Şimdi Ara

Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında biriktirdiğim paralar ile şu anda Rusya'da yüksek lisans yapıyorum. Bulunduğum bölgede daha önce duran arkadaş ile baya büyük bir kavgamız oldu. Karakolluk falan olduk.

Bu işin sonu yok diyerek yüksek lisans yapmaya karar verdim.
    Ayrıca konuyu nereden buldunuz da hortlattınız? Helal olsun [

@kykyky @the_executioner_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 5 Nisan 2019; 22:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Zamanında biriktirdiğim paralar ile şu anda Rusya'da yüksek lisans yapıyorum. Bulunduğum bölgede daha önce duran arkadaş ile baya büyük bir kavgamız oldu. Karakolluk falan olduk.

Bu işin sonu yok diyerek yüksek lisans yapmaya karar verdim.
    Ayrıca konuyu nereden buldunuz da hortlattınız? Helal olsun [

@kykyky @the_executioner_
    hocam anlatsana ya, hayatında neler değişti. madde madde anlatsan, mesela ilk nasıl karar verdin, olaylar nasıl gelişti, daha sonra yanındaki elemanla neden kavga ettin? o zaman simitçilik yaptığına memnun musun? veya şuan yapsan kaç para bırakır güzel bir makale gibi yazsan çok güzel olmaz mı?

• Oh valla hocam sevindim senin adına.
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden mezun olmuştum o zamanlar, işleri araştırdım ama kendime uygun iş bulamadım. O zamanın şartları ile dil bilmeme rağmen adamlar stajyer maaşları teklif ediyorlardı.
    Bende sağdan soldan duyduğum ile simit işine girmeye karar verdim.

Şu anda ne kadar bırakır bir bilgim yok ama iyi para bırakacağına eminim(mekana göre değişir tabii).
    Bu işe başladıktan sonra çok şey öğrendim aslında. Diğer simitçiler tarafından rahat bırakılmıyorsun bir türlü.

Bana yeri veren adamın daha önceki elemanı ile kavga ettim. O eleman hem bana malzeme veren adamdan, hem de başka yerden malzeme alıyormuş. Bana yeri veren mal sahibi bunu öğrenince bunu postalamış tabi. Biz anlaştık ve yeri bana vermişti. Eski eleman tekrar aynı yere kendi minivanı ile gelip işleri baltalamaya başlayınca kavga kızıştı. Sonra baya bir giriştik ve karakolluk olduk. Sonrasında tehdit ettiler vs. Bende bana bu para yeter diyip işi bıraktım. Devam etseydim iyi olurdu ama işte şartlar el vermedi. Belki de böylesi hayırlıdır.

Sonrasında dedim ki; kendi alanımda neden gelişmiyorum? Forumdan bir arkadaş ile tanışıp Rusya ya yüksek lisans için geldim. Şu anda buradayım.

Mesela hayatımın aşkı ile Rusya'da tanıştım, yakında evleniyorum. Dediğim gibi, vardır her işte bir hayır.

Askeriye de olmayı çok isterdim, görev rütbe benim için fark etmez ama o da olmadı. (Kekeme olduğum için. Normalde yok ama baskı altında ve kavga ederken kekeliyorum)

İnsanlar ile iletişim çok güzeldi, bir çok dost edindim kendime. Avukat, savcı, polis, iş adamı vs.

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın, insan hayata bir yerlerden tutunmaya çalışıyor işte. Ne olursa olsun pes etmemek lazım bu hayatta :)

• yüksek lisans yaparken çalışıyor musunuz hocam? simitçilikten kazandığınız para masraflarınızın ne kadarını karşılayabildi ?
  • Helal olsun hocam ne üzerine yüksek lisans yaptınız şuan nerede ve ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Üniversiteden mezun olmuştum o zamanlar, işleri araştırdım ama kendime uygun iş bulamadım. O zamanın şartları ile dil bilmeme rağmen adamlar stajyer maaşları teklif ediyorlardı.
    Bende sağdan soldan duyduğum ile simit işine girmeye karar verdim.

Şu anda ne kadar bırakır bir bilgim yok ama iyi para bırakacağına eminim(mekana göre değişir tabii).
    Bu işe başladıktan sonra çok şey öğrendim aslında. Diğer simitçiler tarafından rahat bırakılmıyorsun bir türlü.

Bana yeri veren adamın daha önceki elemanı ile kavga ettim. O eleman hem bana malzeme veren adamdan, hem de başka yerden malzeme alıyormuş. Bana yeri veren mal sahibi bunu öğrenince bunu postalamış tabi. Biz anlaştık ve yeri bana vermişti. Eski eleman tekrar aynı yere kendi minivanı ile gelip işleri baltalamaya başlayınca kavga kızıştı. Sonra baya bir giriştik ve karakolluk olduk. Sonrasında tehdit ettiler vs. Bende bana bu para yeter diyip işi bıraktım. Devam etseydim iyi olurdu ama işte şartlar el vermedi. Belki de böylesi hayırlıdır.

Sonrasında dedim ki; kendi alanımda neden gelişmiyorum? Forumdan bir arkadaş ile tanışıp Rusya ya yüksek lisans için geldim. Şu anda buradayım.

Mesela hayatımın aşkı ile Rusya'da tanıştım, yakında evleniyorum. Dediğim gibi, vardır her işte bir hayır.

Askeriye de olmayı çok isterdim, görev rütbe benim için fark etmez ama o da olmadı. (Kekeme olduğum için. Normalde yok ama baskı altında ve kavga ederken kekeliyorum)

İnsanlar ile iletişim çok güzeldi, bir çok dost edindim kendime. Avukat, savcı, polis, iş adamı vs.
    valla hocam helal olsun. hakkında hayırlısı.

• Evlendiniz mi hocam, nasılsınız?

• Brotha B kullanıcısına yanıt

bu yaz evleniyorum hayırlısıyla.

Şu anda Rusya'da bir petrol & gaz şirketinde halkla ilişkiler bölümünde çalışıyorum. (Evet hiç istediğim gibi gitmedi) ama işimden memnunum. Verdikleri maaş güzel, uzaktan çalışabilme imkanı var. İşim sayesinde bir kaç ülke gezdim. 3 ay önce kendime bir araba ve bir 42 mt2 stüdyo daire satın aldım yaşadığım şehirde. Çok iyi ve güzel insanlar ile tanıştım.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra hayatım daha da güzel oldu.

İmkanınız varsa atın kendinizi yurtdışına...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.