Turbo benzinli ünite için anahtar kelime aynı süre aralığında kaç kere gaza dokunduğun. Yoğun trafik ise farklı, düz yol farklı, iniş çıkış farklı, yüklü yüksüz farklı, rüzgarlı ve karlı farklı.
Aynı güzergah, aynı mevsim, aynı yol ve trafik koşulları, aynı toplam kg vs.... Çoğu şey aynı olacak ki anlamlı olsun.
Ancak ekran verileri doğru ise koşullar ne kadar farklı olursa olsun değerler gayet iyi. Uzun yol yapanlar için dizel aracın gerekliliği sorgulanması gerekir.
TheCaliph_
kullanıcısına yanıt
Bu arkadaşa göre lineanın bile alt yapısı Vw’den daha iyiymiş hatta passat sadece görüntüden ibaretmiş. Alt yapı fosmuş zaten. O yüzden ciddiye almıyorum, sana da tavsiye ederim.
Benim altımdaki 1.0 tsi Audi a3 yine kendi aracım olan 1.5 dizel courierden uzun yolda daha az yakıyor. Ayrıca şehir içi de makas 1 litre açık sadece. Konforu, sessizliği, vergi avantajı da cabası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme