla para kazanıyor iki üç aydır. Hiç şikayetçi değil.

• Safsataya bak. Sanki bir bardak kahve ucuzmuş gibi. Herhalde üçü bir aradadan falan bahsediyor. Taksilerle kişisel olarak bir sorunum yok çünkü taksiye hayatımda 3-5 kere ihtiyaç duydum -hic de memnun kalmadım- desem yeridir ama insanların taksicilerle olan sorunlarını da görmezden gelemeyiz. Uber sürücülerine homo erectuslar gibi saldırmadiniz mi? Bu insanlara uberi çok görmediniz mi? Uberle yarismak yerine kaldirtmaya calismadiniz mi? Hayatımda 3-5 kere bindiğim halde, temiz bir şekilde binip üstüm başım toz bir şekilde indim. On koltuğun arkasından yay fırlamışti. Pantolonunu yirtmasin diye uğraş verdim resmen. Kusura bakmayın ama gram savunulacak tarafınız yok. Hizmet sektöründesiniz ama hizmet kalitesi sıfır artı sıfır.

Ayrıca kesinlikle uzak durduğum insan gruplarından biri taksicilerdir. Bu insanlara gram güvenmiyorum. Kız arkadaşımin, annemin vs. binmesine de müsade etmiyorum. Dolmusculara da hiç güvenmem. Aralarında iyi insanlar elbet vardır ama parmakla sayarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Taksicilerin imamoğlunu suçlaması sadece imamoğlunun doğru adımlar attığını gösterir, başka bir şey gösteremez.

• İmamoğlu' nu şimdi daha çok takdir ettim işte Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu" 

• Tabi lan manyak mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

İmamoğlu' nu şimdi daha çok takdir ettim işte  

şimdi sana bir sır vereceğim kimseye söyleme ama

Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu"

• Taksiciler kızgın 😡: "İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu"
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.