Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
48.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyazı olayını biri anlatabilirmi yahu?
  • arkadaşlar bu iki meizu arasında ne fark var

NEXT&MEiZU YE-M6 2GB FM RADYOLU MP3/MP4 PLAYER

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-2gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu2-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-2GB#tablnk

NEXT MEİZU M6 MP4 PLAYER

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.016.4399.0004

ben YE-M6 olanı sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 17 Aralık 2008; 22:22:55 >

• bende dün sipariş verdim hepsiburada dan 114ytl ye Hızlıal da daha ucuzmus:D
  • Trukuaz isimli arkadastan 200 ytl ve üstü fiyata 4gb lık modeli alanlar çok güzel kazık yediler hayırlı olsun :D hepsibura vb sitelerde 120 ytl
  • Loli Converteri indirdim kurdum fakat çalışmıyor programı çalıştırmaya kalktığımda hata raporu gönder , Gönderme seçenekleri çıkıyor.
    Elinde çalışan Setup bulunan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahalehey

altyazı olayını biri anlatabilirmi yahu?

kardesim altyzi olayında...ben loli converter ı kullanıyorum yalnız ş ve ı karekterlerini tanımıyor buda okurken sorun oluyor tabi anlaşılıyor ama olmasa daha ii
    bunun çözümü kendimce şöyle çözebiliriz altyazıyı word de acarak oradaki ş harflerini s yapip ı harflerinide i yaparak ancak olur...Yalnız pek word kullanmadıgım icin nereden yapıldıgını tam bilmiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemkate

quote:

Orjinalden alıntı: lahalehey

altyazı olayını biri anlatabilirmi yahu?

kardesim altyzi olayında...ben loli converter ı kullanıyorum yalnız ş ve ı karekterlerini tanımıyor buda okurken sorun oluyor tabi anlaşılıyor ama olmasa daha ii
    bunun çözümü kendimce şöyle çözebiliriz altyazıyı word de acarak oradaki ş harflerini s yapip ı harflerinide i yaparak ancak olur...Yalnız pek word kullanmadıgım icin nereden yapıldıgını tam bilmiyorum....

Bende bu alt yazı olayını çözemedim.Word'de CTRL+f tuşuna basıp çıkan ekranda replace sekmesini tıklayıp find what kısmına değişecek harfi, replace with kısmına olması istediğiniz harfi yazıyorsunuz replace all a tıkladığınız zaman hepsi değişmiş oluyor.

• Arkadaşlar @beYdeNbeY arkadaşımızın sorduğu soruya ek olarak ben de hızlı al sitesinden bu ürünü alan olup olmadığını soracağım. Yani hızlı al sitesinden daha önce alışveriş yapmadım acaba güvenilir midir. Sitesinde yazdığı gibi ürünü 1 gün sonrasında kargoya veriyorlar mı? Bir de hızlı al sitesindeki ürün de next & nextstar garantisinde mi? Cevap yazan arkadaş/lar a şimdiden teşekkürler...
  • sayın tuquaz
    türkçe firmware için size bir pm gönderdim yardımcı olursanız sevinirim
  • bunda müzik arama gibi bir özellik var mı? istediğim müziği hemen bulma şansı var mı? yoksa tek tek geçmek zorunda mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambetiko

bunda müzik arama gibi bir özellik var mı? istediğim müziği hemen bulma şansı var mı? yoksa tek tek geçmek zorunda mıyım?

müziği bulmak çok rahat. çünkü içinde browser(tarayıcı) diye bir bölüm var ve bu bölümde aynı flash diskin içeriği gibi bütün şarkıların ait olduğu klasörleri bulabiliyorsunuz. bunun yanı sıra aynı ipod da olduğu gibi albüm, şarkıcı, favor listem ve bütün şarkılar olmak üzere menüler de var. ipod da ki on the go ya benzer bir özlelliği daha var ama o çok da kullanışlı değil.
  • ALT YAZI EKLEMEK İÇİN BU PROGRAMI KULLANACAKSINIZ http://en.meizu.com/downfile/VirtualDub%20[en].rar

ZATEN BU MAKİNANIN SİTESİNİN DOWNLOAD BÖLÜMÜNDE VAR PROGRAMIN İSMİ VİRTUAL DUB FOR MİNİPLAYER

3 SAYFADA YANLIŞ DEĞİLSEM AHMEDEOV ARKIŞIMIZIN BU KONUYLAİLGİLİ Bİ YAZISI VAR
    BU ARADA BEN BU ALLETİN BATARYASINI NERDEN BULABİLİRİM, DEĞİŞTİRECEMDE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODZİLA3 -- 31 Aralık 2008; 13:02:24 >
  • hepsiburadan.com dan aldığım m6sl bugün geldi ama kutu içeriği resimdeki gibi değil

bende gelenler şunlar

1 adet mp3 player
    Kurulum CD si
    1 adet Stereo kulaklık
    USB kablo
    garanti belgesi

böyle iş mi olur ya.

