Şimdi Ara

Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazancın son kuruşuna kadar helal kardeşim. Umarım hayallerin gerçekleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun kardeşim cidden üni mezunları bile iş bulamıyorken mühendisler bile 2.5k maaş ile çalışıyorken sen 4.5k aylık kazanıyorsan helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi canim fena simit cekti ya

• bu işin vergi kısmı nasıl oluyor. vergi ödüyormusunuz
  • Hocam hangi sehirde oturuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Adnan Menderes Üniversitesi, Uluslarası Ticaret ve Finansman 'Haziran 2016 mezunuyum.
    Türkçe, İngilizce ve Rusça biliyorum.
    Aslında bölümü istemeden okudum diyebilirim, sadece yurtdışında yaşayıp ticaret işi yapan akrabalarım ve ailem istediği için okudum.
    Masa başı bir işi hayatım boyunca hiç bir zaman istemedim.
    Hayalim hep Asker olmaktı. Harp Okulu mülakatlarını ve liseden sonraki Astsubay MYO mülakatlarını bir türlü geçemedim.
    Hayallerim de hiç gerçekleşmedi ama belki gerçekleşecek, Sözleşmeli Jandarma Subaylık için başvurdum (Dualarınızı bekliyorum
    Zaten o da olmazsa uzun dönem askerlik yapmak için başvurup askerde kalmayı düşünüyorum (tabii o da açık varsa)
    Şu anda simit satıyorum. Günlük kazancım 180 ile 200 arası değişiyor.
    Aylık kazancım ise 4000 TL ile 4800 TL arası değişiyor (müşteri durumuna göre)
    Sattığım şeyler; Ayran, meyve suyu, sıcak süt, çay, simit, boyoz, kıymalı börek vs. vs.

Varsa sormak istediğiniz sorular alabilirim.

Al sana fırsat, bu iyiliğimide unutma.Eğer bordo bereli olursan hediye bir şey yollarsın artı,(askeri boyunluk falan)
    Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 2 Kasım 2016; 3:09:16 >

• arayıp iş mi bulamadınız yoksa her işte çalışmam ben diyenlerden misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konuya acaba hangi üniversiteden mezundur diye geldim bizim üniversitenin adını görünce şok oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 2 Kasım 2016; 4:23:34 >
  • Valla bunu çevreme söylesem sınıfın yarısı üniversiteyi bırakıp simit satmaya başlar (4k maaş)
  • Hocam işi biraz daha geliştirirseniz simit sarayı'na rakip olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

hocam kazancınızda ne gözüm ne başka bir şey allah daha fazlasını versin ama çok iyi bir maaş (net kaar). İnsanlar 5000 tlelik maaşlar için üni bitiyor üstüne yüksek lisans ve bir sürü dil öğreniyor ona rağmen zar zor.

ınsanlar o unıversıtelerı para ıcın bıtırmıyo dostum statü sahıbı olmak ıcın bıtırıyo
  • Üniversite zamanımda ben de simit peynir meyve suyu sattım. Yalnız saat 6 çok geç, sabah simiti 4.30 gibi çıkar ve fırıncı 6.30 gibi geç bi saatte tezgahın çalışmaya başlamasını istemez.

Onun dışında önümüz kış, termal içlik alman şart, ayağının altına 2 metrekarelik tahta yaptır, çift kat çorap giy, ayakların çok önemli ayrıca boş zamanlarında kitap okumanı tavsiye edebilirim. İlgi çekici oluyor. Yedek kitap götürüp isteyene ödünç bile vermiştim.

Zor iş öyle göründüğü kadar kolay değil soğukta beklemek. Allah yardımcın olsun.

Manisa Hollywood 2000 durağında kitap okuyan, uzun saçlı simitçiyi hatırlayan olur mu bilmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 2 Kasım 2016; 7:35:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uluslararası ticaret ve finansman mezunuyum. 5 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Bizim mesleğimiz zor ve streslidir. Uzun zamandır bu sektörün içindeyim. Rusça ve İngilizce bilen bir arkadaşın bu sektörde işsiz kalması imkansızdır. Çinceye gelince mutlaka Çin de eğitim almak ve uzun uğraşlar getirir. Harcadığınız çabanın karşılığını maddi anlamda alamayacağınız içinde gereksiz zaman kaybıdır.Dünya ticareti ve finans işlemleri İngilizce dönmektedir. Rusya ile de iş yapsan Çin ile de iş yapsan İngilizce konuşur ve işlem yaparsın. Dış ticarette dil amaç değil araçtır. Fazla dil öğrenmek yerine dış ticaret işlerinde yoğunlaşmak size daha varsa kazanç sağlar.
  • üni diplomasini falan yırttım fırın bakıyorum suan

• Yazıklar olsun bu ülkeye adam simitçi asistan doktor kadar maaş alıyor neredeyse.Bırakıyorum tıbbiyeyi.

• Hocam İngilizce ve biraz da Almanca bilen arkadaşım aylık 4500 Sabit + 1500 Üstü Prim alıyor. Hele ki Uluslararası ticaret okumuş 3 dil bilen biri iseniz bundan çok daha fazlasını rahatlıkla kazanabilirsiniz. Özel sektörde dış ticaret firmalarını değerlendirmenizi öneririm. Bir başka arkadaşa ev ve 200.000 lik Mercedes aldılar. İkisi de dış ticaretçi. Mesaileri bile neredeyse kafalarına göre.

• Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum

• liseyi zar zor bitirdim milyarderim şaka değil..

geçen sene 13bin tl lik arabama 9bin tl modifiye masrafı yaptım..
  • Ismarlarsin hepimize artik

• Belediye dışında simit satmak yasak değil mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.