< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aynen eve kadar fiber , oturduğum siteye yeni hat çekildi kutuya gelen sinyal dün aktif olmuş istermisiniz diye geldiler okey dedim. Geldiklerinde paylaşırım ha, evet tamam yardımcı oluruz demelerine rağmen getirmezlerse bağlatmıyorum diye rest çekerim belki işe yarar |
Bir kedim bile yok...[/url]
|
En iyisi gibi duruyor..Gpon Kutu.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3 senedir Iptv kullaniyorum, Superonline ile alakasi yok..Iptv Isletmecisinin sorunu olur olursa.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam az önce 2 kez daha aradılar hem yüz yüze görüştüğüm satış temsilcisi ardından bayiden başka bir görevli ikiside tamam zte sıkıntı değil dediler notlarımızı aldık dediler bakalım 1 saate göreceğiz edit: kurulum ekibi geldi fakat aşağıdaki kutuda sinyal aktif olmamış dediler (dün gelen satış temsilcisi aktif oldu demişti ilginç) şimdilik sadece kablo çekip bırakacağız dediler ama hali hazırdaki telefon kablosunu çekip iptal etmemiz lazım dediler borudan hem fiber hem tv hem internet aldığınız aldğınız telefon kablosu aynı aynda geçmiyor diye yanlarında zte modem getirmişlerdi biz kurulum ekibi olarak huawein modemine güvenmiyoruz sorun çıkartıyor sonradan, hep zte getiriyoruz dediler yarın bir güne sinyal aktif olunca zte modem ile beraber gelip kurulum yaparız deyip gittiler durduk yere internetsiz kalmamak için kurulum yaptırmadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 27 Ağustos 2022; 15:38:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo1234 -- 27 Ağustos 2022; 18:21:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bana huawei lg8245x6-50 modem kurulumu yaptılar ancak diğer kullanıcılarda olduğu gibi dahili ont olan cihazdan değil ayrı ont lu cihazdan getirdiler hem ileride kendi modemimi kullanmak istediğim hemde daha sağlıklı çalıştığını söyledikleri için. şuan için gayet memnunum iphone 13 pro max ile stabil 800-850 mbps arasında hız alıyorum kablolu bağlantı ilede stabil 1000 mbps alabiliyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kedim bile yok...[/url]
|
Saçma bir cevap vermişler. |
|
4 ay boyunca iki ayrı hg8245x6 olduğunu müşteri temsilcisine anlatmaya çalıştım, anlamadı 4. ay 8. gün sonunda superonline da kafası çalışan biri çıkıp v2 cihaza geçmeme yardımcı oldu ![]() ![]() |
Hayırlı olsun darısı bundan da kurtulmanıza diyelim bu da pek matah bir şey değil Şimdi merak edip benim cihazın kutusuna baktım model isminin sonunda 10G02 yazıyor herhalde sizin v2 dediğiniz model. ![]() |
|
Yeni superonline fiber internet abonesi olmayı planlıyorum. 50mbit+tv paket 179TL Bazı sorularım olacak. 1-Satıcı kaç kişi bağlanırsa(telefon,tv vs) bağlansın bant genişliği hepsinde 50mbit olur diyor bu doğru mu? 2-Modem ben de zte mi tercih edeyim? Teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 30 Ağustos 2022; 13:4:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfo21 -- 31 Ağustos 2022; 7:19:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sorumlu kişi 32 kişiye kadar kaç kişi bağlanırsa bağlansın hız bölünmesi olmaz, adslden farklı diyor. 5 kişi bağlanacak 5 kişi de 50mbit alacak banada mantıksız geldi. Bu yanlış bilgi o zaman? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 30 Ağustos 2022; 15:35:50 > |