N

Çavuş
14 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 16 (Bu ay: 0)
Gönderileri
gönlüm c segmentinden yana olsada b sınıfıda olur diyebiliyorum.

benzin otomatik yakıt olarak beni çok üzmeyecek bir araç arıyorum.

öneriniz ne olur?
merhaba ufak bir kaza atlattik. trafikte giderken ondeki araca vurduk. hasar sag on tarafta olustu. isin garip tarafi boyada en ufak cizik dahi olusmadi. far sapa saglam fakat yerinden biraz oynamis. sag tamponda hafif yerinden cikmis ve camurluk bukulmustu. fakat sol taraf tamamen sapasaglam. ben servise gidip herseyin degismesini dogru bulmadim ustaya gittim. fakat sunu anladimki evet ustaya gitmek hasarsizligi bozmuyor ve cok dusuk maliyetle oluyor ama yapilan is sonrasi kesin bir eksiklik hata kaliyor. usta cok ugrasti ve tamponun sagini yerine oturttu ve yamuk camurlugu duzeltti fakat sag sis farina ait bolum ile tampon arasi hafif bosluk kaldi yani tam sifirlayamadi. hasar almayan sol tarafta mesela hic bosluk yok. ayrica tamire baslamadan once lastik icine bakmistim amortisor yaylarinin tam orda davlumbazda hafif acilma fark ettim. ustaya soyledim orda acilma var diye. ama usta orayi aynen birakti birsey olmaz ondan dedi. bende ikna olmustum ama internetten arastirma yapinca davlumbazin camur ve pisligin arabaya girmesini engelledigini ogrendim. kafam cok karisti.

sonuc olarak usta bu hasari 80 tl ile duzzeltti. kaskom bozulmadi hadar kaydi olusmadi. ( olusmasada satarsam resimlerle aciklama yapilacaktir) ama davlumbazda hafif aciklik ve sag sis fari ile tampon arasinda hafif aciklik birakti. arabayi gecen sene sifir aldim tam 1 senelik araba sizce yetkili serviste gitmemekle hata mi yaptim? ne onerirsiniz bu haliyle kullanmam sıkıntı yaratir mi? uzun yilllar kullanacagim.
merhaba, sifir peugeot 308 otomatik eat6 aracimi ilk 15 bin bakimina gecen hafta yetkili servise goturdum. fakat bakim sonrasi daha once olmayan problemler ile suan karsi karsiyayim:

1- klima on cama havayi verince ugultu olmasi.

2- frenlerden hic ses cikmiyorken suan belirgin sekilde cizirti sesi cikiyor olmasi.

Ayrica gorevli 5 bin km sonra balatalari degistirmek lazim ama suan iyi demisti.

3- motor ustu takilip cikarilacak sekilde olan tertemiz olan korumanin kirli camurlu eski olarak takilmis olmasi.

yetkili servis bakimi sonrasi sıkıntılar

aracim 2018 mart ayinda sifir olarak alinmistir. yani daha 1 sene olmadi ve bu sorunlar bakima vermeden once yoktu. yarin tekrar servise goturecegim tabii ki ama sizlerin fikrinide merak ettim.
merhaba, sifir peugeot 308 otomatik eat6 aracimi ilk 15 bin bakimina gecen hafta yetkili servise goturdum. fakat bakim sonrasi daha once olmayan problemler ile suan karsi karsiyayim:

1- klima on cama havayi verince ugultu olmasi.

2- frenlerden hic ses cikmiyorken suan belirgin sekilde cizirti sesi cikiyor olmasi.
Ayrica gorevli 5 bin km sonra balatalari degistirmek lazim ama suan iyi demisti.

3- motor ustu takilip cikarilacak sekilde olan tertemiz olan korumanin kirli camurlu eski olarak takilmis olmasi.

aracim 2018 mart ayinda sifir olarak alinmistir. yani daha 1 sene olmadi ve bu sorunlar bakima vermeden once yoktu. yarin tekrar servise goturecegim tabii ki ama sizlerin fikrinide merak ettim.
merhaba güngörende misafirliğe gitmiştim arabaya bindiğimde fark ettim. resmen tamponun en önünü anahtar gibi bir şeyle kazımışlar aracım henüz 7 aylik sedefli beyaz peugeot 308. servise gotursem tamamını boyar gibi geliyor. bu işi layikiyle kaskodan mini onarım ile yapacak yer var mi? yalnız boya farkı olmaması lazım.
Merhaba mart ayında bluehd dizel otomatik peugeot 308 arac aldım sıfır olarak. Daha önce kontrol ettim mi tam hatırlamıyorum ama dun kontrol ettiğimde motor yağı max çizgisini çok daha üstünde olduğunu gördüm. araç soğukken düz zeminde kontrol ettim.

demir çubuğun ucunda plastik ölçü var min max ve plastik Çubuk uzunluğunun yarısı kadar max seviyesinin üstünde gördüm yağ seviyesini. Yani plastik ölçüyü aşmış yağ seviyesi.

Bu şekilde 8000 km yol gittim. Yarın yetkili servise göstereceğim büyük ihtimal bir sıkıntı olmaz diyeceklerdir bunu yaşayan ve önerisi olan var mıdır?
merhaba garantisi devam eden peugeot 308 aracının altını asfalta sürttüm. Aracın altını kontrol ettiğimde tam ortada silindir şeklinde tüp gibi duran bir parça var ona sürdüğünü fark ettim. eğilerek baktigim için çok net göremiyorum fakat yamulma yok gibi. Ayrıca birşey dikkatimi çekti aracın altında heryeri birşeyle koruma altına alınmış fakat o parça sadece açıkta sizce neden olabilir?
Peugeot 308 1.6 biuehdi otomatik yakıt tuketimim

Gecen hafta sıfır aldıgım arac 17 jant var arabada bilmiyorum etkisi var mıdır. Yolun yarısı trafik. İstanbul içi...

Nasıl sizce?
Merhabalar,

otopark duvarındaki çivi, bagaj kapağında (tam logo yanı) astar gozukecek sekilde tas izi boyunda bir hasar bıraktı. Araç Peugeot 308 sedefli beyaz, yetkili servise gittim sulu boya yapar gibi rütüş yapıldı sonuç hüsran... renk uyumu alakasız tabii ki . Auto kingde sedefli renklerde hizmet alan oldu mu? Kaskom mini onarımı hasarsız olarak yaptırıyor.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.068 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.