Şimdi Ara

Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar ihraçlar ve açığa almalar dolayısıyla kurumlar olağanın üzerinde alım yapıyor. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Sadece tek bir yerlede sınırlandırmayın başvuruyu. Mesela jandarma subaylığa başvurmanız polisliğe başvurmanıza mani değil her kurum için şansınızı deneyin. Yolunuz açık olsun.
  • Rusyada simit sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten muthıs paralar kazandırıyor bu iş sana, kazancında gozum yok ama ALlah daha da artırır ınsallah. Üniversite bitirip kazanamıyoruz o paraları. Sen boyle paralar kazanınca aklıma fırın ne kadar kazanıyordur sorusu geldı aklıma :)
  • Aylık kazanç derken cebine kalan para 4.000-4.800 ise baya iyi
  • Salliyor ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktiger

Gerçekten muthıs paralar kazandırıyor bu iş sana, kazancında gozum yok ama ALlah daha da artırır ınsallah. Üniversite bitirip kazanamıyoruz o paraları. Sen boyle paralar kazanınca aklıma fırın ne kadar kazanıyordur sorusu geldı aklıma :)

kardesim firinida ben soyleyeyim :) izmirde orta halli bi yer. ara sokakta firin. gunluk 2500 ekmek cikiyor. simit vs de var. ayda 25 civari para kazaniyor. masraflari falan cik.(işçi vs)15 bin tl civari net kar. ( calistigim yerdi burasi)

• Yere düşen simitleri ne yapıyosunuz?

• Rez

• Bu saatten sonra üniversite okuyan adam hata eder zaten. Mühendisler asgari ücretle çalışıyor.
  • zabıtalar karışmıyor mu ? Birde bağırıyor musunuz simit var diye falan yoksa insanlar kendi görüp mü geliyor ? 5 saat çalışıp 4500 lira maaş almak müthiş bence,Cidden zabıtalar bir şey demiyorsa yapılabilir,midye sat,tatlı sat,simit sat ne bileyim sıcak içecek olur.
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Nerde satıyorsun hocam?

• Daha once sorulduysa ozur, nerede satiyorsunuz acaba (sehir/ilce olarak)?

• Helal olsun kardeşime seviyorum seni koca yürekli adam
  • 4000 tl kazanan simitçi olsa millet işi gücü bırakır simit işine girer.
    pek inandırıcı gelmedi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İlkokul da iken kartpostal satardım askerlere.
    Nereden nereye.

Maden ocakları falan.
  • net kazanç 4000-4800 arasıysa 6000-6500 tl lik satış yapıyorsundur, simit borsası dedikleri şey bu olsa gerek..
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Oraları simit mafyası parsellemediği için şanslısınız.Kocaeli'de simit tezgah yerleri ihale ile satiliyor.mafyası alıyor asgari ücretle işçi çalıştırıyor,hemde 10 saat.

• Ben olsam 5 saat için 1.500 lira+agi+ssk ile işçi çalıştırırdım.
    ☺😊😀😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Aynı bölümü okuyan kardeşine tavsiyen nedir?

Staj yapacağın (bizde yaptırdılar, belki sen yapmayabilirsin bir şey diyemem) şirketi güzel seç derim. Gerçekten Uluslarası Ticaret alanında gelişmiş bir şirket olmasına önem göster. Çin'ce (Mandarin) kesinlikle öğren derim, bu forumu sürekli takip eden birisine benziyorsun (mesaj sayından yola çıktım) Teknoloji devi zaten Çin, Türkiye'de de Çin ile araları baya sağlam teknoloji, giyim, toptan zuccaciye, toptan bijuteri şirketleri fazlasıyla var. Kuzenim de aynı bölüm mezunu 2 sene de Çin'de master yaptı şu anda aldığı maaş yaklaşık olarak (komisyonculukda yapıyor) 6000-7000 tl civarında.

İnsan ilişkilerini her zaman kuvvetli tut, dilini geliştir (özellikle Çince), ağzın laf yapabilsin önemli olanlar bunlar zaten

Teşekkür ederim.
    Rusça düşünüyordum ya da ispanyolca.

• 4000 tl diyor maşallah.
    SİMİT ZİNCİRİ Mİ KURDUN KARDEŞ ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.