bu arada arkadaşlar meizu m8 çıktı mı çıkacak mı? çok güzel ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 31 Aralık 2008; 23:35:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

hepsiburadan.com dan aldığım m6sl bugün geldi ama kutu içeriği resimdeki gibi değil

bende gelenler şunlar

1 adet mp3 player
    Kurulum CD si
    1 adet Stereo kulaklık
    USB kablo
    garanti belgesi

böyle iş mi olur ya.

bu arada arkadaşlar meizu m8 çıktı mı çıkacak mı? çok güzel ya

Eksikler: Kol askısı ve kullanım yönergesi değil mi? Yalnız 8GB mp4'ler arasında 175 TL. fena fiyat değil. HB'deki yorumlarda I-pod'tan güzel ve çok hesaplı olduğunu belirtiyorlar. 3 yıl önce 1GB'lik mp3'lere 250-275 TL. verdiğimizi anımsarsak 8 GB MP4 175 TL.'ye gerçekten uygun.

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-2gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu2-gb/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-2GB

• arkadaşım tavsiye etti. bende araştırıyorum çok güzel bir ürün
  • arkadaşlar hızlıal daki ile hepsiburadaki farkı ne acaba? biri M6 biri YE-m6+ diye geçiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Alonso şarzı konusunda şöyle söyliyebilirim gerçi kullanan arkadaşlarda kendi deneyimlerini bildirsin.

Mp3 de fabrika verisi 30 saat olarakgeçiyor ama biz bunu 22-25 olarak düzeltebiliriz.

Videoda ise fabrika verisi 6 saat ama oda 4.5 5 saat civarıdır.

Kısa sürede bilgisayardan yada şarz cihazıtla elektrikten şarz edebilrsin.

Bir alternatif daha var oda:) Meizu kalem pille şarz cihazı bu cihaza 2 adet kalem pil takıyorsunuz ister cihazı bu alet takılıyken kullanın ister şarz etsin. Bu cihazı 8 gb lik cihazı satın alanlara az bir farkla temin edebiliyorum.

Saygılar.

Pille şarj olayını başkabirbaşlıkta sordum.Piller devreye girince kullanılmıyor sadece şarj ediyor dedi arkadaş.Kullanan bilen birisi bana yardımcı olabilir mi?Cihaza pilli şarj kitini bağlayınca pilleri kullanarak çal ve şarj et gibi iki seçenek oluyor mu cihaz harici pilin enerjisi ile çalışabiliyor mu?

Yolun ortasında şarkının en güzel yerinde şarj bitmesi beni de bitiriyor.Elimin altında kaldığım yerden devam edecek yedek enerji kaynağından devam etmek tercihimdir.

• arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı almayı planlıyorumda ?
    http://cgi.ebay.com/NEW-Dane-Elec-Meizu-2GB-Digital-Multimedia-Device_W0QQitemZ120400527139QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item120400527139&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72:1234|66:2|65:12|39:1|240:1318|301:1|293:1|294:50#ht_4151wt_1165
  • selamlar.. bu ürün kafama acayip yattı. daha bir çok kez kötü deneyim yaşadım mp3 player hususunda. ama gerek buradaki yorumlar gerekse hb deki yorumlar ürünün hakikaten mükemmele yakın olduğunu gösteriyor. ancak kafamda bir soru var. kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. 8 gb lık modelde 2000 şarkıyı gerçekten atıp dinleyebiliyor musunuz ? daha önce 2 gb kendi belleği olan 4 gb boyutunda sd kart ile de 6 gb a çıkan bir cihaz almıştım ve 512 şarkıdan sonrasını görmüyordu.. ben istersem 1000 tane atayım :) bellekte oluyordu, usb den pc ye takınca görünüyordu ama cihazın browser ında görünmüyordu. bu cihazda da aynı sorun var mı ? böyle bir sorun yoksa, belleğin sonuna kadar tıka basa mp3 atsak bile tamamını görüyorsa gerçekten çok bomba makina yapmışlar :P

cevaplarınız için önceden teşekkürler :)
  • Bu ürün uyduruk Çin malı mp3 player/hafıza kartları gibi hackli hafızaya sahip değil. Yani sizin söylediğiniz yazılımsal olarak arttırılmış hafızalarda görülür. Birini kendim kullandım 3 tanesinide sattım hiçbirinde dediğiniz gibi bir sorun yok, içiniz rahat etsin.

Not: Hayatımda gördüğüm en kaliteli teknik servis Perpa Elektroniğindir. Bu ürünü Perpa Elektroniğin ithal etmeside cabası...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.