< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 26 Ağustos 2018; 13:21:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 26 Ağustos 2018; 13:21:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golfte klima açik ve 308de kapaliysa hemen hemen ayni yakmişlar demektir.
Kim ne derse desin, ister çatlasin, ister patlasin, isterse de kiskansin TSI uniteler az yakiyor arkadaş. 2 2 daha 4. |
Uzun yolda bende çok fark olacagını sanmıyorum. Dizel araç her zaman daha az yakar, uzun yolda ise dizel tsi farkı çok olmaz. Fakat dananın kuyruğu şehir içinde hele ki istanbul gibi bir şehirde kopar. İstanbul gibi tepeli trafiği bol olan bir şehirde dizel araç şart.
Sadece uzun yol kullanılacaksa veya çok trafigi olmayan ve düz bir şehirse Tsi var iken dizel araç almak gerekli değil bana göre. Fakat şöylede bir durum var bir kampanya olur dizel araç tsi fiyatına gelir veya alternatif bir dizel araç bulunur tsi almak mantıklı olmaz örneğin ben 308 sıfır dizel araç aldım fiyatı golfun tsi aracıyla aynıydı. Bu durumda bu aracı almak eger marka model takıntısı yoksa mantıklı olacaktır. |
Şehir içi tüketim de paylaşın daha anlamlı olsun.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negemezsin34 -- 26 Ağustos 2018; 13:59:40 > |