-
-
sanki bant yapışkanı kalmış gibi. tiner ya da alkol kolonya tarzı bir şeyle fazla bastırmadan silmeyi deneyin. sıcak su da olur.
_____________________________ -
Hocam hiç bant yapıştırmadım ama, öyle bir iz kalması imkansız gibi. Vernikten gibi geliyor bana ama bilmiyorum nasıl yapılır nasıl geçer.
Depo tarafında mı? Benzin gelmiş olabilir mi?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Depo tarafında hocam. Olabilir, arabadan ödüyorum hiç bakmıyorum genelde. Verniğe zarar mı vermiştir?
Vernik atması güneşi direk gören üst tarafta olur.
Elma sirkeli su ile silmeyi deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tst-Depo tarafında hocam. Olabilir, arabadan ödüyorum hiç bakmıyorum genelde. Verniğe zarar mı vermiştir?
Belki benzin verniği yıpratmış olabilir. Bir boyacıya göstermenizde yarar var. Onlarda her türlü çözücü bulunduğu için 2 dakikada hallederler.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kireç olabilir, ama benzin deposunun oradaysa benzinden ötürü olmuş da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kuş pisliği gibi duruyor. Boyayı yakmadıysa pasta ile çıkar.
Teşekkür ederim arkadaşlar, boyacıya gideceğim en kısa zamanda. İnşallah çıkar.