Bunların çoğu doğru, sen dürüstçe cevap ver peki bakalım bu yazdıklarından ironi olanlar hariç diğerleri yalan mı? Daha yeni yurtdışından tatilden geldim, yurtdışına çıkma sebebim yurtiçi hiçbir yer bulamayışımız. Her yer dolu bir türlü yer bulamadık. Herkesin elinde iphone olması çok doğru, öğrenciyim ve devlet üniversitesinde okuyorum en düşük model arkadaşlarımda iphone 8 var. 5 kişilik grubumuz hepimizin telefonların fiyatları toplarsan 70 bini aşıyor. 5 kişilik grupta 2 kişinin şahsi aracı var, 3 kişinin de babasının aracı var. Sporda, benzlinliklerde, sanayilerde sürekli sıra olması da doğru bir kere boş denk gelmedim. Evet eskiden kimsenin bir şeyi yokken şu an herkesin her eşyası var. Bir Almanya olmayabiliriz 3 ayda audi alamıyor olabiliriz ama kesinlikle ülke çok daha iyi konumda. Dünyanın %5'i bizden daha iyi konumdadır açın biraz insanların ve hayatların belgesellerini izleyin. Asyada Amerikada insanlar ne zor şartlar altında yaşıyor. Bizden daha iyi yaşayan saysan 7-8 ülke var. Her yer Almanya Japonya değil.. |
Taksiciler kızgın 😡: 'İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu' (3. sayfa)

-
-
YAŞASIN KORSAN TAKSİ. BETER OLSUN SARI TAKSİ..
-
Taksiciler memnun değilse her şey doğru gidiyor demektir😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksiciler, dolmuşçular, halk otobüsçüleri bunlar şehirlerin hastalığı. Bunların aç kalacakları her çözüm halkın menfaatine.
-
Dogrumu söyle canimi ye lazer, haklisin bu defa destekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yabancı gezdiriyorlar fahiş fiyattan o yüzden ulaşamıyoruz taksilere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
t24comtryoutube
#UKOME #İBB #ekremimamoğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bakanlık temsilcisi arasında UKOME Temmuz ayı toplantısında taksi tartışması yaşandı. Diğer Videolar İçin Tıklayın: https://t24.com.tr/video T24 ► http://www.t24.com.tr/ Instagram ► https://www.instagram.com/T24comtr Facebook ►https://facebook.com/T24comtr Twitter ► https://www.twitter.com/T24comtrhttps://www.youtube.com/watch?v=bdrXyJAYVqg&feature=youtu.be -
Size herşey çok kolay geliyor dimi klavyenin başında taksiciye beddua okumak, hakaret etmek. Biz her sabah işe çıkarken acaba bugün kaza yaparmıyım, gaspa uğrarmıyım, dengesiz biri tarafından tacize uğrarmıyım, bir trafik magandası tarafından kurşunlanırmıyım vs. düşünerek ailemizle sözlü olmasada gözlerimizle helalleşip işe çıkıyoruz. Sizler ise siyasi güdülerle bizim dediğimiz niye olmadı inadıyla hakaretler savuruyorsunuz. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun çünkü şehrin başka derdi kalmamış, herkes püripakmış gibi.
🚕KIYASETTİN TELLİ 🚕twitter
🚕KIYASETTİN TELLİ 🚕https://twitter.com/KiyasettinTelli/status/1428406497692819460?s=19
Not: az çok trolleri tanıyorum. Troll sorularına ve hakaret içeren sorulara cevap vermeyeceğim. Adam gibi soru soranın başımın üstünde yeri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 19 Ağustos 2021; 22:56:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taksi =
- yazın klima açmaz
- kışın camı kapatmaz
- Corona'ya maske takmaz
- yasağa rağmen sigarasını söndürmez
- para üstü vermez
- fiş istersin yok der vermez
- tüm bunlara rağmen birinci sınıf hizmet ücreti alır
ki tüm bu rezilliği eğer taksicinin daha sen binmeden: "nereye gideceksin" sorusundan geçebilecek kadar şanslıysanız yaşarsınız.
