Şimdi Ara

1.70 altı erkekler hobit gibi durmuyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek dediğin uzun olacak yapılı olacak , o ne öyle göbek , 1.70 boy , neyseki bizim sülalede genç nesil daha 15 yaşında 1.80 boy ortalamasina sahip , 1.75 altı erkekler evlenmesin ülkenin boy ortalaması düşüyor arkadaşlar. Ruslara , almanlara bakın adamlar beygir gibi kalıplı ve uzunlar.Ama sizde haklısınız et yiyemiyorsunuzki ülkede , ama yollarınız güzel hakkını yemeyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Erkek dediğin uzun olur' demişsin; şaka mı yapıyorsun sen? Kaç yaşına gelmiş ve hâlâ boy uzamasının faktörlerini bilmiyor musun? Bak dostum boy uzaması %75 genetik %25 spor ve dengeli beslenmedir, yani büyük oranda genetik bir olay.

Hiç kimse ailesini seçemiyor, senin ailen uzun olduğu için genetik olarak bireyleriniz uzun olabilir, ama benim gibi kısa boylu ailelerin de çocukları genetik olarak kısa olabilir.

Benim annem 1.52 babam 1,58 endokrin doktorunun yaptığı teste göre genetik boyum 160 olmalı imiş; lisede 192 bir arkadaşım vardı 4 yıl boyunca hiç sevgilisi olması ama şans eseri sarışın ve yeşil gözlü olduğumdan ve çok okuyuyup beynimi de geliştirdiğimden birçok sevgilim,
    oldu (güzel kızları hepsi) popülerdim; hani demek istediğim kimse ailesini seçemiyor.

Dikkat et, kısa birinin yüzüne böyle söylersen 'senin de boyun uzun ama aklın kısa' gibi bir cevap alabilirsin.

165 boyunda bir hobit dostun tavsiyesi :)
    Valla 1.70 im. Şu zamana kadar baya takinti yapıyordum. Ama çok şükür 1 2 haftadır tamamen geçti. Çünkü başıma ciddi olaylar geldi. Ve kendime geldim. Kendime inandim. Boyun her şey olmadığını anladım. 1 yıldır spora gidiyorum ve dışardan baya sportif kaslı gözüküyorum. Benden çok uzun erkeklerin de bana baktığını farkediyorum. Çünkü güçlü olmak kısa olduğum gerçeğini kapatıyor. Şimdiye kadar ne okulda ne başka yerde zaten boyum dalga konusu olmadı. Öyle cüce değilim. Hayatta boydan çok önemli şeyler olduğunu kavradim.Emin olun sağlık herseyden önemli. 1 yıldır ne ekmek ne şeker yiyorum. O yüzden hiç takmıyorum Allah'ıma şükürler olsun.
  • 1,83 boyum var 1,86 civarlarda da olabilir emin değilim
    tipim yüzünden ateist oldum (o kadar kötü düşün)
    zeka kırıntısı bulamazsın

kısaca boy her şey değil. hitlere bak adamın boyu ferrari kadar aklı gökdelen kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 17 Haziran 2017; 9:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

1,83 boyum var 1,86 civarlarda da olabilir emin değilim
    tipim yüzünden ateist oldum (o kadar kötü düşün)
    zeka kırıntısı bulamazsın

kısaca boy her şey değil. hitlere bak adamın boyu ferrari kadar aklı gökdelen kadar.

Ben turizmde çalışıyorum , ne tipler görüyorum adam garsonluk yapıyor keko bildiğin leş , senin boyunda varmiş , kendine bakım yap saçlarını şekillendir , bol bol yüz veya spor yap 1 sene sonra kendin inanamazsın değisime. Bende deistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 17 Haziran 2017; 9:23:53 >
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Benim düzelmem için
    kilo almam
    burunu düzelttirmem
    çeneyi düzelttirmem
    kafayı düzelttirmem
    kulakları düzelttirmem
    lazım aşağı yukarı 50 bine modifiye olmuş olurum
  • quote:

Benim düzelmem için
    kilo almam
    burunu düzelttirmem
    çeneyi düzelttirmem
    kafayı düzelttirmem
    kulakları düzelttirmem

hocam foto atsana ya merak ettim
  • quote:

Benim düzelmem için
    kilo almam
    burunu düzelttirmem
    çeneyi düzelttirmem
    kafayı düzelttirmem
    kulakları düzelttirmem

abartıyorsun , instagram falan varsa objektif yorum yaparım , çirkinsen , bu tip ne git geber diyicem. Ama.aen büyütüyorsundur. Asosyallik falan varsa kafanda kuruntu yapıyprsundur.

