Şimdi Ara

1.70 altı erkekler hobit gibi durmuyormu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Hic yuzuklerin efendisi filmini izlememissin.hobitler daha cesurlardir

Boy 1.65 bu arada

Sen sadece cesur değil bir okadar tatlı ve şapşiksinde Üstteki arkadaş ciddiye almış bana IQ değerlendirmesi yapmış , herhalde oda hobit.

Forumda bana yürüyen ilk insansin alicim.antalyaya yolum düşerse sana haber veririm

Tamam Çok doluyum şu sıralar yolunu çok gözlermiyim ?

Gozlersin sen gozlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygılıinsan

Valla 1.70 im. Şu zamana kadar baya takinti yapıyordum. Ama çok şükür 1 2 haftadır tamamen geçti. Çünkü başıma ciddi olaylar geldi. Ve kendime geldim. Kendime inandim. Boyun her şey olmadığını anladım. 1 yıldır spora gidiyorum ve dışardan baya sportif kaslı gözüküyorum. Benden çok uzun erkeklerin de bana baktığını farkediyorum. Çünkü güçlü olmak kısa olduğum gerçeğini kapatıyor. Şimdiye kadar ne okulda ne başka yerde zaten boyum dalga konusu olmadı. Öyle cüce değilim. Hayatta boydan çok önemli şeyler olduğunu kavradim.Emin olun sağlık herseyden önemli. 1 yıldır ne ekmek ne şeker yiyorum. O yüzden hiç takmıyorum Allah'ıma şükürler olsun.

1.70 olduğun için daha hızlı gelişirsin , Spora devam.

Aynen kardeşim. Mesela kollarım 35 cm. Ama uzun birisinde hiç böyle yapılı gözükmüyor 35 cm. Bu yönüyle çok iyi. Bide dediğin gibi daha hızlı gelisiyorsun. 1 yıldan sonra beni görenler şaşkınlıkla bakıyor. Bu boy takıntısıni bırakıp 1 sene ölümüne bu sporu yaptım. Ve bu takıntıdan kurtuldum. Spor gerçekten büyük bir şey. Benim hayatım oldu spor. Herkese oneririm

• BoClient B kullanıcısına yanıt
    ne yapayım oh be çok tipsiz yaratmışsın akılda vermemişsin en iyisi sana şükredeyim mi diyeyim?
  • 'Erkek dediğin uzun olur' demişsin; şaka mı yapıyorsun sen? Kaç yaşına gelmiş ve hâlâ boy uzamasının faktörlerini bilmiyor musun? Bak dostum boy uzaması %75 genetik %25 spor ve dengeli beslenmedir, yani büyük oranda genetik bir olay.

Hiç kimse ailesini seçemiyor, senin ailen uzun olduğu için genetik olarak bireyleriniz uzun olabilir, ama benim gibi kısa boylu ailelerin de çocukları genetik olarak kısa olabilir.

Benim annem 1.52 babam 1,58 endokrin doktorunun yaptığı teste göre genetik boyum 160 olmalı imiş; lisede 192 bir arkadaşım vardı 4 yıl boyunca hiç sevgilisi olması ama şans eseri sarışın ve yeşil gözlü olduğumdan ve çok okuyuyup beynimi de geliştirdiğimden birçok sevgilim,
    oldu (güzel kızları hepsi) popülerdim; hani demek istediğim kimse ailesini seçemiyor.

Dikkat et, kısa birinin yüzüne böyle söylersen 'senin de boyun uzun ama aklın kısa' gibi bir cevap alabilirsin.

165 boyunda bir hobit dostun tavsiyesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 17 Haziran 2017; 11:24:26 >

• Ben 176-177 falanım. Gayet yeterli ve iyi olduğumu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

Benim düzelmem için
    kilo almam
    burunu düzelttirmem
    çeneyi düzelttirmem
    kafayı düzelttirmem
    kulakları düzelttirmem
    lazım aşağı yukarı 50 bine modifiye olmuş olurum

İlk önce beynini düzeltmen lazım
  • Küçük boyluysanız ve vücut çalışıyosanız bir müddet sonra hayata küsüyorsunuz.2 yıldır vücut çalışıyorum ciddi belli vücudum var bazen dar tişört giyip sokağa çıkıyorum herşey çok güzel kendimi karizma hissediyorum kas yığını gibi felan sonra işte metrodur otobüstür biniyorum yanıma bi adam geliyor 185 min. E benim boyda 169 yanında dar tişörtle kalemle çizilmiş karikatür gibi hissediyorum kendimi.Her sabah işe giderken genelde yaşarım bu duyguyu üzüyor insanı be keşke 5 cm daha uzun olaydım diyosun ha gün içinde kafana takmıyosunda.salonda tam gaza gelmişsin kendini canavar hissediyosun basıcaksın pumpı felan yanından 190 40cm kollu adam geçiyor(benim 36) tüm moral motivasyon yine berbat oluyor.Kısaca kendine bakan giyimine dikkat eden herkesde boy takıntısı mutlak olur diye düşünüyorum.

• 171 boyum var kısayım ama mutluyum çünkü çüküm var

• Et yemekle boy uzamasının ne alakası var çözemedim. Ne zenginler tanıyorum boyları 1.60 , ne insanlar tanıyorum 180 190 boyundan rahatsız. Bu arada sende östrojen hormonu biraz daha fazla salgılanmış hissi uyandırdı bi hekime görünmeni isterim.

Edit:178

• Olum zaten forumda 185 altını bulamıyorsun ki sanırsın Almanya'da yaşıyoruz

Not: bende bir dh üyesi olduğum için,185 üzeriyim.

• O kaslı yapılı dediğin adamlar bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti içemediğimiz sütü alamadığımız proteini kalsiyumu 1 günde alıyor. Bu işin yarısı genetik yarısı beslenme ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 17 Haziran 2017; 13:4:21 >
  • 185 altı cidden yaşamasın

not:186 yım
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Bende 1.92 yim 1.90 altı yaşamasın diyorum olur mu

• Hayatındaki tek gurur kaynağı boy olan başka bir konu

Not:173 üm

• quote:

Erkek dediğin uzun olacak yapılı olacak , o ne öyle göbek , 1.70 boy , neyseki bizim sülalede genç nesil daha 15 yaşında 1.80 boy ortalamasina sahip , 1.75 altı erkekler evlenmesin ülkenin boy ortalaması düşüyor arkadaşlar. Ruslara , almanlara bakın adamlar beygir gibi kalıplı ve uzunlar.Ama sizde haklısınız et yiyemiyorsunuzki ülkede , ama yollarınız güzel hakkını yemeyeyim.

Sen et yemişsin belli ama nasıl yedin onu bilemem :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

Erkek dediğin uzun olacak yapılı olacak , o ne öyle göbek , 1.70 boy , neyseki bizim sülalede genç nesil daha 15 yaşında 1.80 boy ortalamasina sahip , 1.75 altı erkekler evlenmesin ülkenin boy ortalaması düşüyor arkadaşlar. Ruslara , almanlara bakın adamlar beygir gibi kalıplı ve uzunlar.Ama sizde haklısınız et yiyemiyorsunuzki ülkede , ama yollarınız güzel hakkını yemeyeyim.

seni gidi sapık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

seni gidi sapık.

çok mu belli ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• imam hobitler kapatılsın

• Beslenmeyle boyun alakası?
  • PapyonluLejyon kullanıcısına yanıt
    Hocam boy mevzusunu bukadar kafana takıyorsan al yüksek tabanlı(2-3cm) ayakkabı bide tabanlık(3cm) al. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilizm -- 17 Haziran 2017; 14:26:4 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.