Şimdi Ara

RTE : Z KUŞAĞI O DÖNEMİ BİLMEZ (cidden bıktık ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
4
Favori
33.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
624 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk seçimde inşallah Amerika'ya gidip orada oy vermek nasip olur. Nasıl olsa uzaktan daha cazip
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    o para ne Suriyelilere ne de EYT lilere harcansın Suriyeliler istedikleri ülkelere gitsin EYT lilerde yaşlarını beklesin. anladığınız hukukta sizin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Gençler siz "bıçak parası" ne bilir misiniz?

Doktorlar hala alıyor o parayı.

• Eskiden çok kötüydüüü yeğeniiiimmmmm.45 yaşında emekli oldummm ben.Bu tırtlığımla hiç bir yeteneğim olmadan tek maaşla ev geçindirdim broadway'im bile vardı zamanında.Ama şimdi çok eyi yavrım sonuçta 65 yaşına kadar çalışıp maaşımı sen ödeyecen.

Bu nesli ciddiye almayın beyler türkiye eskiden iyiydi diyene de çok inanmayın eskiden de kötüydü bu ülke ama bugünkü gibi ateşin etrafında yok oluş dansı yapılmıyordu.

Ciddi ciddi devlet tarafından 50 yaşına gelip paça boyu ayarlamayı öğrenememiş bir nesilden nasihat dinlemeye teşvik ediliyor la insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadas hala sokak ropartajlarinda gecinemiyorum çocuğuma birak oyuncagi cikolata bile alamiyorum diyor ama oyum tayibe hala diyebilen bi kor cahil bi kitle gani gani var aklim almiyor kafayi yiyecegim.
    Oysaki o cahil cuheyla varos cocugunun geleceginden caliyor farkinda degiller.. bu akp secmenine nasil bi morfin vermisler köru körüne biat etmek güce tapmak ama ezik yasamak goz gore gore nasil kabul ediyorlar cildiracam yaa..
    Ama sonunda ayni gercegi dusunuyorum beter olsunlar aq..iyice dibin dibini gorsunler..Arada bizde yanacaz ama olsun baska turlu gozleri acilmayacak bu cahillerin..
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar..Hatta 80 lere donemiyorsak bile suan 70 yasinda olup yakinda nallari dikmeyi tercih ederdim.Hic olmazsa Turkiyenin dahada bataga gidisini görmezdim..
  • Umarım bu ülkenin halkına yaşattıklarını yaşamadan gebermezler.... Tek temennim bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridabaci -- 30 Ocak 2021; 12:54:0 >
    %43.5 yani 100 kişiden 43 ü veya neredeyse milletin yarısı halinden akpden memnun ve başarılı görüyor demekki.
    yada yansalarda, ölselerde, bitselerde yine akp diyorlar.
    bunu iyi analiz etmek lazım.
    seçimlere sonuç itibariyle bu kadar kemik bir kitleye sahio bir parti iktidardan düşmez. bu gün seçim yapılsa bile sandıkta oy atmadan önce 2 laf söylenir. maden bulundu yer altı kaynagı çıktı veya biri bizi yine kıskanır belli olmaz ve böylece kararsızlarda döner akp ye oy atar.
    yani daha yolumuz en az bir dönem daha akp görünüyor.
    zaten bir dönem sonrası kendileri otomatikmen bırakır iktidarı çünkü ülke olarak ne birikim ne öz kaynak kaldı.
    resmen kast sistemine doğru gidiyoruz.
    ya fas fakir olacaksın yada zengin...
    arası kalmayacak...
    özelleştirecek çok bir şey kalmadı ama birüs cs biraz azalırsa 2. önemli işide yapıp giderler diye düşünüyorum.
    bunlardan birisi kanal istanbul inanılmaz rantı ve verilmiş taahhütleri olan bir proje. yapmadan kesinlikle gitmeyecekler.
    2. si kensel dönüşüm adı altında farklı bölgeleri pay edilmesi. bundada kanal kadar olmasada çılgın bir rant var.

• Onlarda size soruyor; damat nerede 😁

Ölümden sonrası bile var senden sonrası neden olmasın ki...
  • modern eğitim sanat ve teknolojiden uzaklaşmak, korku rejimi ve cehalet bunları besleyen unsurlar.

aç insan gidip bale yapıp keman çalacak hali yok, ya da başka ülkelere gidip kültür turizmi yapacak hali de.

öyle olunca da karnına 200gr et girse ,üstüne bedava kek yiyip bi de üstüne keyif çayı içse buna şükür edecek duruma geliyor.

kör cahil arap ülkelerine para için topraklarımızı satanlar; sattığınız bu toprakların her bir karışını kurtarmak için kurtuluş savaşında büyük zorluklar ve sefalet içinde düşmanla çarpışan, canını veren binlerce şehidimize rağmen saraylarınızda nasıl içiniz sızlamadan ejder meyveli smoothie lerinizi içiyor,nasıl suçluluk duymuyorsunuz?

gerçekte en az yüzde 40 yıllık enflasyonu, yüzde 14 gösterip emekli ve çalışanın maaşlarını açlık sınırında ödeyenler, yeni saray inşaatlarına trilyonları fütürsuzca döküyor ve içleri sızlamıyor.. gerçekten az bulunur insanlarsınız, tebrik ediyoruz o da çok büyük başarı, herkes yapamaz..

• Sahsi 128+55=183 milyar dolar yani m.b yi -55milyar dolara nasil dusirdugu, ulkeyi nasil zarara ugratip batirdigini,onbinlerce terorist nasil beslenip maasa baglandigini,surilere 50 milyar dokar harcayip bir 50 daha harcarim der iken iban gondermesini gelen paralarada vakif kurup denetlenememesini,ziraat b.na 1.3 milyar dolar borc verdirip gorev zararina ugratip o paranin nereye gittigini,8 milyon ciftciye 22 milyar para verir iken 5 muteahide 98 milyar vermesi ......

• Bu söylemlerin amacı sanki " ya biz z kuşağından oy alamayacağiz gibi, bu kuşak bizi zorlayacak bunların anasina babasına oynayalım. Ana baba evde darlasın sonucta bizim bi seçmenimiz var " gibi. Ne alaka bu düşünce çok cok ufak bir paya sahip diyenler olucaktır o yüzden Z kusağının oy potansiyeli inceliyelim. 31 mart 2019 yerel seçimlerde Z kuşağından 97, 98, 99 ve 2000 doğumlu 5,4 milyon kişi oy kullanma hakkına sahipti. 2021 yılının başında olası bir erken seçimde Z kuşağının oy potansiyeli yaklaşık 7,9 milyon. Olası erken seçim eğer 2021 yılının sonunda yapılırsa Z kuşağının bu oy potansiyeli 9,1 milyona yükseliyor. 2023 seçimlerinde kullanacakların hesabı ohhhoo dedirttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 29 Ocak 2021; 11:24:4 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.