İstanbul'daki taksicilik "tekel" olayının getirdiği rezilliğin son noktasıdır. senin verdiğin ücretten hiçbir iş yapmayan 2-3 kişi fix para kazanır ömür boyu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksicilere çok daha fazlasını hak ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: XaklerBunların çoğu doğru, sen dürüstçe cevap ver peki bakalım bu yazdıklarından ironi olanlar hariç diğerleri yalan mı?
Daha yeni yurtdışından tatilden geldim, yurtdışına çıkma sebebim yurtiçi hiçbir yer bulamayışımız. Her yer dolu bir türlü yer bulamadık. Herkesin elinde iphone olması çok doğru, öğrenciyim ve devlet üniversitesinde okuyorum en düşük model arkadaşlarımda iphone 8 var. 5 kişilik grubumuz hepimizin telefonların fiyatları toplarsan 70 bini aşıyor. 5 kişilik grupta 2 kişinin şahsi aracı var, 3 kişinin de babasının aracı var. Sporda, benzlinliklerde, sanayilerde sürekli sıra olması da doğru bir kere boş denk gelmedim. Evet eskiden kimsenin bir şeyi yokken şu an herkesin her eşyası var. Bir Almanya olmayabiliriz 3 ayda audi alamıyor olabiliriz ama kesinlikle ülke çok daha iyi konumda. Dünyanın %5'i bizden daha iyi konumdadır açın biraz insanların ve hayatların belgesellerini izleyin. Asyada Amerikada insanlar ne zor şartlar altında yaşıyor. Bizden daha iyi yaşayan saysan 7-8 ülke var. Her yer Almanya Japonya değil..
"Evet eskiden kimsenin bir şeyi yokken şu an herkesin her eşyası var" diyen kişi ya teknolojinin geliştiğini algılayamıyordur,
ya da kendisi eskiden köyden şehre yeni gelmiş biri olduğu için gerçekten fakirdir, şimdi yavaş yavaş parayı bulmaya başlamıştır.
Şehirdeki herkesin de eskiden kendisi gibi fakir olduğunu sanıyordur.
-
işlerini düzgün yapsınlar o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence de
Sen geçmişi biliyor musun ki bunları yazdın?
Yurtiçinde yer bulamamak nasıl birşeyse artık. Arasak 5 dakikada sana yer bulurduk.
Bizde 2000'lerin başında o devrin iphone'u olan nokiaları kullanırdık. Hatta gazete kuponla bile verdi. Hepimiz gazete kuponuyla cep telefonu da aldık hatta 55 ekran tvleri yine kupon biriktirerek aldık. Deterjan kutusundan alcatel cep telefonu çıkardı. Şimdi kaç yıllık hurdalara binlerce lira veriyorsun.
Araba sahibi olmakta ne var? Bak bakalım 1000 kişiye düşen araç sayısında türkiye nerede? Avrupadaki ülkeler bizi katlıyor. Sanki 20-25 sene önce kimsede araba yoktu. 15 yaşındaki arabaya 100 bin lira istenen bir ülke burası. Avrupada hurdalığa gider o araba. Öyle arabanın kendisi kadar vergi ödenen başka bir ülkede yok.
Eskiden kimsenin birşeyi yoktu da yalan. Vardı. Önceden işçiler güzel maaş alırdı yaşım yetiyor gördüm. Bu ülke 1970'lerdeki ambargo döneminden ışınlanarak 2000'lere atlamadı. 90'larda ne yoktu ki.
Bu ülke eskidende o saydığın birçok ülkeden ileriydi. Hayır ne sanıyorsunuz biz gerideydikte son yıllarda diğer ülkeleri mi geçtik? Benzin kıtlığı yaşanan 1979 yılında bu ülke dünyadaki en büyük 17. ekonomiydi. Şu an 17. bile değil.
Önceden ciddiye almadığımız bulgaristan, romanya gibi ülkeler bizi zenginlikte geçti.
Bizim rakibimiz ne zaman altımızdaki ülkeler oldu onu da merak ettim. Bizden iyi yaşayanlar %5 falanda değil. Dünkü aç balkan ülkeleri seni geçtiyse hesabın tutmaz.
-
İmamoğlu'nu beğenmeyen de ne bileyim. Yani en çok eleştirilen, en çok açığı aranan belediye başkanı ama yine en çok çalışan da kendisi.
-
Taksi plakası ihalesi en son 1991'de yapılmış. 1991 istanbulu nere 2021 nere? Şehire bir şehir kadar eklenmiş hala taksi sayısı aynı.
Trafiğe en az bu kadar daha taksi girmeli. Yıllarca siyasileri kullanarak sayıyı arttırmamışlar ama böyle gitmez. Sayının artmasını istemezler tabi. Elindeki plakanın değeri düşecek, sayı artınca ciro düşecek.
-
Taksicilerin rahatsızlık duyduğu her şey vatandaşın lehinedir.
-
Tüm paragraftan tek bir cümleyi çekip cevaplayanın da niyeti bellidir :)
Dürüst olun kabul edin diyorum siz hala ülkede bak bu kötü diye cevap veriyorsunuz. Bir Almanya değiliz ama 200’ü aşkın ülkeden 180’inden çok daha iyi konumdayız.
Madem teknoloji gelişti neden hala 2 milyar insanın internete erişimi yok? Neden hala 4 milyar insanın bu ‘eşyalara’ erişimi yok?
Lütfen açın biraz insan hayatını konu alan farklı ülkelerin belgesellerini izleyin. Dediğim gibi, bizden daha iyi konumda olan 7-8 ülke var. Tamamen onlara odaklanmışsınız. Adamın altında 2015 model araba var neden Almanlar gibi son model alamıyorum deyip isyan ediyor. Adamın 1080’i var neden 2080 yok diye isyan ediyor. iPhoneX’i var neden 12 yok diye isyan ediyor.
Ben öğrenciyim hiçbir gelirim yok ara sıra orada burada çalışmamla ve bursumla her istediğimi yapabiliyorum. Bilgisayar da dizdim, kamera, motor, fotoğraf makinesi gibi teknolojik cihazlarımı da aldım, her sene tatilime de çıkarım. Babam basit bir işçi ama altında arabası da var, evimiz de var. Hayatımda hiçbir eksiğim yok, sadece en iyisi değiller. Benim farkım ben neden en iyisini alamıyorum diye sizin gibi isyan etmiyorum, Almanya ya da Japonya olmadığımızın farkındayım ama 7.6 milyar insanın 7 milyarından daha iyi koşullarda yaşadığımın da farkındayım :) siz bunun farkında değilsiniz sorsak dünyanın en kötü yeri biziz dersiniz. Bir açın gözünüzü de etrafınızda bakın. Ermenistan Gürcistan fakirlikten kırılıyor. Orta doğuya hiç değinme, ‘AB’ üyesi olan bulgaristan, romanya suçtan geçilmiyor fakirlikten yaşanmıyor. Balkanlar ayrı bir çukur hepsini gezdim gördüm bir tanesi bizden daha iyi konumda değil. Ukraynaymış dünya devi Rusyaymış hepsini gezdim gördüm durumları rezalet. Bir almanya var takmışsınız Almanyada araba alıyorlar hay Almanyada arabanıza…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 20 Ağustos 2021; 7:47:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rialto
anlamadım taksi ucreti artınca nasıl taksi bulunacak? bu ikisi arasında bağlantı kurabilen var mi? insanla dalga geçiyorlar. imamoglunu destekliyorum. zorla adama secim kazandiracaklarTaksi ücreti artınca yerli vatandaşı da alırız diyorlar şimdi sadece yabancıyı dolandırırız bir şekilde diyorlar
Taksicilerin dolmuşçuların karşı olduğu birisi varsa bilin ki o doğru iş yapıyordur. Belediye başkanları oy uğruna bunlara yağ çekmeyi kendine görev saymış ne yazık ki! Birçok icraatını beğendiğim Mansur Yavaş bile taksicilerin karşısında "emredin paşam" pozlarında ne yazık ki!
İmamoğlu'nu da hiç sevmem ama geldiğinden beri taksici mafyasına karşı gösterdiği bu dik duruşu takdir ediyorum...
Şu memlekette gün gelir herkes adam olur, hizaya gelir. Ama bunları getiremezsiniz!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X