tamam hocam. ben yanlış anlamışım demekki. kusura bakmayın özür dilerim. |
| _____________________________ |

2 Mobil
tamam hocam. ben yanlış anlamışım demekki. kusura bakmayın özür dilerim. |
| _____________________________ |
|
Modemde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bi önceki mesajda yazdım. Bağlantı hızını bi tık düşürüp deneyin derim. |
|
altyapı diye bahsedilen şey kablo değil serverdeki port , ben oturduğum binada 6 yıldır 35 mps kullanıyordum. aptallık edip kapattırdım, internetsiz kaldım çünkü boş port yok. internette bina altyapı sorgulamada altyapı yok olarak gözüküyor şu an. |
|
Hocam binaya ne telefon hattı ne fiber hattı vs. gelmiyorsa altyapı yok diyoruz. Tabii bahsettiğiniz durumda olabiliyor. Eski oturduğum evi sorguladığımda altyapı yok diyor ama eskiden ADSL kullanıyordum orda. Ama yeni taşındığım evde binaya internet kablosu gelmiyor. Zamanında bina yapılırken çekilmesi lazım ama yapmamışlar işte klasik türkiye ve telekom... Telekoma kaç yıldır başvuruyorum fiber getirecez diyorlar. Ne gelen var ne giden. |
|
evet cihaz bedeli var. Turkcell cihazı geri istiyor. Çünkü taahhüt verdiğiniz tutarda cihaz bedeli alınmıyor. |
|
Benim Taahhüttüm mayıs ayında bitiyor bana 153 T.L. dediler bu tarife için. Acaba link atarmısnız. |
|
|
|
açıkcası fikrim yok , geri istediklerini bilmiyordum |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylinegti -- 22 Ocak 2021; 18:34:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler |
|
Benim de aynı tarihte bitiyor aradığımda herhangi bir cayma bedeli çıkmaması için tam o tarihte yani 9 Şubatta hat iptali için Turkcell şubesine şahsen başvurmak gerekiyormuş sonrasında eğer superonline şubesi olan bir ilde iseniz modemi oraya teslim ediyorsunuz, bulunduğunuz yerde yoksa gönderi kodu veriyorlar onunla yurtiçi kargodan ücretsiz gönderiyormuşuz modemi 15 gün içinde. |
|
|
|