Meizu M6 kullanıcısıyım. Aleti veri aktarmak için bilgisayara bağladığımda "USB Aygıtı Tanınmadı" iletisiyle karşılaşıyorum. Bağlamada sorun yok. Cihaz açıkken bağlıyorum. USB mode seçeneği MSC hâlde. Sorunu çözmek için denediğim yollar şöyle: -- Farklı USB soketi denedim, arkadan önden herbir yerinden denedim, olmadı. -- Farklı data kablosuyla denedim, olmadı. -- Farklı bilgisayar denedim, olmadı. -- Aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar tanıttım, olmadı. -- Meizu ile alakalı Regedit girdilerinin hepsini sildim, sürücüyü kaldırdım, denedim, olmadı. -- Sürücüyü güncelleştir dedim, "Devam edemiyor" dedi, olmadı.
Aygıt yöneticisiden sürücü ayrıntılarına baktığımda Aygıt Kopya Kimliği altında şöyle bir değer var.
USB\VID_0000&PID_0000\5&1710F34B&0&3
Bu bilgiden birşeyler yapabilir miyiz?? Cihaz öldü gibi oldu benim için. İçine veri atamıyorum. Sorunun çözümünde yardım ederseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler...
Selam arkadaşım cihaza hard reset yada soft reset atmayı dene belki çözüm olur
Soft reset attım fakat değişen birşey olmadı. Hard reset >>| tuşuna 8 sn basılarak yapılan reset mi? Tüm veriyi siliyor diye biliyorum. İçindekiler de silinirse kuruyup kalırım iyice. :) Eğer başka bir çözüm bulunamazsa deneyeceğim Hard reset'i. Cevabın için çok teşekkürler.
İyice deli etti beni bu sorun ben de söktüm Meizu'yu. M tuşu da pek iyi basmıyordu. En azından o sorunu hallederim diye düşünerek söktüm. Kısa bir süre halloldu fakat şimdi daha berbat. Yeni bir cihaz alacağım en kısa sürede.
arkadaslar mp3 playerima neredeyse kullanamama ragemn kuaklik girisinde temassizlik avr bu garanti kapsamina giriyor mu?
Arkadaşlar meizu m6 sl nin nasıl içinin açıldığının bilen var mı ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme