Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmam daha iyi demek dile kolay tabii. İnternetsiz 1 gün bile durulmaz artık 2021 olmuş herşey internet ile. Eğitim öğretim dahil. Zorunluluk haline gelmiş artık. Ayrıca elektrikçi nasıl yapacakmış altyapıyı anlatında bizde öğrenelim. Çevredeki binalara yetecek kadar port açılıyor telekom kutularından. Telekoma gidip yav biz evimize hat çekecektikte bize port açın mı diyeceksin yada binaya giden kabloları söküp kendi binana mı kablo bağlatacaksın. Kaldı ki yasal değil. Kabloların sadece sorumlusu Türk Telekomdur. Elektrikçi dediğiniz sadece bina içi tesisatta yardımcı olur. Binaya kadar telekom sonrasında bina içinde daire sakinlerine sorumluluk bırakılır. Ayrıca çevremde binalar birbirine uzak dediğinizin imkanı olsa bile superboxtan daha pahalıya patlar. Türkiyede heryer aynı değil. Verilen hizmet kalitesi farklı oluyor. Çok genele vuruyorsunuz.

Yazı konusunda ben sadece dile getirdim çünkü bana cevabınızda yazdığınızı zorla anladım. Kesinlikle aşağılama veyahut başka bir amaçla demedim. Yoksa istediğiniz gibi yazın benim için önemi yok. Haddime de değil. Saygılar.

• Benim 2 adet süperbox aboneliğim var. Biri 4,5g hız sınırlaması yok. Diğeri ise 20 Mbps Download 10 Mbps Upload olanı şuan 4,5g Hızındaki internet hız testinin videosu burada diğerini ise sonra yayınlayacağım.

• muratoto kullanıcısına yanıt

Dostum peki modemi değiştirsem faydası olur mu? Geçende 35 mbps gelecek diye keenetic adsl modem almıştım bağlanmayınca kullanmadan iade ettim .Evde Telekomun verdiği bu modem var vdsl destekliymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weeknd

Kullanmam daha iyi demek dile kolay tabii. İnternetsiz 1 gün bile durulmaz artık 2021 olmuş herşey internet ile. Eğitim öğretim dahil. Zorunluluk haline gelmiş artık. Ayrıca elektrikçi nasıl yapacakmış altyapıyı anlatında bizde öğrenelim. Çevredeki binalara yetecek kadar port açılıyor telekom kutularından. Telekoma gidip yav biz evimize hat çekecektikte bize port açın mı diyeceksin yada binaya giden kabloları söküp kendi binana mı kablo bağlatacaksın. Kaldı ki yasal değil. Kabloların sadece sorumlusu Türk Telekomdur. Elektrikçi dediğiniz sadece bina içi tesisatta yardımcı olur. Binaya kadar telekom sonrasında bina içinde daire sakinlerine sorumluluk bırakılır. Ayrıca çevremde binalar birbirine uzak dediğinizin imkanı olsa bile superboxtan daha pahalıya patlar. Türkiyede heryer aynı değil. Verilen hizmet kalitesi farklı oluyor. Çok genele vuruyorsunuz.

Yazı konusunda ben sadece dile getirdim çünkü bana cevabınızda yazdığınızı zorla anladım. Kesinlikle aşağılama veyahut başka bir amaçla demedim. Yoksa istediğiniz gibi yazın benim için önemi yok. Haddime de değil. Saygılar.

tamam hocam. ben yanlış anlamışım demekki. kusura bakmayın özür dilerim.

• dc106 kullanıcısına yanıt

Modemde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bi önceki mesajda yazdım. Bağlantı hızını bi tık düşürüp deneyin derim.

• altyapı diye bahsedilen şey kablo değil serverdeki port , ben oturduğum binada 6 yıldır 35 mps kullanıyordum. aptallık edip kapattırdım, internetsiz kaldım çünkü boş port yok. internette bina altyapı sorgulamada altyapı yok olarak gözüküyor şu an.

• TitanDemon kullanıcısına yanıt

Hocam binaya ne telefon hattı ne fiber hattı vs. gelmiyorsa altyapı yok diyoruz. Tabii bahsettiğiniz durumda olabiliyor. Eski oturduğum evi sorguladığımda altyapı yok diyor ama eskiden ADSL kullanıyordum orda. Ama yeni taşındığım evde binaya internet kablosu gelmiyor. Zamanında bina yapılırken çekilmesi lazım ama yapmamışlar işte klasik türkiye ve telekom... Telekoma kaç yıldır başvuruyorum fiber getirecez diyorlar. Ne gelen var ne giden.

• biri beni aydınlatabilir mi? bu superbox ı router olarak kullanabiliyor muyuz? taahhüt bitti de, router olarak kullanmayı düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Taahüt bitimi modemi geri göndermediniz mi? Cihaz bedeli var diye biliyorum
  • foodHunTR kullanıcısına yanıt

evet cihaz bedeli var. Turkcell cihazı geri istiyor. Çünkü taahhüt verdiğiniz tutarda cihaz bedeli alınmıyor.

• Taahhüt bitişi yaklaştı acaba turkcell hesabım ile giriş yapıp siteden bu pakete başvuru yapsam onaylanır mı sizce?

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
  • skylinegti S kullanıcısına yanıt

Benim Taahhüttüm mayıs ayında bitiyor bana 153 T.L. dediler bu tarife için. Acaba link atarmısnız.

• Merhabalar, bulunduğum bölgede Vodafone 4.5g tek çizgi çekiyor. Acaba turkcellin superboxu ne kadar çeker?
  • Dostlar 9 şubatta taahhütüm bitiyor ve kapatmak istiyorum artık.
    Vodafone limitsiz Redli tarifesini aldım elimde fazladanda bi modem var onu kullanıcam.

İptal be modem iade süreci nasıl işliyor acaba ?
  • foodHunTR kullanıcısına yanıt

açıkcası fikrim yok , geri istediklerini bilmiyordum Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ 

• quote:

Orijinalden alıntı: semihsahin45

Benim Taahhüttüm mayıs ayında bitiyor bana 153 T.L. dediler bu tarife için. Acaba link atarmısnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylinegti -- 22 Ocak 2021; 18:34:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• skylinegti S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Anten takılı olmadan aldığım hız testi

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

Benim de aynı tarihte bitiyor aradığımda herhangi bir cayma bedeli çıkmaması için tam o tarihte yani 9 Şubatta hat iptali için Turkcell şubesine şahsen başvurmak gerekiyormuş sonrasında eğer superonline şubesi olan bir ilde iseniz modemi oraya teslim ediyorsunuz, bulunduğunuz yerde yoksa gönderi kodu veriyorlar onunla yurtiçi kargodan ücretsiz gönderiyormuşuz modemi 15 gün içinde.

• 10 Mbps limitsiz kullanıyorum, taahhüt bu ay son, sunulan teklifler :

12 ay 149+telsiz kullanım vergisi
    24 ay 139+telsiz kullanım vergisi

İki yıl taahhüt vermek mantıklı mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.