Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
49.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR VİDEODA SENKRON KAYIKLIĞI VARMI. ANİ SES VE GÖRÜNTÜ UYUŞMAZLIĞI.BENDE BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN ARAŞTIRMA İÇERİSNDEYİM.
    BİDE YAZI DOSYALARINI Bİ FORMATA ÇEVİRMEK GEREKİYORMU YOKSA MİCROSOFT OFİSİN WORD DOSYASINI DİREKT ATSAK OKURMU ??

ben de çok araştırmıştım, ama aylardır kullanıyorum, çok memnunum.
    tavsiye ederim.
  • türkçe altyazıyı desteklemiyor mu?? valla arkadaşım bende destekliyor :) gerci ben alt yazıyı video ya gömüp kullanıyorum belki de ondandır. valla meizu yu arastıran arkadaslara sukadarını söyleyim, Türkiyede yokken iriver u10, creative muvo serisini, samsung yp100 ü ve philipsi kullandım; hepsini yurtdısından getirtmiştim. bunları kullanan ve teknoloji delisi olan biri olarak sunu söyleyebilirim ki; düşünmenize gerek bile yok. sadece elinize almanız yetecek fikir edinmeniz için. o kadar ki kefilim. saygılar

txt dosyalarında türkçe destekliyor mu?
    ben hiç denemedim.
  • BENDEN DAHA ÖNCE MEİZU M6 SL ALAN ARKADAŞLARA DUYURU!!

EN SON FİRMWARE OLAN 2.004.6 'NIN TÜRKÇE VERSİYONU MEVCUTTUR. M6 SL'İNİ TÜRKÇE YAPMAK İSTEYENLER ÖZELDEN ULAŞABİLİRLER.

AYRICA BUNDAN SONRA SATTIĞIM MEİZU M6SL'LER TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE GELİYOR ARKADAŞLAR.

8 GB MEİZU M6 SL SATIŞLARI DEVAM EDİYOR.

SAYGILAR.
  • ben bu ürünü almak istiyorum fakat bi kaç şeyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirm ilk olarak ben bilgisayarımdaki divxleri hiç bir converter kullanmadan izleyebilirmiyim bi de bu filmleri altyazı dosyasını gömmeden izleyebilirmiyim
  • meizu dün elime geçti turkuaz29ist den aldım öncelikle turkuaz29ist e çok teşekkür ediyorum çok sağlam bir alışveriş oldu bugüne kadar bir çok internet sitesinden alışveriş yaptım hiç biri bana turkuaz29ist kadar güven vermedi saolsun en ufak bi problem olmadan ürün elime geçti....
    ürüne gelince bir defa ürün çok zarif sonra menu kullanımı çok anlaşılır ses kalitesi müthiş 40 birime kadar ykselttim seste enufak br ses bozulması olmad... ben vista kullanıyorum gelen converter programını çalıştıramadım daha sonra internettn vrtual dub programını indirdim bu program sayesinde videoları convert edebildim video kalitesini çok beğendim altyazı problemi olmadı... kesinlikle tavsiye ediyorum
  • Selam meizu m6. soru şu meizu yu usb ile bilgisayara taktıgım zaman hemen şarj olmaya başlıyor bunu nasıl engelleyebiliriz. USB modunu MSC yada MTP yapmak sorunu cozermi kitapçıgında galiba MTP yapmak gerekiyor yazıyordu ama denedim olmadı saygılar. başka bir yontem bilen varmı. yada msc mi mtp mi birisi yazarsa sevinirim

Orjinalden alıntı: uzakuzay

Selam meizu m6. soru şu meizu yu usb ile bilgisayara taktıgım zaman hemen şarj olmaya başlıyor bunu nasıl engelleyebiliriz. USB modunu MSC yada MTP yapmak sorunu cozermi kitapçıgında galiba MTP yapmak gerekiyor yazıyordu ama denedim olmadı saygılar. başka bir yontem bilen varmı. yada msc mi mtp mi birisi yazarsa sevinirim

mtp değil de mas modunda açıp, flash disk gibi görünecek.. müzik dosyalarını açınca şarjı kesmesi lazım..
  • uzakuzay* sorunun çözümünü hatırlamıyorum valla, birkaç aydır meizuyu başka bir mp4le aldatıyorum ve keratayı özlemiyor da değilim. yakında yeni bir mp4 incelemesi ile dönecegim ama hala kayıp ürünüm. siz siz olun ingilizlerle alış-veriş yapmayın . iq ları 100un altında diye düşünmeye başladım. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tohr -- 8 Aralık 2008; 11:53:02 >
    Belki next servisleri ücret karşılığı Türkçe fw Atar?! Sonuçtra cihaz ingilizce de olsa kullanımı basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Aralık 2008; 15:56:26 >
  • Herkesin kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar.

Benim video convert ile ilgili bir sorum olucaktı.

Şimbi bir film alıyoruz,bu aldığımız filmlerin hepsi Dat dosyası oluyor (AVSEQ01).Bu dosyalarıda .avi formatına çevirebiliyor muyuz ?
    kutusundan cıkan cd deki programı kurdum program sayesinden videolar hicbir sorun olmadan avi ye donusuyor onu meizu video klasorune attım adı a.avi olsun sonra onun altyazısını onun ismide aynı a.str onunda meizuda video klasörunun içine attım..ikiside aynı isimde ve aynı klasör içinde ama
    film izlerken altyazı cıkmıyor..
    kullanma kılavuzunda film ile altyazı aynı isimde ve aynı klasörde olsun diyor bende öyle yapıyorum ama altyazı cıkmıyor..
    işim nedeniyle cok yolculuk yapan biriyim bu mp4 de aslında muzikten cok video için aldım ve şimdi yeni vizyon altyazılı filmleri izlemiyorum..

bu sorunu nasıl cözebilirim..
  • Arkadaslar hepsiburada da 2gb olani 84 ytl idi aldim direk nasil ses kalitesi iyimidir sonuna kdar arkadasindamisiniz cihazin daha cok mp3 dinleyecegim guzel de bir kulakliga sahibim sony mdr-nc22

Orjinalden alıntı: KukL@

Arkadaslar hepsiburada da 2gb olani 84 ytl idi aldim direk nasil ses kalitesi iyimidir sonuna kdar arkadasindamisiniz cihazin daha cok mp3 dinleyecegim guzel de bir kulakliga sahibim sony mdr-nc22

Hb'den 2 tane almıştım.8gb ve 2 gb.8lık 2 likten daha ince:) Güle güle kullan.Ses ve görüntü kalitesi gayet güzel.Yazılım desteğide var, tusları dokunmadık olarak gayet iyi.Ben philips kulaklıkla kullanıyrm, kendi kulalığı cok buyuk sığmıyor kulağa.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.