Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
1
Favori
49.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

detayli aciklamalarin icin tesekkurler.
    bu forumda bugune kadar ne isimler verdik, sorun degil.
    ama ismi sende kalsin. dedigin gibi degistirmeyebilirdi de.

benim convert ettigim bazi filmlerin sesleri bozuluyordu.
    simdi loli'yi indiriyorum. hic duymamistim. tekrar tesekkurler.
  • arkadaşlar yakın zamanda bende almayı düşünüyorum fakat fiyatından hiç haberim yok, nedir piyasası ve kullanan arkadaşlar ürünle bir probleme rasladılarmı?

uzun yolculuğa çıkacağım ve uçakta kaç saat çalışabilir ( türkiye - avustralya uçuşu 17 saat )
  • EVET ARKADAŞLAR BENDE SONUNDA ALDIM.8GB GERÇEKTEN FİATINA GÖRE ÇOK İYİ BİR MP4 .BEN BU FORUMDAKİ TURKUAZ ARKDAŞTANALDIM SAĞOLSUN KENDİSİ ÇOK YARDIMCI OLDU.KENDSİNE BURDAN SONSUZTEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM.

hayirli olsun. iyi gunlerde kullan.

TURKUAZ

sirf meizu satmakla olmaz, bundan da istiyoruz :)

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin!
  • Boyutları biraz büyük ama illa pilli hoparlör istenirse güzel ve kaliteli bir model var temin edebilirim.
    Fiyat olarak yukarıda fotoğrafı olan üründen daha uyguna gelir sanıyorum.
    Ama bir türlü fotoğrafını ekleyemedim makinem suya düştü yenisini alamadım hala:( İlk fırsatta eklerim fotosunu

Amma ille bu model olsun diyen olursa bir araştırayım bakalım ne kadar olur
  • güzel makina güle güle kullan

falan filan fişmekan
  • bende almayı düşünüyorum.şarj konusunda bilgi göremedim topikte.

Mp3 de fabrika verisi 30 saat olarakgeçiyor ama biz bunu 22-25 olarak düzeltebiliriz.

Videoda ise fabrika verisi 6 saat ama oda 4.5 5 saat civarıdır.

Kısa sürede bilgisayardan yada şarz cihazıtla elektrikten şarz edebilrsin.

Bir alternatif daha var oda:) Meizu kalem pille şarz cihazı bu cihaza 2 adet kalem pil takıyorsunuz ister cihazı bu alet takılıyken kullanın ister şarz etsin. Bu cihazı 8 gb lik cihazı satın alanlara az bir farkla temin edebiliyorum.

Saygılar.

ARKADAŞLAR LAİDER'İN FOTOĞRAFINI KOYMUŞ OLDUĞU HOPARLÖRÜ SİZDEN HERHANGİ BİR KAR MARJI TELP ETMEDEN TEMİN ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. FİYAT GÖRDÜĞÜM KADARIYLA 70 USD GİBİ ( ANCAK BU TUTARIN 30 USD'SİNİ KARGO ÜCRETİ OLUŞTURUYOR ) AMA SİPARİŞE GÖRE İNDİRİM YAPMA ÇALIŞMASI DA YAPACAĞIM.

ÜRÜNÜN ÜCRETİNİN BANA YOLLAMANIZ AKABİNDE YURTDIŞINDAN DİREK OLARAK VERECEĞİNİZ ADRESE YOLLATACAĞIM.

AYRINTILAR İÇİN ÖZEL MESAJ YADA MAİL ATABİLİRSİNİZ.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 5 Eylül 2007; 9:23:21 >
    PLAYER: Meizu m6 8GB, Archos 405 10 gb KULAKLIK: Bose, SHURE E2C, Sennheisser cx300
  • keske 35 dolara halledebilseydik :)
    fiyatı 35 olunca 35 de kargoya vermek insanın gücüne gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 6 Eylül 2007; 17:04:52 >
  • Arkadaşlar türkçe firmware de sorun olduğunu bildirmişti yeniden upload ettim link aşağıdadır kolay gelsin.

• yaa arkadaşlar bana arkadaşımın biri bu aleti verdi fakat alet şarj olmuyor bilgisayarda tanımıyor usbye taktığımda sadece ekranda beyaz ışık parlıyor nasıl bi problem olabilir bu çözümü varmıdır acaba?
  • Meizu'nun 4 ve8 gblik modelleri ankara veya istanbulda garantili kaça satılır nerdedir? yardımcı olursanız sevinirim... Turkuaz29ist bunu temin edebildiğini sölemiştin bundan hala mevcut mu sende?
    O da Bugündür...
  • Bu ay içerisinde Meizu Next&Nextstar garantisiyle Türkiye'de satışa sunuluyor.
    İlk başta piyasaya sürülecek modelleri Next&Meizu M6( 4 GB , 2 GB ) ve M3 ( 2 GB , 1 GB )....

Saygılarımla,

4 GB olanı 2 yıl garantili 289,68 YTL (KDV Dahil)
    2 GB olanı 2 yıl darantili 240,18 YTL (KDV Dahil)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.