Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
54
Favori
73.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eder, bazi npclerin kupasi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • Chapter 1-2-3-4 deki gizli boss lar dahil hepsini kestim. Önceki sayfalardaki yorumların aksine Chapter 4’ün en zor boss ları The Scorpionlord, Daoist Mi ve Duskveil tek seferde ölmeden geçtim. Final boss’u ise 3. denemede geberttim. Dün yazdığım gibi şimdiye kadar açık ara beni en zorlayan boss Yellow Loong oldu neyse ki onuda bugün yendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    The first player to reach 2 million Xbox game score in Türkiye
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Helal len

    _____________________________
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • Series X deki bulanıklık sorunu düzeltildi sevinen garibanlar kudurabilir.

    pure xbox
    Black Myth: Wukong's New Update Improves The 'Blurry' Visuals On Xbox Series X
    https://www.purexbox.com/news/2025/09/black-myth-wukongs-new-update-improves-the-blurry-visuals-on-xbox-series-x

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    The first player to reach 2 million Xbox game score in Türkiye




  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • İlk bossu geçemeyen bi ben miyim? Şu vurunca ağlayan koca kafalıyı :/ İlk kez bu tarz bir oyun oynuyorum ve bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    Git güçlen dön kardeş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • note2two N kullanıcısına yanıt
    Ona gidene kadar zaten 2-3 tane düşman var, bir yere kadar güçlenebilirim diye düşünüyorum, yanlış mıyım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Boss es geç diğer boss hallet geri dönersin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Black Myth: Wukong'a iyileştirmeler içeren bir yama geliyor!!



    Sevgili Kader Arkadaşlar,


    #BlackMythWukong için yeni bir güncelleme yolda. Düzenli hata düzeltmelerinin yanı sıra, bazı performans optimizasyonları da içerecek.


    Önemli sayıda temel değişiklik olması nedeniyle, aşağıdakileri hatırlatmak isteriz:


    1. Yüklü modlar uyumluluk sorunlarına neden olabilir, oyunun başlatılmasını engelleyebilir veya oyun sırasında hata pop-up'ları tetikleyebilir. Oyunu yeniden başlatmadan önce, yüklü modları kaldırmanızı ve oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririz.


    2. Dosya depolama yöntemlerindeki farklılıklar nedeniyle, PS5'teki yama nispeten büyük bir alan (yaklaşık 93,5 GB) gerektirecektir. Yetersiz depolama alanı veya diğer nedenlerle güncelleme tamamlanamazsa, mevcut sürümü oynamaya devam edebilir veya oyunu silip yeniden indirmeyi deneyebilirsiniz.


    Bu güncelleme, 13 Ekim'den itibaren tüm platformlarda kademeli olarak yayınlanacaktır. Daha fazla ayrıntı için lütfen her platformdaki yama notlarına ve resmi web sitemize bakın.


    Black Myth: Wukong'a olan sürekli desteğiniz için tüm oyunculara bir kez daha içtenlikle teşekkür ederiz!





    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Black Myth (@BlackMythGame) on X
    https://x.com/BlackMythGame/status/1977192496716517644



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Ekim 2025; 14:54:0 >
    _____________________________




  • Güncelleme Detayları Açıklandı.




    Deneyim İyileştirmeleri


    Bosses

    • Yaoguai Kralı "Dev Shigandang"a karşı dövüş deneyimi iyileştirildi.


    Etkileşim

    • Yolcu Haritası arayüzü, herhangi bir Yolcu Haritası elde edilmeden önce, Kaderli Kişi'nin Koruyucu Tapınağı ile seyahat etmesine rehberlik edecektir.
    • "Yolculuk Yükle" arayüzündeki "Temizlendi" etiketinin okunabilirliği iyileştirildi.