• tecrübelerime dayanırak bu kanıya vardım geçen gün telefonla kendime bakınca tescilledim

sizce benim instagramım instagramı bırak fotom olabilir m.i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tecrübelerime dayanırak bu kanıya vardım geçen gün telefonla kendime bakınca tescilledim

çek bi foto at işte tipim nasıl ssli yaz
  • quote:

tecrübelerime dayanırak bu kanıya vardım geçen gün telefonla kendime bakınca tescilledim

Konumu , serkan hutun tipini tartışıyoruz yapmak lazım. pm den at bir fotoğraf güvenebilirsin bana , instagramimi veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipim nasıl konusu açarsan ilk yorum benden
  • kendini sadece boyuyla tatmin etmeye çalışan biri daha
    kim bilir hangi eksikliğini telafi etmeye çalışıyorsun
    zaten böyle bir konu açtığına göre iq de ciddi sorun olduğu net
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

kendini sadece boyuyla tatmin etmeye çalışan biri daha
    kim bilir hangi eksikliğini telafi etmeye çalışıyorsun
    zaten böyle bir konu açtığına göre iq de ciddi sorun olduğu net

1.70 kardeşimizde geldi

• Hic yuzuklerin efendisi filmini izlememissin.hobitler daha cesurlardir

Boy 1.65 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Hic yuzuklerin efendisi filmini izlememissin.hobitler daha cesurlardir

Boy 1.65 bu arada

Sen sadece cesur değil bir okadar tatlı ve şapşiksinde Üstteki arkadaş ciddiye almış bana IQ değerlendirmesi yapmış , herhalde oda hobit.

• Valla 1.70 im. Şu zamana kadar baya takinti yapıyordum. Ama çok şükür 1 2 haftadır tamamen geçti. Çünkü başıma ciddi olaylar geldi. Ve kendime geldim. Kendime inandim. Boyun her şey olmadığını anladım. 1 yıldır spora gidiyorum ve dışardan baya sportif kaslı gözüküyorum. Benden çok uzun erkeklerin de bana baktığını farkediyorum. Çünkü güçlü olmak kısa olduğum gerçeğini kapatıyor. Şimdiye kadar ne okulda ne başka yerde zaten boyum dalga konusu olmadı. Öyle cüce değilim. Hayatta boydan çok önemli şeyler olduğunu kavradim.Emin olun sağlık herseyden önemli. 1 yıldır ne ekmek ne şeker yiyorum. O yüzden hiç takmıyorum Allah'ıma şükürler olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Boy 1.65 bu arada

Sen sadece cesur değil bir okadar tatlı ve şapşiksinde Üstteki arkadaş ciddiye almış bana IQ değerlendirmesi yapmış , herhalde oda hobit.

Forumda bana yürüyen ilk insansin alicim.antalyaya yolum düşerse sana haber veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: saygılıinsan

Valla 1.70 im. Şu zamana kadar baya takinti yapıyordum. Ama çok şükür 1 2 haftadır tamamen geçti. Çünkü başıma ciddi olaylar geldi. Ve kendime geldim. Kendime inandim. Boyun her şey olmadığını anladım. 1 yıldır spora gidiyorum ve dışardan baya sportif kaslı gözüküyorum. Benden çok uzun erkeklerin de bana baktığını farkediyorum. Çünkü güçlü olmak kısa olduğum gerçeğini kapatıyor. Şimdiye kadar ne okulda ne başka yerde zaten boyum dalga konusu olmadı. Öyle cüce değilim. Hayatta boydan çok önemli şeyler olduğunu kavradim.Emin olun sağlık herseyden önemli. 1 yıldır ne ekmek ne şeker yiyorum. O yüzden hiç takmıyorum Allah'ıma şükürler olsun.

1.70 olduğun için daha hızlı gelişirsin , Spora devam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Boy 1.65 bu arada

Forumda bana yürüyen ilk insansin alicim.antalyaya yolum düşerse sana haber veririm

Tamam Çok doluyum şu sıralar yolunu çok gözlermiyim ?

• 1.77 iyi mi arkadaşlar?

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Tipim yuzunden ateist oldum nasil bir cumledir beyin yerine sogan var herhalde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.