Şimdi Ara

Üniversite mezunuyum ve simit satıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayret genelde çoktan kıskancın biri gelip zabıtaya şikayet ettim derdi.
    Şaşırttı bugün beni dh.

Konuyla alakalı olarak bence o anki kazancın tadını çıkart.
  • Askere gittiğinde % 99.9 orada kalmak istemeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla mühendislik 3.sınıfım, staj yaptım ortamı gördüm mezun olsam 2den fazla maaş vermezler ve cidden zor işler. Sabah 8 akşam 5 gibi şartlarda 2-2.5k arası beden olarak yorsada zihin olarak yormayacak iyi bir iş bulsam bırakırım okulu gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

quote:

Orijinalden alıntı: .ThePunisher.

quote:

Hocam masa başında oturmam demişin simit başında oturuyosun

Allah bir insanı eşşşeeek etmesin .

Ne?

Sana diyorum. Espri mi yaptığını zannediyorsun o küçük aklınla. Sen kendi zavallı halinle dalga geç.

• 4800 mü,salla askerliği biraz sabret fırın bile açarsın

• Üniversite de boyunca ne kadar masraf yaptın ?
    bir düşün mezun olunca yaptığın masrafa çözdüğün sorulara verdiğin emeklere değecek diye düşünseydin keşke ve bu devirde iyi bölüm okumadadıktan sonra üniversite tamamen zaman kaybı üzgünüm...
  • Taylor Lautnerr kullanıcısına yanıt
    Bölümüm iyi kötü değil, ancak verdiğim emeklere çözdüğüm sorulara, okula harcadığım vakte kesinlikle değmez. Maddi olarak çok masrafı yok okulun ama o sürede çalışıp para kazansam daha mantıklı olur. Şu an çalışamıyorum dolayısıyla bir gelirim yok yine dolayısıyla istediğim gibi yaşayamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuduktan sonra dönüp çoban olan bir adam vardı el kadar koyunla başlayıp çiftlik kuruyordu nerede o onu hatırladım
  • İlkokul da iken kartpostal satardım askerlere.
    Nereden nereye.
  • hocam ingilizce ve rusça biliyorken nasıl işsiz kaldınız ki ?
    Şirketlerin pazarlama departmanında falan çalışabilirsiniz belki bi araştırın derim yani siz daha iyi bilirsinizde.
  • Kardeş bu ülkede herkes bir diğerine karışır, tez zamanda gelip oyuncağını kırmasınlar bari.. Hayırlı kazançlar.
  • Ben aylik 4k kazanmis olsam isi buyutur simit dunyasi falan acardim 3 4 elemanda alir onlari calistirir butun gun yan gel osman yatardim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam masa başında oturmam demişin simit başında oturuyosun

Allah bir insanı eşşşeeek etmesin .

Ne?

Sana diyorum. Espri mi yaptığını zannediyorsun o küçük aklınla. Sen kendi zavallı halinle dalga geç.

Yav he, ezik

• HOCAM GÖZÜNÜ SEVEYİM BANA DA ÖĞRET AĞLAYACAM YA... 2 AY ÜCRETSİZ ÇALIŞIRIM GÖZÜNÜ SEVEM ÖĞRET MESLEĞİ :DD OKUL KAPILARINDA SÜRÜNÜYORUZ ABİ YAA ADAM 4500 TL maaş alıyor ne hayali lan hala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

hocam ingilizce ve rusça biliyorken nasıl işsiz kaldınız ki ?
    Şirketlerin pazarlama departmanında falan çalışabilirsiniz belki bi araştırın derim yani siz daha iyi bilirsinizde.

Hocam konunun içerisinde ve başında da belirttim zaten, gerçekleşmesini istediğim hayallerim var.
    Onlar olmazsa en son çare olarak artık kendi diplomama atılacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 1 Kasım 2016; 16:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Mafya yok mu orada, nasil yasatiyorlar orada? Umarim mafya ile ugrasmak zorunda kalmazsin.

Vallahi şimdiye kadar karşılaşmadım, umarım karşılaşmam da.

Fakat bugün işlerim biraz da olsa kesildi, artık birisi nereden duyduysa gelip 5 mt önüme panelvan aracı ile bildiğin dükkan tarzı bir şey açtı Tabii beni tanıyan yine gelip benden alıyor fakat tanımayan bazı insanlar gidip ondan aldılar.

Kesin dh den biri.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam, kalıcı bir iş olarak düşünmüyorum zaten. Ama ticareti her zaman sevmişimdir.
    Allah herkesin gönlüne göre versin bu hayatta
  • Merhabalar, öncelikle namussunuzla para kazanmanız herşeye bedeldir, Rusça bu aralar çok aktif olacaktır, Antalya da otellerde satınalma bölümlerine başvurdunuz ku ? Bu arada Rusça yı nerede öğrendiniz ?

• Gidip kendine bir sigorta girişi yap haybeye çalışma. Kazancında güzel allah bereket versin. Asker olunca bu kadar kazanamazsın bunu da bil.

Bir de müdürler falan geriyor demişsin, emin ol askerlikte sürekli olarak üstten gelen emir döngüsü bitirir hayalini kurulacak şey değil hele ki tezkere bırakacaksan olacağın şey uzman çavuşluk, o da inan hiç rütbeliyim denecek rütbe değil.
  • Vallahi hocam seni tebrik ediyorum. Eskişehirde öğrenciyim senin ayda kazandığın parayı kazanmak için okuyorum .
    Burada pazarda pijama satan bi abim vardı ona yardıma giderdim geçen sene o bile günde ortalama 200 takım satıyordu takım başına 5tl karı vardı.
    Ayda 4000tl eline geçiyordu ama yol parası yer parası derken 1000tl yi aşkın masraf yapıyordu .Cidden simit satasım geldi .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.