Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saspegas

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Superonline ile ikinci kez taahhüt imzaladım 2 yıllık. Daha önce 2 yıl hizmet almıştım şimdi cayma bedeli olarak 800 TL istiyorlar. Bunun kaçarı yok mu arkadaşlar ?

vay babam vay.sen ne yapmişsin boyle ya.hicmi araştırmadın etmedin.adamlar resmen baglamış seni.2 yıl nedir ya.hani turk nete gecmeyi sectim mayis da akn olayi degişicek.ve siz tahattüt yenilediniz icin cogu seyden faydalanamaya bilirsiniz.resmen dolandırıcılık bu ya.

yeni mi imzaladınız

ben turk netle imzaladım.arkadaş superonline ile imzalamiş.ve tahattutu bozmak icin 800 tl istiyorlarmiş.800 tl nedir ya.

• quote:

Superonline ile ikinci kez taahhüt imzaladım 2 yıllık. Daha önce 2 yıl hizmet almıştım şimdi cayma bedeli olarak 800 TL istiyorlar. Bunun kaçarı yok mu arkadaşlar ?

Sözleşme imzalandıktan 1-2 ay sonra iptal ederseniz kullandığınız ayların indirimlerini ödersiniz. Faturadaki indirim kısmına bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

Sözleşme imzalandıktan 1-2 ay sonra iptal ederseniz kullandığınız ayların indirimlerini ödersiniz. Faturadaki indirim kısmına bakın.

kontrol edip bakacağım.
  • quote:

quote:

vay babam vay.sen ne yapmişsin boyle ya.hicmi araştırmadın etmedin.adamlar resmen baglamış seni.2 yıl nedir ya.hani turk nete gecmeyi sectim mayis da akn olayi degişicek.ve siz tahattüt yenilediniz icin cogu seyden faydalanamaya bilirsiniz.resmen dolandırıcılık bu ya.

hocam zaten kullanıyordum + türkcel faturam ile birlikte iyi bir fiyat aldım dedim 2 yıl olsun gitsin.Böyle bir şey görünce pişman oldum maalesef :)
  • quote:

quote:

quote:

hocam zaten kullanıyordum + türkcel faturam ile birlikte iyi bir fiyat aldım dedim 2 yıl olsun gitsin.Böyle bir şey görünce pişman oldum maalesef :)

• @TurkNetDestek ttnetliyim taahhüt var turknete geçmek istiyorum taahhüt ücretini karşılıyormusunuz? Sanırım daha önce boyle bir uygulama vardı

• Hocam

• Hemen ilçesindeki tüketici hakem heyetine gidip anlatın şikayet edin. Onlar lehinize karar veriyor genelde. Benim 2 akrabam öyle yaptı ceza ödemediler. Birisi yeni bozmuştu diğeri 11 ay kullanıp bozdu. Çünki hizmetleri berbattı.
  • Valla açıkçası ben ikna oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba harce74,

Aboneliğinizi kontrol etmemiz için telefon numaranızı veya abone numaranızı özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ederiz.

Merhaba. Bir kaç gün önce online işlem merkezinde adil kullanım kotası "sınırsız" gözükürken, şimdi 150 gb olarak gözüküyor. AKN kalktı diye de bayağı sevinmiştim. Sanırım YAPA olduğu için bir süreliğine kalktı. Yoksa diğer türlüsü pek mümkün değil sanırım?
  • Uydunet sahiplerinin sozlesme ucretlerini 120 tl'ye kadar karsilamiyormus turknet musteri hizmetlerindeki bayan yerel firma vs dedi pek anlayamadim ama bu durum uzdu

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatIsThis

@TurkNetDestek ttnetliyim taahhüt var turknete geçmek istiyorum taahhüt ücretini karşılıyormusunuz? Sanırım daha önce boyle bir uygulama vardı

iptal için 120 tl sini karşılıyorlar şöyle oluyor benim bildiğim iptalin ücretini direkt veriyorsun eski ıssye türknette geçtiğinde ise 6 ay 20 tl indirim sunuyor faturalarına yani 60 tl yerine 40 tl geliyor faturaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSenAtor

üstkaynarcadayim. fevziçakmak mahallesinde

aynı mahalledeyiz gelsin aknsiz internet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    iyiymiş komşu çıkacaz heralde vdsl varmi bizim oralarda?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim oturduğum yerde site 16 + 1 dükkan uan binada 18 daire mevcut.

Türknet fiber hizmetini nasıl sağlıyacak nereye fiber getirecekse artık ?

• Biri aydinlatsin akk yok peki hiz ne kdr? 16 mbs ise cop

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.Öncelik bu hzimet anlayışınız için size teşekkür ederiz.Adana'nın bir ileçsinde ikamet ettiğimden yapa desteklemiyormuş santralim.Açıkcası üzüldüm ama kısıtlı bir bölgede de olsa binlerce insanın Akn belası olmadan kullanabilmesi adına çok sevindim.
    Acaba yapa bölgesi dışındaki abonelerinize iyileştirme yapmayı düşünür müsünüz? 200 Gb Akn gibi mesela.Bir nevi teselli ödülü olurdu bizler için.Tabi maliyet artışı ne durumda olur bilemiyorum ama birkaç tl üste paket konumlandırılabilir
    200 gb AKN 65 tl gibi..
    Bu konuda bir çalışma düşünüyor musunuz?
  • iyilik yaramaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSenAtor

iyiymiş komşu çıkacaz heralde vdsl varmi bizim oralarda?

yok diye biliyorum hocam, ben 16 mbps'e kadar kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 22 Mart 2017; 18:4:38 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.