< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kendini sadece boyuyla tatmin etmeye çalışan biri daha
kim bilir hangi eksikliğini telafi etmeye çalışıyorsun zaten böyle bir konu açtığına göre iq de ciddi sorun olduğu net |
Tipim yuzunden ateist oldum nasil bir cumledir beyin yerine sogan var herhalde.
|
1.70 kardeşimizde geldi
![]() |
'Erkek dediğin uzun olur' demişsin; şaka mı yapıyorsun sen? Kaç yaşına gelmiş ve hâlâ boy uzamasının faktörlerini bilmiyor musun? Bak dostum boy uzaması %75 genetik %25 spor ve dengeli beslenmedir, yani büyük oranda genetik bir olay.
Hiç kimse ailesini seçemiyor, senin ailen uzun olduğu için genetik olarak bireyleriniz uzun olabilir, ama benim gibi kısa boylu ailelerin de çocukları genetik olarak kısa olabilir. Benim annem 1.52 babam 1,58 endokrin doktorunun yaptığı teste göre genetik boyum 160 olmalı imiş; lisede 192 bir arkadaşım vardı 4 yıl boyunca hiç sevgilisi olması ama şans eseri sarışın ve yeşil gözlü olduğumdan ve çok okuyuyup beynimi de geliştirdiğimden birçok sevgilim, oldu (güzel kızları hepsi) popülerdim; hani demek istediğim kimse ailesini seçemiyor. Dikkat et, kısa birinin yüzüne böyle söylersen 'senin de boyun uzun ama aklın kısa' gibi bir cevap alabilirsin. 165 boyunda bir hobit dostun tavsiyesi :) |
Valla 1.70 im. Şu zamana kadar baya takinti yapıyordum. Ama çok şükür 1 2 haftadır tamamen geçti. Çünkü başıma ciddi olaylar geldi. Ve kendime geldim. Kendime inandim. Boyun her şey olmadığını anladım. 1 yıldır spora gidiyorum ve dışardan baya sportif kaslı gözüküyorum. Benden çok uzun erkeklerin de bana baktığını farkediyorum. Çünkü güçlü olmak kısa olduğum gerçeğini kapatıyor. Şimdiye kadar ne okulda ne başka yerde zaten boyum dalga konusu olmadı. Öyle cüce değilim. Hayatta boydan çok önemli şeyler olduğunu kavradim.Emin olun sağlık herseyden önemli. 1 yıldır ne ekmek ne şeker yiyorum. O yüzden hiç takmıyorum Allah'ıma şükürler olsun.
|
ne yapayım oh be çok tipsiz yaratmışsın akılda vermemişsin en iyisi sana şükredeyim mi diyeyim?
|
Olum zaten forumda 185 altını bulamıyorsun ki sanırsın Almanya'da yaşıyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: bende bir dh üyesi olduğum için,185 üzeriyim. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 17 Haziran 2017; 9:21:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 17 Haziran 2017; 9:23:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|