    Performans

    • Entegre AMD FSR4. Uyumlu donanımlarda, sürücüyü güncelleyip sürücü ayarlarında FSR4'ü etkinleştirdikten sonra oyun içi Ayarlar'da kullanılabilir olacaktır. (PC)
    • Geliştirilmiş Uyumluluk Modu. Uyumluluk Modu etkinleştirildiğinde, oyuncuların sürücü, donanım veya sistem anormalliklerinden kaynaklanan oyun başlatma hatalarını önlemesine yardımcı olmak için ışın izleme, kare oluşturma ve bazı süper çözünürlük işlevleri geçici olarak devre dışı bırakılacak. (PC)
    • Mevcut oyun sürümündeki çeşitli grafik değişikliklerine uyum sağlamak için belirli grafik kartlarının varsayılan grafik ayarları düzenlendi. (PC)
    • Küresel Aydınlatma düşük ayarlandığında aydınlatma kalitesi önemli ölçüde iyileştirildi ve Küresel Aydınlatma yüksek ayarlandığındaki etkiye daha yakın hale getirildi. (PC)
    • Performans Modu 60 Hz'e ayarlanarak giriş gecikmesi azaltıldı ve eskisinden daha yüksek bir çözünürlük elde edildi. Ancak, aydınlatma kalitesi seviyesi performansı artıracak şekilde ayarlandı. Orijinal Performans Modu korundu ve "Performans Modu (Eski)" olarak yeniden adlandırıldı. (PS5)
    • Oyunun yükleme hızı iyileştirildi. (PS5)
    • Bazı dokuların netliği iyileştirildi. (PS5)
    • Çok sayıda senaryoda iyileştirilmiş CPU ve işleme performansı.
    • Birçok senaryoda bellek kullanımında iyileştirmeler yapıldı.
    • Kamera hareket ettiğinde oluşan takma ad sorunlarını azaltmak için hareket bulanıklığının kalitesi iyileştirildi.


    Yerelleştirme

    • Çekçe için dil desteği eklendi.


    Hata Düzeltmeleri


    Patronlar

    • Yaoguai Şefi "Üsttekiler Alttakileri, Alttakiler Üsttekileri Alır"ın belirli koşullar altında yenilmez hale gelmesine neden olan sorun düzeltildi.
    • Yaoguai Şefi'ne karşı yapılan savaşlarda belirli koşullar altında "Üst Alt Alır, Alt Üst Alır" demir topunun düzgün görüntülenmemesine neden olan sorun düzeltildi.


    Performans

    • Ekran gölgelenmesine ve kenar titremesine neden olan birkaç sorun düzeltildi. (PS5)
    • XeSS 2.0'ın bazı ekranlarda kare oluşturmayı etkinleştiremediği sorun düzeltildi. (PC)
    • Hem DLSS 4 kare oluşturma hem de ışın izleme etkinleştirildiğinde oyunun başlatıldığında çökmesine neden olan sorun düzeltildi. (PC)
    • NXSR'de gölgelenmeye ve kenar titremesine neden olan birden fazla işleme hatası düzeltildi ve NXSR'nin işleme kalitesi iyileştirildi. (PC)


    Yerelleştirme

    • "İlaç Yap" arayüzünde belirli diller için metin çakışması düzeltildi.
    • Bazı ara sahnelerdeki seslendirme ve altyazı hataları düzeltildi.
    • Ayarlar'daki bazı metinlerin düzgün yerelleştirilemediği sorun düzeltildi.
    • Çeşitli dillerdeki çeviri hataları düzeltildi ve yazım, büyük harf kullanımı ve terminoloji tutarlılığıyla ilgili sorunlar giderildi.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Ekim 2025; 13:40:1 >
    _____________________________




  • Sabahın köründe cihazı bi açtım güncelleme gelmiş. Boyut 93 gb olunca, lan yoksa DLC mi geldi diye düşündüm bi an, meğer iyileştirme güncellemesiymiş. Oyunu silip tekrar yüklemek, güncellemek ten daha mantıklı .


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven35 -- 14 Ekim 2025; 7:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 107 GB görünüyor hocam güncelleme, 93 GB olan nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    20+ yıllık DonanımHaber sakini.
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

    Ben silip yeniden yükledim, o yüzden 107 bende. Güncelleme 93 GB gözüküyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.