Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mayıs akn düzenlemesinin son günü ya Btk için o açıdan diyorum.
  • Superonline ile ikinci kez taahhüt imzaladım 2 yıllık. Daha önce 2 yıl hizmet almıştım şimdi cayma bedeli olarak 800 TL istiyorlar. Bunun kaçarı yok mu arkadaşlar ?
  • Merhaba Sayın Yetkili, Yeni üye oldum ama daha hattım aktif olmadı. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapınca AKK 0 yazıyor. Bu durumda hattım aktif olunca AKK siz mi kullanacağım interneti?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka en iyi adsl iss firması turk net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Paket adi bu ise akksizdir

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Firmaya göndereceğimiz evrakların siyah beyaz olup olmamasının önemi var mı? Ona göre fotokopiciden renkli mi siyah/beyaz mı alalım, bilgilendirebilecek var mı?
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sadece ıslak imzanın olması yeterli olacaktır.
    ben siyah beyaz gönderdim bir sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosttttt

ben siyah beyaz gönderdim bir sıkıntı olmadı

Teşekkürler bende öyle yapayım madem.
  • Daha önce canlı destek hattımın 66 mbps desteklediğini 50 mbpslik paket verebileceğini söyledi.

Bugün canlı destekteki havva nur 50 mbps vdsl desteklemektedir altyapı hızınızı söyleyemem dedi,sordum robot gibi yine hattınız 50 mbps hız desteklemektedir diyor.

Bu nasıl çelişki? 2 günde altyapımın ne kadar desteklediğini neden söyleyemiyorsunuz?

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Banada aynisini diyorlar hocam. 4 gun once kullanici islemleri bolumunde 50mbps paket teklifi gozukuyordu gecmedim. Bugun vdsl modem aldim gecmek istedigimi soyluyorum hattimin desteklemedigini soyluyorlar.
    önemi yok okunması yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

Banada aynisini diyorlar hocam. 4 gun once kullanici islemleri bolumunde 50mbps paket teklifi gozukuyordu gecmedim. Bugun vdsl modem aldim gecmek istedigimi soyluyorum hattimin desteklemedigini soyluyorlar.

Türknet 2 gün önce 66 mbps maks hız desteklediğini söyledi türk telekom mh aradım o da öyle dedi ama türk telekom şubesine gittim ordaki kadın öyle altyapı yok burada sana 35 lik paket verelim o destekliyor dedi.

Hangisine inanalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: bluees

Türknet 2 gün önce 66 mbps maks hız desteklediğini söyledi türk telekom mh aradım o da öyle dedi ama türk telekom şubesine gittim ordaki kadın öyle altyapı yok burada sana 35 lik paket verelim o destekliyor dedi.

Hangisine inanalım?

Telefon ile arayıp hizmet satmaya çalışan telekom görevlisi varsa bu konuştuklarının arasında, bilki onun söylediği kesin yalandır. Alman telekomdan bahsediyorum aman yanlış anlaşılmasın sakın , kırılırım :(

• bluees kullanıcısına yanıt
    İncelemek lazım arkadaşlar taleplerinizi. Birden fazla nedeni olabilir.

1/ VDSL destekliyordu 1 gün geçti şimdi yok ise, büyük ihtimal VDSL port tükenmiştir bölgede. Mesala benim evimde ben VDSL kullanıyorum. Ancak yan komsum ADSL alabiliyor VDSL desteklenmiyor olarak görülüyor. Ancak sistemden baktığımızdan port kalmadığını görüyoruz. Ara ara sorgulamaktan başka çare yok maalesef.

66 dan 50 gibi değişkenlikler cok sık karsılasılan durumlar değil. Hız bilgisi TT den dönüyor. Zaten alabileceğiniz maks hız tanımlanıyor. Yani hattınız 100 desteklerse gidip hatalı olarak 50 Mbps tanımlanmaz. SNR margin değerleriniz çok şukela ise hemen yükseltiyor 1 dklık iş.

Not: Eğer VDSL destekliyorsa direkt geçin hiç beklemeyin.
  • Turknet doğru yolda, aboneler buna kayıtsız kalmayacaktır.

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Hattim 100 destekliyor fakat 50 tanimlanmis durumda. Site uzerinden yükseltemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam hat degerlerim.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • Konu resmi olarak Turk-Net tarafından güncellenmiştir arkadaşlar , eski mesajda cevap bulamadığınız bir husus olduysa tekrar göz gezdirmenizde fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba Murat Bey,

Adresinizi özel mesaj yoluyla iletirseniz hattınızın ne kadar desteklediğine bakıp bilgi vermek isteriz.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.