Şimdi Ara

bios güncellemesinin bilgisayara faydası nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bios güncellemesinin bilgisayara faydası nedir?şimdiden teşekkürler arkadaşşlar...

şaka şaka...bazı ek özellikler ekleniyor anakarta ya da bios a

mesela benim anakartın desteklediği işlemci seviyesi bios sürümüne göre değişiyor

bios u yenilersen daha yeni işlemcilerle de çalışabiliyor...ama bios F1 sürümü o işlemcileri çalışltırmıyor

bu sabah farkettim...yani sabaha karşı

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]

• Çok riskli bir işlemdir ve bence özel durumlar haricinde gözle görülür bir faydası yoktur...

Özellikle acemi kullanıcıların uzak durması gereken bir işlem...
    İlla yapmak istersen anakart üreticinin msi da olduğu gibi windowstan güncelleme yapan programı varsa onu kullan ve verdiği mesajları dikkate alarak oku.Ayrıca kesintisiz güç kaynağının olması ve bu işlem yapılırken pcnin ona bağlı olması , olası elektrik kesilmesinde faydanadır.

NUH Tufanı gibi etki edebilir

dünyanı yıkar

benim gigabyte....sitesinde @bios diye bi program var

onu indirdim..update yaptım..bir ya da iki sonraki gün 3-4 defa elektrik kesildi ( ucuz yırttım yani)

sonra programı sildim

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.