Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (88. sayfa)
-
-
Chapter 1-2-3-4 deki gizli boss lar dahil hepsini kestim. Önceki sayfalardaki yorumların aksine Chapter 4’ün en zor boss ları The Scorpionlord, Daoist Mi ve Duskveil tek seferde ölmeden geçtim. Final boss’u ise 3. denemede geberttim. Dün yazdığım gibi şimdiye kadar açık ara beni en zorlayan boss Yellow Loong oldu neyse ki onuda bugün yendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player to reach 2 million Xbox game score in Türkiye -
-
Series X deki bulanıklık sorunu düzeltildi sevinen garibanlar kudurabilir.
pure xbox
Black Myth: Wukong's New Update Improves The 'Blurry' Visuals On Xbox Series Xhttps://www.purexbox.com/news/2025/09/black-myth-wukongs-new-update-improves-the-blurry-visuals-on-xbox-series-x
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player to reach 2 million Xbox game score in Türkiye
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk bossu geçemeyen bi ben miyim? Şu vurunca ağlayan koca kafalıyı :/ İlk kez bu tarz bir oyun oynuyorum ve bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Git güçlen dön kardeş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ona gidene kadar zaten 2-3 tane düşman var, bir yere kadar güçlenebilirim diye düşünüyorum, yanlış mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Boss es geç diğer boss hallet geri dönersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Black Myth: Wukong'a iyileştirmeler içeren bir yama geliyor!!
Sevgili Kader Arkadaşlar,
#BlackMythWukong için yeni bir güncelleme yolda. Düzenli hata düzeltmelerinin yanı sıra, bazı performans optimizasyonları da içerecek.
Önemli sayıda temel değişiklik olması nedeniyle, aşağıdakileri hatırlatmak isteriz:
1. Yüklü modlar uyumluluk sorunlarına neden olabilir, oyunun başlatılmasını engelleyebilir veya oyun sırasında hata pop-up'ları tetikleyebilir. Oyunu yeniden başlatmadan önce, yüklü modları kaldırmanızı ve oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririz.
2. Dosya depolama yöntemlerindeki farklılıklar nedeniyle, PS5'teki yama nispeten büyük bir alan (yaklaşık 93,5 GB) gerektirecektir. Yetersiz depolama alanı veya diğer nedenlerle güncelleme tamamlanamazsa, mevcut sürümü oynamaya devam edebilir veya oyunu silip yeniden indirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu güncelleme, 13 Ekim'den itibaren tüm platformlarda kademeli olarak yayınlanacaktır. Daha fazla ayrıntı için lütfen her platformdaki yama notlarına ve resmi web sitemize bakın.
Black Myth: Wukong'a olan sürekli desteğiniz için tüm oyunculara bir kez daha içtenlikle teşekkür ederiz!
x (formerly twitter)
Black Myth (@BlackMythGame) on Xhttps://x.com/BlackMythGame/status/1977192496716517644
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Ekim 2025; 14:54:0 >_____________________________
-
Güncelleme Detayları Açıklandı.
Deneyim İyileştirmeleri
Bosses
- Yaoguai Kralı "Dev Shigandang"a karşı dövüş deneyimi iyileştirildi.
Etkileşim
- Yolcu Haritası arayüzü, herhangi bir Yolcu Haritası elde edilmeden önce, Kaderli Kişi'nin Koruyucu Tapınağı ile seyahat etmesine rehberlik edecektir.
- "Yolculuk Yükle" arayüzündeki "Temizlendi" etiketinin okunabilirliği iyileştirildi.
Performans
- Entegre AMD FSR4. Uyumlu donanımlarda, sürücüyü güncelleyip sürücü ayarlarında FSR4'ü etkinleştirdikten sonra oyun içi Ayarlar'da kullanılabilir olacaktır. (PC)
- Geliştirilmiş Uyumluluk Modu. Uyumluluk Modu etkinleştirildiğinde, oyuncuların sürücü, donanım veya sistem anormalliklerinden kaynaklanan oyun başlatma hatalarını önlemesine yardımcı olmak için ışın izleme, kare oluşturma ve bazı süper çözünürlük işlevleri geçici olarak devre dışı bırakılacak. (PC)
- Mevcut oyun sürümündeki çeşitli grafik değişikliklerine uyum sağlamak için belirli grafik kartlarının varsayılan grafik ayarları düzenlendi. (PC)
- Küresel Aydınlatma düşük ayarlandığında aydınlatma kalitesi önemli ölçüde iyileştirildi ve Küresel Aydınlatma yüksek ayarlandığındaki etkiye daha yakın hale getirildi. (PC)
- Performans Modu 60 Hz'e ayarlanarak giriş gecikmesi azaltıldı ve eskisinden daha yüksek bir çözünürlük elde edildi. Ancak, aydınlatma kalitesi seviyesi performansı artıracak şekilde ayarlandı. Orijinal Performans Modu korundu ve "Performans Modu (Eski)" olarak yeniden adlandırıldı. (PS5)
- Oyunun yükleme hızı iyileştirildi. (PS5)
- Bazı dokuların netliği iyileştirildi. (PS5)
- Çok sayıda senaryoda iyileştirilmiş CPU ve işleme performansı.
- Birçok senaryoda bellek kullanımında iyileştirmeler yapıldı.
- Kamera hareket ettiğinde oluşan takma ad sorunlarını azaltmak için hareket bulanıklığının kalitesi iyileştirildi.
Yerelleştirme
- Çekçe için dil desteği eklendi.
Hata Düzeltmeleri
Patronlar
- Yaoguai Şefi "Üsttekiler Alttakileri, Alttakiler Üsttekileri Alır"ın belirli koşullar altında yenilmez hale gelmesine neden olan sorun düzeltildi.
- Yaoguai Şefi'ne karşı yapılan savaşlarda belirli koşullar altında "Üst Alt Alır, Alt Üst Alır" demir topunun düzgün görüntülenmemesine neden olan sorun düzeltildi.
Performans
- Ekran gölgelenmesine ve kenar titremesine neden olan birkaç sorun düzeltildi. (PS5)
- XeSS 2.0'ın bazı ekranlarda kare oluşturmayı etkinleştiremediği sorun düzeltildi. (PC)
- Hem DLSS 4 kare oluşturma hem de ışın izleme etkinleştirildiğinde oyunun başlatıldığında çökmesine neden olan sorun düzeltildi. (PC)
- NXSR'de gölgelenmeye ve kenar titremesine neden olan birden fazla işleme hatası düzeltildi ve NXSR'nin işleme kalitesi iyileştirildi. (PC)
Yerelleştirme
- "İlaç Yap" arayüzünde belirli diller için metin çakışması düzeltildi.
- Bazı ara sahnelerdeki seslendirme ve altyazı hataları düzeltildi.
- Ayarlar'daki bazı metinlerin düzgün yerelleştirilemediği sorun düzeltildi.
- Çeşitli dillerdeki çeviri hataları düzeltildi ve yazım, büyük harf kullanımı ve terminoloji tutarlılığıyla ilgili sorunlar giderildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Ekim 2025; 13:40:1 >_____________________________
-
_____________________________ -
107 GB görünüyor hocam güncelleme, 93 GB olan nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Ben silip yeniden yükledim, o yüzden 107 bende. Güncelleme 93 GB gözüküyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt



kullanıcısına yanıt






