Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
49.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTender

ben de Turkuaz sayesinde kavustum Meizu ya. Su ana kadar hicbir eksikligine rastlamadım. Piyasadaki diger urunlere gore cok daha kullanıslı. Herkese tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Ben de turkuaz arkadaş aracılığıyla aldım. ürün gerçekten baya iyi bir ürün. bu ürünü bize temin ettiği için turkuaz arkadaşa teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 4 Ocak 2008; 23:24:55 >

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Ben de turkuaz arkadaş aracılığıyla aldım. ürün gerçekten baya iyi bir ürün. bu ürünü bize temin ettiği için turkuaz arkadaşa teşekkür ediyorum..

Alıntıları Göster
    Tavsiye için teşekkür ederim. Turkuaz ın cevap daha bi albenili duruyo

Orijinalden alıntı: karasal

Tavsiye için teşekkür ederim. Turkuaz ın cevap daha bi albenili duruyo

Alıntıları Göster
    video dönüştürmek için loli video converteri tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 4 Ocak 2008; 23:25:51 >

video dönüştürmek için loli video converteri tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR YENİ FİRMWAREYİ YÜKLEMEYİ TAVSİYE EDİYORUM .BEN YÜKLEDİM AMA BEDELİ BİRAZ AĞIR OLDU İÇİNDEKİ TÜM MÜZİK VE KLİP ARŞİVİM SİLİNDİ.O YÜZDEN FİRMWARE YÜKLEMEDEN ÖNCE ARŞİVİNİZİ BİLGİSAYARA TAŞIMANIZI TAVSİ EDERİM. YENİ FİRMWAREYLE M6 NIN KULANIMIMI BİRAZ DAHA KOLAYLAŞIYOR.MENÜLERİ ÇOK GÜZEL GÜZEL OLMUŞ. AYRICA MENÜDE GERİ GELMEK İÇİN ARTIK M TUŞUNA BASMANIZ DA GEREKMİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: GODZİLA3

ARKADAŞLAR YENİ FİRMWAREYİ YÜKLEMEYİ TAVSİYE EDİYORUM .BEN YÜKLEDİM AMA BEDELİ BİRAZ AĞIR OLDU İÇİNDEKİ TÜM MÜZİK VE KLİP ARŞİVİM SİLİNDİ.O YÜZDEN FİRMWARE YÜKLEMEDEN ÖNCE ARŞİVİNİZİ BİLGİSAYARA TAŞIMANIZI TAVSİ EDERİM. YENİ FİRMWAREYLE M6 NIN KULANIMIMI BİRAZ DAHA KOLAYLAŞIYOR.MENÜLERİ ÇOK GÜZEL GÜZEL OLMUŞ. AYRICA MENÜDE GERİ GELMEK İÇİN ARTIK M TUŞUNA BASMANIZ DA GEREKMİYOR.

Alıntıları Göster
    su ana kadar meizu su bozulan oldumu hiç yada memnun kalmayan

almayı düşünüyorum

bir tavsiye verin

• quote:

Orijinalden alıntı: snr_silencer

su ana kadar meizu su bozulan oldumu hiç yada memnun kalmayan

almayı düşünüyorum

bir tavsiye verin

Alıntıları Göster
    Dostum forumdaki birçok arkadaşa ben verdim bu cihazı çok şükür bugüne kadar 1 tane şikayet aldım oda yanlış upgrade yüzünden ve msn de teknik destek vermek suretiyle düzelttik. Vereceğin parayı sonuna kadar hakedecek bir cihaz.

Kampanyalı satışım devam ediyor düşünürsen özelden mesaj atabilirsin yada turkuaz29ist@hotmail.com ekleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz29ist

Dostum forumdaki birçok arkadaşa ben verdim bu cihazı çok şükür bugüne kadar 1 tane şikayet aldım oda yanlış upgrade yüzünden ve msn de teknik destek vermek suretiyle düzelttik. Vereceğin parayı sonuna kadar hakedecek bir cihaz.

Kampanyalı satışım devam ediyor düşünürsen özelden mesaj atabilirsin yada turkuaz29ist@hotmail.com ekleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    bu ne erler hep adına yazmıs yeni yeni uye olmuslar sana yazmıs senden ürün almıs neyse

ürüne bende talibim olamzsa bugun yarın alacam ama kafamda bir ürün daha var arasında kararsızım

COWON A2 30GB-

birde

http://forum.donanimhaber.com/m_19277819/mpage_1/key_//tm.htm#19277819

ilan actım bunlar arasında kararsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bu ne erler hep adına yazmıs yeni yeni uye olmuslar sana yazmıs senden ürün almıs neyse

ürüne bende talibim olamzsa bugun yarın alacam ama kafamda bir ürün daha var arasında kararsızım

COWON A2 30GB-

birde

http://forum.donanimhaber.com/m_19277819/mpage_1/key_//tm.htm#19277819

ilan actım bunlar arasında kararsizim

Alıntıları Göster
    ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

ekledim

Alıntıları Göster
    yanlışersiyon attm cihaz gitti ne bilg görüyor nede ekrana birşey geliyor lütfen başına gel varsa yaım etsin

Orijinalden alıntı: lookman

yanlışersiyon attm cihaz gitti ne bilg görüyor nede ekrana birşey geliyor lütfen başına gel varsa yaım etsin

Alıntıları Göster
    ben alalı neredeyse 8 ay oldu. büyük bir problem yaşamadım. yalnızca 3-4 defa cihaz kilitlendi. ama touchpad'in üzerine 20 saniye kadar baslılı tutunca kendiliğinden düzeldi. hem görüntü hem de ses olarak süper bir cihaz. ayrıca çok estetik.

Orijinalden alıntı: odinnn

ben alalı neredeyse 8 ay oldu. büyük bir problem yaşamadım. yalnızca 3-4 defa cihaz kilitlendi. ama touchpad'in üzerine 20 saniye kadar baslılı tutunca kendiliğinden düzeldi. hem görüntü hem de ses olarak süper bir cihaz. ayrıca çok estetik.

Alıntıları Göster
    birşey merak ettim bu alete kendindeki oyunlar haricinde oyun atılabiliyo mu?

Cowon d2 de öyle bişeler vardıda...

Orijinalden alıntı: karasal

birşey merak ettim bu alete kendindeki oyunlar haricinde oyun atılabiliyo mu?

Cowon d2 de öyle bişeler vardıda...

Alıntıları Göster
    BİLDİĞİM KADARIYLA YOK . OLSAYDI ÇOK GÜZEL OLLURDU

Orijinalden alıntı: GODZİLA3

BİLDİĞİM KADARIYLA YOK . OLSAYDI ÇOK GÜZEL OLLURDU

Alıntıları Göster
    birazda meizu m8 den haber verin.

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

2008 ilk çeyrek diyorlar ama ... Bütün dünyadaki Meizufan'lar beklemede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 25 Aralık 2007; 19:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanvda

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

2008 ilk çeyrek diyorlar ama ... Bütün dünyadaki Meizufan'lar beklemede

Alıntıları Göster
    Meizu forum distrübütörü olarak :) aldığım haberlere göre m8'in çıkışı konusunda henüz bir kesinlik yok. Bu arada M6 nın videoları convert etmeden oynatabilen versiyonu çıkacakmış. SL değil ama kalın modelde bu değişiklik yapılacakmış. Zaten m8 inde telefonlu ve telefonsuz modeli olacak.2008 mart nisan gibi diye bir yorumda yapılıyor ama herzamanki gibi zaman gösterecek galiba.

Bu arada Convert etmeden izlenebilen modellerde yavaş yavaş çıkmaya başladı Ainol V2000, Oppo S5 ve Gemeix750 benim ilk gördüklerim.

Bu arada kendi ürünümüzü getirdik ama sağolsun güvenipte alan 3 kişi bakalım ne yorum yapacaklar.

http://forum.donanimhaber.com/m_19389049/tm.htm

Ucuz ve garantili olsun diyenler inceleyebilir.

Bu arada yeni ürün arayışımızda devam ediyor ve yakında bir bomba patlatabilirim. :)) Yeni ürünümüz Koreden diyebilirim. Tip olarakda Meizunun pabucu sanırım damda çünkü kimse gösterdiysem tabiki sağdaki diyor:)) (Bizim koreli için)

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz29ist

Meizu forum distrübütörü olarak :) aldığım haberlere göre m8'in çıkışı konusunda henüz bir kesinlik yok. Bu arada M6 nın videoları convert etmeden oynatabilen versiyonu çıkacakmış. SL değil ama kalın modelde bu değişiklik yapılacakmış. Zaten m8 inde telefonlu ve telefonsuz modeli olacak.2008 mart nisan gibi diye bir yorumda yapılıyor ama herzamanki gibi zaman gösterecek galiba.

Bu arada Convert etmeden izlenebilen modellerde yavaş yavaş çıkmaya başladı Ainol V2000, Oppo S5 ve Gemeix750 benim ilk gördüklerim.

Bu arada kendi ürünümüzü getirdik ama sağolsun güvenipte alan 3 kişi bakalım ne yorum yapacaklar.

http://forum.donanimhaber.com/m_19389049/tm.htm

Ucuz ve garantili olsun diyenler inceleyebilir.

Bu arada yeni ürün arayışımızda devam ediyor ve yakında bir bomba patlatabilirim. :)) Yeni ürünümüz Koreden diyebilirim. Tip olarakda Meizunun pabucu sanırım damda çünkü kimse gösterdiysem tabiki sağdaki diyor:)) (Bizim koreli için)

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar ben iRiver clix yada iriver t60 alacaktım 2gb yeterli bana, meizu m6 SL mi iriver mı bu ikisini karşılaştırabilecek olan varmı benim için ses kalitesi ve radyo önemli. yada sonyericsson w810i mi bunlar arasında kaldım yani acaba hangisi. ses olarak en iyi saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzakuzay

Selam arkadaşlar ben iRiver clix yada iriver t60 alacaktım 2gb yeterli bana, meizu m6 SL mi iriver mı bu ikisini karşılaştırabilecek olan varmı benim için ses kalitesi ve radyo önemli. yada sonyericsson w810i mi bunlar arasında kaldım yani acaba hangisi. ses olarak en iyi saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Meizu M6, M6 SL ve Music Card için yeni güncelleme çıkmış. BURADAN Mart 2008 tarihli 2004.6 sürüme ulaşabilirsiniz. Güncellemeden önce verilerin yedeğini almayı unutmayın.

• quote:

Arkadaşlar Meizu M6, M6 SL ve Music Card için yeni güncelleme çıkmış. BURADAN Mart 2008 tarihli 2004.6 sürüme ulaşabilirsiniz. Güncellemeden önce verilerin yedeğini almayı unutmayın.

Alıntıları Göster
    nt lerdeki organix fırsatını kaçırdım ama
    uzun zamandır bu meizu kafamda
    ve şöyle bir fiyata sizce de uygun değil mi
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10531

• quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

nt lerdeki organix fırsatını kaçırdım ama
    uzun zamandır bu meizu kafamda
    ve şöyle bir fiyata sizce de uygun değil mi
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10531

Alıntıları Göster
    bende djfat83 arkadastan satın almıştım 3 aydır kullanıyorum fakat silikon kılıf gerekli yuzeyi cok guzel savunmak gerekli bu kılıftan nereden alabilirim heryerde varmıdır trabzonda yok sanırım edinmek istiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delilahana -- 27 Nisan 2008; 1:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delilahana

bende djfat83 arkadastan satın almıştım 3 aydır kullanıyorum fakat silikon kılıf gerekli yuzeyi cok guzel savunmak gerekli bu kılıftan nereden alabilirim heryerde varmıdır trabzonda yok sanırım edinmek istiyorumda

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR MEİZU M6SL 8GB İÇİN SATIŞ FİYATIMIZ TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGO DAHİL 250 YTL DİR.

SİLİKON KILIF HEDİYE OLARAK GÖNDERİLECEKTİR.

ŞU AN STOKTA 3 ADET SİYAH RENKLİ 8 GB LİK MODEL MEVCUTTUR.

ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAYGILAR.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.